Şimdi Ara

The Martian (2015) | Matt Damon | Ridley Scott (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
8
Favori
8.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film düşmüş malum yerlere izleyelim bakalım nasılmış
  • Imax'te izlemiştim mükemmeldi, çok beğenmiştim. Şimdi bir daha izleyeyim. Extended olayı yok galiba bunda.
  • DVDRIP versiyonu yeni düştü, daha öncekiler HdRip felandı.. Muhtemelen bugün yarın 720p.Blueray'i de düşecek torrente.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

DVDRIP versiyonu yeni düştü, daha öncekiler HdRip felandı.. Muhtemelen bugün yarın 720p.Blueray'i de düşecek torrente.

The.Martian.2015.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-RARBG Dün düşmüştü.

Pardon DVDrip demişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Aralık 2015; 15:59:02 >
  • Filmi keyifle izledim bence güzel olmuş. Tavsiye ederim. Film içinde farklı filmler için espriler var eğlenceliydi. Filmin sonunu da güzel bağlamışlar.
  • Filmde kesilen sahneler var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kitabını okuduktan sonra filmide izliyim dedim.kitaba göre sönük kalmış ama kitaptan bağımsız düşünürsek güzel filmdi.
  • Elbette daha iyi olabilirdi ama bu hali de gayet tatmin edici. En azından benim için.

Şunu da söylemeden edemeyeceğim , soundtrack den epey kısmışlar (bu kadar çok nostaljik şarkı kullandıklarına göre ... )
  • Hala izlemeyen varsa izlesin, çok iyiydi. Bence 10/10'du.

Ama filmin seyri açısından çok film izleyen birisi olarak filmin dakikasına bakarak olayları tahmin edebildim, bu yönden biraz kötüydü ama olur o kadar.
  • Sıradan film bana göre. Filmin her kısmı tahmin edilebilir olması filmi öldürmüş. Sıradışı bişi görsek heycanlansak keşke. Olmamış bana göre. 2 saatimi öldürdüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film fena değildi ama matt damon olmasa kötü bile sayılırdı bence. Dram ve çaresizlik eksik kalmış sanki
  • Film güzeldi diyebilirim,ama çok klasik olmuş bi heyecan yoktu,Filmde bir ara patateslerin patladigi sahnede canava felan cikacak sanmistim ki keske ciksaymis,onun dışında filmdeki espiriler felan iyiyd.

Genel olarak beğendim,izlemeyen varsa tavsiye ederim.

Bu arada ablam hediye olarak bu filmin kitabını almış umarım güzel bir kitaptır

• kitap kesinlikle daha iyiydi hocam çok fazla ayrıntıyı atlamışlar kitapta aradığın heycanı fazlasıyla bulacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

kitap kesinlikle daha iyiydi hocam çok fazla ayrıntıyı atlamışlar kitapta aradığın heycanı fazlasıyla bulacaksın

elimdeki kitabı bitirip marsli kitabına başlamak için can atıyorum hocam.

İlgin için çok tesekkur ederim bu arada :)

• İnterstellar'a benziyor mu film ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

İnterstellar'a benziyor mu film ?

güzel filmdi ama insterstellar a yakın bile değil. o daha derin bir senaryoya sahipti. yine de izlenecek kadar güzel bir film.gerçi 2.30 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: koçari

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

İnterstellar'a benziyor mu film ?

güzel filmdi ama insterstellar a yakın bile değil. o daha derin bir senaryoya sahipti. yine de izlenecek kadar güzel bir film.gerçi 2.30 saat

İnterstellar ayarında değilse pek izleyeceğimi zannetmiyorum ama bir ara bakarım

• Filmi izlemeden önce ekşi de yorumları okumuştum yerden yere vurmuşlardı genelde beğenen pek azdı.Erteledim bu yüzden izlemeyi sürekli.İyi ki de izlemişim.Hayatta kalma senaryolarını hep sevmişimdir
  • Brrip sürümü torrente düştü arkadaşlar, hayırlı olsun. 720'si bugün yarın düşer ama beklemiycem ben, indirip izliym artık.
  • 1080p Blu-Ray rip sürümü bilindik yerlere düşmüş.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.