Şimdi Ara

The Legend of Vox Machina (Amazon Prime Video) 2022 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni dizilerine de dün başladım, ilk 2 bölüm felaket aktı. Yine 5/5

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • White Cluster kullanıcısına yanıt

yeni dizinin adı ne ?

The Mighty Nein. Yine Amazon'da :)

Seemingly jaded and lost
  • 4. sezon başladı...

• Amazon'un gizli cevheri bu dizi. İlk sezonu hiç bir beklenti olmadan izlemiş, inanılmaz keyif almıştım. Ardından ikinci sezonuna oldukça geç başlamış, ilk bölümünde ilk sezonuna dair bir şey hatırlamadığımı farkedip bırakmıştım. Şimdi dizinin 4.sezonu gelmiş. Yazın bir bakmak gerek en baştan.

• Gece milli maçı beklerken tekrardan başladım diziye ve dört bölüm izledim. Yapım SJW'nin dibine vurmuş, nedense aklımda kalmamış bu durum hiç. Ama hem hikayesi hem de karakterleri ilgi çekici olduğu için SJW saçmalıklarına katlanabiliyorsunuz. Tam bir Role Playing Skeci kıvamında her bölüm. Introsu da şahane.

Seemingly jaded and lost
  • Bu sezon biraz zayıf geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.sezonun ikinci bölümüne kadar geldim. İki ve üçüncü sezonlar şaheser seviyesinde. Hem hikayesi, hem çizimleri hem de müzikleri top nokta. Gore ve mizah desen dibine kadar. Öyle beğendim ki, woke saçmalıklarına bile katlanabiliyorum. Yoksa lezbiyen cadılar, kocasını özleyen Şövalyeler falan hak getire. 

İlk 3 bölümde toparlar, sonra ana hikayeye giriş olur diyordum ama gerçekten 4-6. bölümler itibarıyla biraz dağınık gidiyor sezon. O bütünlük olmayınca da bir eksiklik hissediliyor hep.

Seemingly jaded and lost
  • White Cluster kullanıcısına yanıt

bir olmamışlık var sanki yani tam ifade edemiyorum ama önceki sezonlar sanki daha kaliteli, özenilmiş falandı konu akışı açısınan, animasyon kalitesinden bahsetmiyorum. Bu sezon mighty nine'dan sıra mı gelmedi, hevesleri mi kalmadı artık bilemiyorum

• Bütün bölümlerin yayımlanması ile birlikte dördüncü sezonu bitirdim. Sezon diğer sezonlara göre biraz düşük bir tempodaydı genel olarak, sezon finaliyle beklentiyi arşa çıkartıp bıraktılar. Yeni eklenen karakterler yine eğlenceli ve iyi yazılmıştı. Neyse, artık final sezonunu beklemek kaldı.

Bundan sonrası 4.sezon ile ağır spoiler içerir;

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Scanlan'ın sadece 1 bölümde yer almasını anlamadım. Umarım final sezonunda komple olur. Her karakter özgün fakat kendisi yürüyen JR cinsellik. Şimdiye kadar 3 karakter öldü ve tekrar diriltildi. Bu kez Vax öldü. Ölümü direk final sezonundaki intikam teması olacağı için büyük ihtimal diriltilmeyecek. Zaten diriltilecek bir kısmı da kalmadı.

Dizi genel olarak hem mizahi yapısı, hem senaryosu hem de karakterleri ile harika bir yapım. Birinci sezonda olan olayları direk 4. ve 5.sezonu etkileyebilecek düzeyde. Müzikler deseniz zaten şahane.

Ahh birde Woke saçmalıkları olmasa.  

• 4. sezon genel olarak önceki sezonların çok gerisinde kalmış ama en azından sezon finalini güzel bitirdiler.

"The North Remembers"
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.