Şimdi Ara

The Legend Of Zelda Ocarina Of Time Ve Resident Evil Mercenaries 3D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,2 saat once Zelda`yi ve Resident Evili siparis verdim.Aslinda Resident Evil`i on siparis verdim.Oncelikle benim Zelda serisi hakkinda pek bir bilgim yok.2 tane Zelda oyunum var.Biri DS versiyonu digeri 3DS e-shop (Gameboy Color) versiyonu.Bu oyunu satin alanlar fikirlerini benle paylasirsa sevinirim.Bir de Resident Evil`in 3DS versiyonunu alacak olanlar da bana soyleyebilir mi?.Birlikte online mac yapariz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 24 Haziran 2011; 1:56:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam
    Merhaba arkadaslar,2 saat once Zelda`yi ve Resident Evili siparis verdim.Aslinda Resident Evil`i on siparis verdim.Oncelikle benim Zelda serisi hakkinda pek bir bilgim yok.2 tane Zelda oyunum var.Biri DS versiyonu digeri 3DS e-shop (Gameboy Color) versiyonu.Bu oyunu satin alanlar fikirlerini benle paylasirsa sevinirim.Bir de Resident Evil`in 3DS versiyonunu alacak olanlar da bana soyleyebilir mi?.Birlikte online mac yapariz.

Zelda orcarina of time çıkınca hemen aldım ve oyun inan cok süper oyun seni öyle icine alıyorki inan oyunu resmen yaşıyorsun.Bende ps3 ve xbox var ama şuan onları acmıyorum bile gerisini sen düşün ama şunuda unutma oyun malum bulmaca üzerine kurulu yani bol sabır lazım.Geniş haritasiyla bosslariyla ve eşsiz müzikleriyle benden 10 puan aldı,aldığına değecek
  • Tesekkur ederim,oyun yarin geliyor.Umarim dedigin gibidir.
  • Zelda bugün elime ulaştı.Yaklaşık 1 saat kadar oynadım, oyunu daha önce gamecube'de de oynamıştım.Grafikler çok güzel olmuş baya geliştirmişler eski versiyonuna göre, kontroller süper olmuş.Yakında detaylı bir inceleme yazarım.Resident Evil'i önsipariş verdim heyecanla bekliyorum.

Ayrıca 3DS'te pil sıkıntısı çeken arkadaşlara bir tavsiyem var.Ebay'de fason piller satılıyor bende 1 tane aldım kargo dahil 8TL'Ye pil 2000MAH (3DS'in orjinal pili 1300MAH) henüz pili bitiremedim...http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290571801173&ssPageName=STRK:MEWNX:IT
  • arkadaşım bende ilk çıktığı zaman n64 e almıştım o anki mutluluk paha biçilemez :D Oyuna gelirsek BU OYUNA SİTELERDE 10 üzerinden 9.4 verdiğinde insanlar o sitelere saldırıda bulunuyor düşün artık :D oyun müthiş oyun seni tamamen yutuyor bırakamıyorsun.3ds de denedim oyunu grafikler çok güzel kesinlikle al derim sana uzun bir deneyim yaratacak. Yalnız bulmacalar zor gelebilir.
  • Hakliymissin valla,oyun dun geldi.Sadece dun 8 saat oynamisim:).Tam zaman gecirmelik bir oyun yakinda incelemesini yaparim.Hem simdi tatile gidiyorum 12 saatlik yolculuk.Sarji yettikce oynayacagim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.