Şimdi Ara

The Long Dark (2017) [ANA KONU] #Türkçe (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.591
Cevap
35
Favori
120.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elimde fener açıkken uyuyunca gazyağının tamamı bitiyor kaç kere başıma geldi bu yüzden bölümün sonunda ışıksız mağaraya girince kirbitle 2 saat uğraşıp mağaradan anca çıkabildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 20 Temmuz 2018; 2:33:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye modunda Jeremiah'ın en son istediği görev olan mektubu yaktım sonra bizim eleman Astrid'i bulmam gerek dedi ama haritada herhangi bir görev çıkmadı.Jeremiah'ın yanına gittim oradan da bir şey çıkmadı. Oyunun hikaye modu burada sona mı eriyor?
  • Tekrar bizim elemana döndüm ve hayatta kalma görevlerinden ot/bitki toplamayı aldım ama hikaye devam etmiyor reis takıldım kaldım
    Gizli gölde, bataklıkta ne kadar asma, mantar, kuşburnu varsa topladım ama görev kabul olmuyor Hala 0 0 0 0 0 gösteriyor.

    YARDIMMMMMMMMMMMM





  • ayıdan kaçıp avcı kulübesine gitme mücadelesine sinir oldum, arkama bakıyorum ses veya ayı yok, yürümeye başlıyorum aniden ayı arkamdan geliyor, gökten iniyor sanki.
  • Öyle yapıyorduk değil mi.
    Topluyorum topluyorum seyir defterinde 0 gösteriyor, topladıkça 8/8 yazacak diye bekliyorum ben de. Beynim nasıl durduysa 2 gün uğraştım. En son sinir oldum 2. bölüm hikayesine son kayıttan baştan başladım.

    Oyuna uzun süre ara verince böyle şeyler oluyor
  • Yeni haberler var. Episode 3 ertelenmiş. Aralık ta 1 ve 2 nin Redux sürümü çıkacakmış. Ayrıca Redux sürümü mevcut oyun kayıtlarını silecekmiş. Bitirmeyen arkadaşların bir an önce bitirmesi tavsiye ediliyor. Yoksa Aralık güncellemesi ile oyuna baştan başlamak zorunda kalacaklar. Redux sürümü ile animasyonlar, sesler dahil bir çok şey gelişecekmiş. Herkese iyi oyunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeCRiS

    Yeni haberler var. Episode 3 ertelenmiş. Aralık ta 1 ve 2 nin Redux sürümü çıkacakmış. Ayrıca Redux sürümü mevcut oyun kayıtlarını silecekmiş. Bitirmeyen arkadaşların bir an önce bitirmesi tavsiye ediliyor. Yoksa Aralık güncellemesi ile oyuna baştan başlamak zorunda kalacaklar. Redux sürümü ile animasyonlar, sesler dahil bir çok şey gelişecekmiş. Herkese iyi oyunlar.
    Baştan başlamak derken, senaryoyu bitirmeyenler Episode 1'den mi başlayacaklar yeniden? Benim senaryo yarım kalmıştı, bitirmeye vaktim pek yok, yavaş yavaş gidiyorum.
  • Tastarakay kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu yukledim. Normalde 70-80fps aliyorum ama vsync açınca 40 a 30 lara dusuyor ve hic sabit kalmiyor fps. 50-30 arasi surekli gidip geliyor. Cok onceden almistim zaten oyunu. Unity oyunuymuş zaten bilsem almazdim Bu sorunu benden baska yasayan var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ben 1. ve 2. chapter ı bitirmiştim yenisi gelecek diye bekliyordum bu aralıkta gelecek olan güncellemeden sonra baştan mı oynamamız gerekecek 1. ve 2. chapter ı?? ne kadar saçma bir iş..
  • anladığım kadarıyla 1. ve 2 . chapterları bitirenler direk 3 den başlayabileceklermiş, bu olursa güzel olur tabi..
  • Jeremiah avcılık okulu görevine girdim elimdeki tüfek kayboldu (nasıl oldu anlamadım) ve geyik avlamam lazım. Bu bölümde tüfek bulabileceğim yer varmı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omer_impreza

    Jeremiah avcılık okulu görevine girdim elimdeki tüfek kayboldu (nasıl oldu anlamadım) ve geyik avlamam lazım. Bu bölümde tüfek bulabileceğim yer varmı?
    Bölümü yeniden başlat ya da load'dan en son kayıttan başlat. Silah bulmak zor iş.
  • Güncelleme geldi sanırım oynanır mı şu an?
  • Yeni güncelleme ile (2.8 gb) hikaye modunun daha önce çıkmış bölümleri elden geçirilmiş. Tüm konuşmalara dublaj yapılmış ve yeni diyaloglar eklenmiş.
    Elden geçirilmiş bir sürü şey var, güncelleme listesi epey uzun lakin 3. bölüm yok.
    İlk bölümü tekrar oynayıp neler yapmışlar bakacağım zaten oynayacak bişr şeyde yoktu bir deneyelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 17 Aralık 2018; 23:25:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feriox

    Yeni güncelleme ile (2.8 gb) hikaye modunun daha önce çıkmış bölümleri elden geçirilmiş. Tüm konuşmalara dublaj yapılmış ve yeni diyaloglar eklenmiş.
    Elden geçirilmiş bir sürü şey var, güncelleme listesi epey uzun lakin 3. bölüm yok.
    İlk bölümü tekrar oynayıp neler yapmışlar bakacağım zaten oynayacak bişr şeyde yoktu bir deneyelim
    İlk bölümden yeniden başlamaya değecek değişiklikler var mı bize de haber ver.
  • Tastarakay kullanıcısına yanıt
    Bence yok gibi, az biraz baktım aynı geldi herşey..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tastarakay kullanıcısına yanıt
    ilk bölümü bitirdim görevler açısından olarak hiç fark yok. Arayüz ve haritada ufak değişiklikler yapılmış ve fazladan sinematik eklemişler
    2.bölümde barajda karşımıza çıkan ihtiyarla daha erken karşılaşıyoruz. Çiftlik evine kasa anahtarı almaya gittiğimizde karşımıza yaralı bir mahkum çıkıyor, oyun orda bir seçim sunuyor daha sonra hikayeyi etkilermi göreceğiz.
  • Sabah güncelledim ve baştan başladım an itibariyle de ilk bölüm bitti. Yeni güncelleme ile küçükte olsa farklılıklar mevcut, açıkcası daha önce başlayıp bitirmeme rağmen yine oynarken sıkılmadım diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crypto81

    Bence yok gibi, az biraz baktım aynı geldi herşey..
    Ben de akşam biraz oynadım pek fark göremedim. Yeni mücadele görevi de çok aşırı kolay olmuş. Bu saatten sonra basit görevler çıkarmaları hiç doğru değil. En azından zorluk derecelerini bize bıraksalardı. Elbise, yemek, yakacak, tıbbi malzeme içerisinde kayboldum resmen.
    Ağırlık limitini de artık arttırmaları gerek, 12 parça elbise giyiyoruz max. taşıma kapasitesine zaten bu elbiseler ile hemen hemen ulaşmış oluyoruz. Çantada bir şey taşıyamıyoruz.

    72 saat boyunca hiç aç/susuz kalmadan hayatta kalınca +5 kg ekstra ağırlık taşıma limiti geliyor ama bu da yetersiz. Tavşan derisinden çanta yapınca da +5 kg oradan geliyor 40 kg ağırlık limiti anca yetiyor. İtemlerin ağırlıklarını düzenlemeleri gerek artık.




  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.