Şimdi Ara

The Legend of Korra [2012 - 2014] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.022
Cevap
48
Favori
231.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prince Zuko

quote:

Orijinalden alıntı: wichtking

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

quote:

Bölümler hangi gün çıkıyor bir de bu Amon bence Eski ateş kralı Ozai(Aang in finalde dövüştüğü ozai dı karıştırmadıysam isimleri)Bükme yeteneklerini elinden almıştı aang o yüzden bükücü olmayarak devam ediyor.Diyeceksiniz aradan 70 yıl geçti herkes öldü omu ölmedi.Elbet açıklarlar eğer dediğim gibi ise.

Aang bükücü olmadan mı devam ediyor? Bunu da nereden çıkardın? Çizgi dizide buna dair bir kanıt yok. Benim bildiğim Ozai'nin bükücülük yeteneğini elinden aldı, fakat Aang halen daha bükücüydü.

Ben öyle bir şey demedim yanlış anlamışsın sen.

Özneler yüklemler birbirine girmiş; nokta, virgül falan kullanmak gerek. Güzel şey bunlar, kullanalım bunları doğru anlaşılmak adına.

Yukarıda Prince Zuko adlı üyenin senin mesajına alıntı çekip ''Başkasının enerjisini bükebilmek için önce kendi enerjin bükülebilir olmalı.'' mesajını görünce, bir de senin şu mesajı okuyunca böyle bir anlam çıkardım. Sonra kendimden şüphe ettim acaba bilmediğim bir şey mi vardı da kaçırdım diye. Yani anlam şu: Karşındakinin bükme yeteğini alırken kendi bükme yeteneğin de gidiyor. Çünkü çizgi dizinin sonrasında Aang'in hava veya başka bir şey büktüğünü hatırlamıyorum. Mantıklı da gelmedi değil hani. Çünkü Korra Efsanesi'ndeki anti-bükücülerin lideri olan Amon bu cesareti nereden buluyor değil mi? Bükücüler çizer valla hele hele barışsever (!) olanları.

Bu arada Amon için bükücü olabilir denilmiş. Aynı fikirdeyim.
    Çünkü iyi ve kötü karakterli tüm bükücüleri karşısına alıyor yaptığı şey çok sakat, demek ki kendine güveniyor ki böyle bir şeyin liderliğini çekiyor, bükücü olmayanlar onu koruyamayabilir de. Mutlaka usta bir bükücüdür fakat herkesten gizliyordur. Maksat kargaşa çıkarıp rant sağlamak, yönetim-söz sahibi olmak.

The Promise Part 1'i okuduysan Aang büküyor hala

ya birader ne dir bu promiser birede yazmış çizgi roman var diye biliyomusun nedir bunlar

http://www.birdizihaber.com/2012/01/avatar-last-airbender-promise-part-1.html

eyvallah birader kesinlikle çok güzelldi ve keşke ama keşke dizi olarak devam ettirselerdi harika ötesi olurdu bide part 2 iel 3 çıkıncada ıp atarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wichtking -- 4 Nisan 2012; 20:35:23 >
  • diziyi HD seyredebileceğimiz yada indirebileceğimiz bi yer var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..UnReaL..

diziyi HD seyredebileceğimiz yada indirebileceğimiz bi yer var mıdır acaba?

http://www.dizimag.com/the-last-airbender-legend-of-korra
  • quote:

diziyi HD seyredebileceğimiz yada indirebileceğimiz bi yer var mıdır acaba?

http://www.dizimag.com/the-last-airbender-legend-of-korra burda çıkan 2 bölüm var 720p de
  • Prince Zuko, wichtking teşekkür ettim, gördüm şimdi
  • quote:

Prince Zuko, wichtking teşekkür ettim, gördüm şimdi

önemli değil de zuko ile aynı anda atmışız o benden biraz daha önce yollamış
  • Anlamadığım 2 kardeş nasıl farklı element bükücüsü. Mako ateş bükücüyken kardeşi Bolin toprak bükücü. İlk defa görüyorum böyle birşey.
  • quote:

quote:

Prince Zuko, wichtking teşekkür ettim, gördüm şimdi

önemli değil de zuko ile aynı anda atmışız o benden biraz daha önce yollamış

He aynı anda arada 4 dakika var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arheleg

Anlamadığım 2 kardeş nasıl farklı element bükücüsü. Mako ateş bükücüyken kardeşi Bolin toprak bükücü. İlk defa görüyorum böyle birşey.

Anne ateş bükücüdür baba toprak Hatırlarsan ilk bölümde tenzinin karısı diyordu bu seferki çocuk bükücü olmayacak diye. Demek ki bükücü özelliklerini de anne babaya göre alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Anlamadığım 2 kardeş nasıl farklı element bükücüsü. Mako ateş bükücüyken kardeşi Bolin toprak bükücü. İlk defa görüyorum böyle birşey.

Anne ateş bükücüdür baba toprak Hatırlarsan ilk bölümde tenzinin karısı diyordu bu seferki çocuk bükücü olmayacak diye. Demek ki bükücü özelliklerini de anne babaya göre alıyorlar.

