Şimdi Ara

The Man From Earth ve K-PAX tarzı film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki film de acayip hosuma gitmisti. yani cek battaniyeni uzerine soluksuz izle. sana ne oralari gosteriyor ne aksiyon yasatiyor ama masal anlatirmis gibi kilitliyor.

ikisi de izledigim en iyi filmlerden.

ama bir daha boyle filmlere denk gelmedim.

bilen var midir?

• Varsa ben de alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Varsa ben de alabilirim
    K-Pax filmi de demek ki tarz olarak The Man From Earth gibiymiş.Hemen indireyim,teşekkürler.Bu tarz filmler paylaşılır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KevinSpacey12

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Böyle filmlere ilgi duyanlar varmış demek. Fakat benzer film önerecek kimse çıkmadı Varsa haberimiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Böyle filmlere ilgi duyanlar varmış demek. Fakat benzer film önerecek kimse çıkmadı Varsa haberimiz olsun.

Alıntıları Göster
    kevin spacey'i görünce indirmeye başladım hemen

the man from earth de müthiş filmdi.

ayrıca ekşide yorumlarını okuyunca "the fisher king" filmi ile oldukça benzer olduğunu yazmış biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gang Starr

kevin spacey'i görünce indirmeye başladım hemen

the man from earth de müthiş filmdi.

ayrıca ekşide yorumlarını okuyunca "the fisher king" filmi ile oldukça benzer olduğunu yazmış biri.

Alıntıları Göster
    valla bu tarzda film pek yok galiba. olmamasi da normal. zor is bu tip film cekmek ve izleyici toplamak.

k-pax benim icin the man from earth'dan bir adim one gecmisti. kevin spacey faktoru bu tabiki

ikisi de benim icin cok iyi filmlerdir. izledigim en iyilerindendir hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzgun091

valla bu tarzda film pek yok galiba. olmamasi da normal. zor is bu tip film cekmek ve izleyici toplamak.

k-pax benim icin the man from earth'dan bir adim one gecmisti. kevin spacey faktoru bu tabiki

ikisi de benim icin cok iyi filmlerdir. izledigim en iyilerindendir hatta.

Alıntıları Göster
    The Fisher King güzel öneri aldım listeye teşekkürler.

@MajestiC

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

The Fisher King güzel öneri aldım listeye teşekkürler.

@MajestiC
    ben de indiriyorum
  • extracted
    Phenomenon
  • Phenomenon güzel filmdir . Bu tarzı sevenlere (konu başlığındaki filmler kadar olmasa da) tavsiyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Phenomenon güzel filmdir . Bu tarzı sevenlere (konu başlığındaki filmler kadar olmasa da) tavsiyedir.
    her gün aklıma geliyo the man from earth filmi..

12 angry men de aynı şekilde tek odada geçen bir filmdir ve bana göre dünyanın en iyi filmidir..
  • Bu tarz filmler tek mekan filmleri olarak geçer.The Sunset Limited'i öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 16 Eylül 2013; 23:10:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Bu tarz filmler tek mekan filmleri olarak geçer.The Sunset Limited'i öneririm.
    k-pax tek mekan filmi degil.

benim tarzdan kastim dogaustu bir olayi (15bin yasinda olmak, uzaydan gelmek) olanca ciplakligiyla hicbirsey gostermeden sadece anlatmak.
  • The phenemenon ve powder filmlerini tavsiye ederim ben de..Tam o aradığın tarz olmayabilir ama iyi filmler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palimpa

The phenemenon ve powder filmlerini tavsiye ederim ben de..Tam o aradığın tarz olmayabilir ama iyi filmler.
    12 angry men olabilir
  • K-PAX i izledim bu arada. Çok beğendim. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sihnizinir

K-PAX i izledim bu arada. Çok beğendim. Teşekkürler
    phenomenon u izledim. pek begenmedim
  • quote:

phenomenon u izledim. pek begenmedim

Alıntıları Göster
    2 filmi de çok severim.özellikle the man from eart çok harikaydı.aynen masal gibi.

ilk önereceğim film moon(kesin izleyin)

Terrence Malick bu tarz anlatıma sahip.days of heaven ile başlayabilirsiniz filmlerini izlemeye

never let me go
    the happening
    dances with wolves
    arizona dream
    dogville

bu filmlerin hepsinde doğa üstü olaylar yok ama dediğiniz gibi battaniyeyi üstüne çek izle

düzeltme:artificial intelligence ve the lovely bones'u unutmuşum.kesinlikle izlemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC07A6798 -- 29 Eylül 2013; 1:15:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: double minded

2 filmi de çok severim.özellikle the man from eart çok harikaydı.aynen masal gibi.

Terrence Malick bu tarz anlatıma sahip.days of heaven ile başlayabilirsiniz filmlerini izlemeye

never let me go
    the happening
    dances with wolves
    arizona dream
    dogville

bu filmlerin hepsinde doğa üstü olaylar yok ama dediğiniz gibi battaniyeyi üstüne çek izle

düzeltme:artificial intelligence ve the lovely bones'u unutmuşum.kesinlikle izlemelisiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

never let me go
    the happening
    dances with wolves
    arizona dream
    dogville

Alıntıları Göster
    The Green Mile
    Cocoon
    Cocoon The Return

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 29 Eylül 2013; 19:03:52 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.