GTA 6 ya gerek kalmadı :D |
The Matrix'in Unreal Engine 5 deneyim içeriği The Matrix Awakens erişime açıldı (3. sayfa)
-
-
Demo efsane olmuş keşke oyunu gelse..
Enter the matrixin remakesi gelse bile yeter zamanında deli gibi oynuyorduk =)
-
Zamanında the matrix online oynayanların gözü yaşlı.
Şaka maka ben beğendim.
-
Aynen. Firmalardan gelen her dandik seyi afiyetle yiyorlar, sonra bu sektor niye boyle diye aglayip duruyorlar. Konusmalarda dudaklar o kadar kotu ki boyle agizlarini buzerek konusuyorlar sanki. Sehirde kadinin bir yurumesi var, kic bir o yana bir bu yana oynuyor. Ama milyarlik firmadan daha mi iyi biliyorsun sen? Onlar harika dediyse harikadir!
-
Katiliyorum hocam, Divison'in grafikleri harikadir. Asagidaki videoda dakikalar 2:33 ile 5:58 arasini izleyin, goreceksiniz. Tanitim videolarindan bile cok daha guzel olmus
CrowbcatyoutubeComparison between E3 demos and retail version of recent Ubisoft games. I encourage you to not only focus on textures or lighting, but also on animation, level design, assets, physics, and sound. Recorded in 1080p at max settings on PC with a controller. E3 footage is always before retail footage. 0:26 Watch Dogs 2:33 The Division 5:58 Rainbow Six Siege 9:47 Far Cry 4 12:20 Far Cry 3 Intro theme: https://goo.gl/986wk7https://www.youtube.com/watch?v=xNter0oEYxc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 13 Aralık 2021; 5:32:41 > -
Araba sürerken oyunu kasan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden pc'ye çıkarmazsın ki. Hani playstation yapsa anlayacamda, epic games çıkarıyor ya. Valla inanılmaz ve umarım ileride gelir(ki bence gelecektirde ama çıkışında gelmesini isterdim).
-
Ee 1 yildir UE5 geliyor diye bas bas bagiriyoruz. Oyun sektorunu takip etmeyenler sasirabilir ama bu daha baslangic.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Inanilmaz bir sey ortaya çıkmış ben sok oldum. Series s ile 4k tv de actim ama tabi 4k degil 1080p olarak açılmıştır, inanılmazdı. Oyle zevkli ki, araba sürünce kasmasa harika olacak. Yalniz boyutlar hep böyle çok büyük mü olacak acaba, 30 gb icin cok az içerik var oyunda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X