Aynen Aang hava - Katara su çocukları Kya su - Bumi non bender - Tenzin hava
  • quote:

quote:

quote:

Açıklamalar için sağolun. 2 bölüm çıkmış konuya girince öğrendim. İzleyelim bakalım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bölümler hangi gün çıkıyor bir de bu Amon bence Eski ateş kralı Ozai(Aang in finalde dövüştüğü ozai dı karıştırmadıysam isimleri)Bükme yeteneklerini elinden almıştı aang o yüzden bükücü olmayarak devam ediyor.Diyeceksiniz aradan 70 yıl geçti herkes öldü omu ölmedi.Elbet açıklarlar eğer dediğim gibi ise.

Aang bükücü olmadan mı devam ediyor? Bunu da nereden çıkardın? Çizgi dizide buna dair bir kanıt yok. Benim bildiğim Ozai'nin bükücülük yeteneğini elinden aldı, fakat Aang halen daha bükücüydü.

Ben öyle bir şey demedim yanlış anlamışsın sen.

Özneler yüklemler birbirine girmiş; nokta, virgül falan kullanmak gerek. Güzel şey bunlar, kullanalım bunları doğru anlaşılmak adına.

Yukarıda Prince Zuko adlı üyenin senin mesajına alıntı çekip ''Başkasının enerjisini bükebilmek için önce kendi enerjin bükülebilir olmalı.'' mesajını görünce, bir de senin şu mesajı okuyunca böyle bir anlam çıkardım. Sonra kendimden şüphe ettim acaba bilmediğim bir şey mi vardı da kaçırdım diye. Yani anlam şu: Karşındakinin bükme yeteğini alırken kendi bükme yeteneğin de gidiyor. Çünkü çizgi dizinin sonrasında Aang'in hava veya başka bir şey büktüğünü hatırlamıyorum. Mantıklı da gelmedi değil hani. Çünkü Korra Efsanesi'ndeki anti-bükücülerin lideri olan Amon bu cesareti nereden buluyor değil mi? Bükücüler çizer valla hele hele barışsever (!) olanları.

Bu arada Amon için bükücü olabilir denilmiş. Aynı fikirdeyim.
    Çünkü iyi ve kötü karakterli tüm bükücüleri karşısına alıyor yaptığı şey çok sakat, demek ki kendine güveniyor ki böyle bir şeyin liderliğini çekiyor, bükücü olmayanlar onu koruyamayabilir de. Mutlaka usta bir bükücüdür fakat herkesten gizliyordur. Maksat kargaşa çıkarıp rant sağlamak, yönetim-söz sahibi olmak.

The Promise Part 1'i okuduysan Aang büküyor hala

ya birader ne dir bu promiser birede yazmış çizgi roman var diye biliyomusun nedir bunlar

http://www.birdizihaber.com/2012/01/avatar-last-airbender-promise-part-1.html

eyvallah birader kesinlikle çok güzelldi ve keşke ama keşke dizi olarak devam ettirselerdi harika ötesi olurdu bide part 2 iel 3 çıkıncada ıp atarmısın

Diğer Partlar Türkçeye Çevirildimi ?
    Çevirildiyse Pm Lütfen
  • Daha çıkmadı diğer partlar.
  • İzledim ilk 2 bölümü

Meelo'ya bayıldım. Çok tatlı ve hınzır bir çocuk. Bolin'de Sokka tipinde bir karakter. Mako ise tipik ateş bükücü. Artist ve soğuk. Bir not daha eklemek istiyorum.

Amon'un Aang olma ihtimali 0. Çünkü yeni bir Avatar'ın gelmesi için mevcut Avatar'ın ölmesi gerekiyor. Kaldı ki Aang Ozai'nin güçlerini alırken, kendi bükme gücünü kaybetmedi. Güçlerini aldıktan sonraki sahneleri izlerseniz, Aang suyu yükselterek yanan bitkileri söndürüyor zaten.
  • quote:

İzledim ilk 2 bölümü

Meelo'ya bayıldım. Çok tatlı ve hınzır bir çocuk. Bolin'de Sokka tipinde bir karakter. Mako ise tipik ateş bükücü. Artist ve soğuk. Bir not daha eklemek istiyorum.

Amon'un Aang olma ihtimali 0. Çünkü yeni bir Avatar'ın gelmesi için mevcut Avatar'ın ölmesi gerekiyor. Kaldı ki Aang Ozai'nin güçlerini alırken, kendi bükme gücünü kaybetmedi. Güçlerini aldıktan sonraki sahneleri izlerseniz, Aang suyu yükselterek yanan bitkileri söndürüyor zaten.

aynen katılıyorum ama bence bu avatar eskisi gibi olmaz niye zaten bu korranın dünyayı kurtarıyım gibi bi derdi yok o yüznden tuzu kuru ama inaşşallah ilerde aang ile avatar halineyken konuşur bide sokka ile zukonun çocuklarını gösterirler bu arada meelo harbi müthiş aynı dedesi kereta
  • Amon kesin Bumidir çünkü non bender :) ezik kaldı tabi tenzinin yanında napsın oda isyan başlatayım dedi
  • quote:

quote:

quote:

şimdi ana da baba da bükücü o uşak nasıl non-bender oluyo yoksak katara aangi aldattımı OMG
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi ana da baba da bükücü o uşak nasıl non-bender oluyo yoksak katara aangi aldattımı OMG

Anne baba çekinik non-bender taşıyıcıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

quote:

quote:

quote:

Anne baba çekinik non-bender taşıyıcıdır

eyt be muhabbete bak
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.