Şimdi Ara

The Last Remnant PS3'e Gelebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 yılının sonunda Xbox 360 için, 2009 yılında da PC için piyasaya çıkan The Last Remnant Playstation 3'e gelebilir mi? Aradan bu kadar uzun zaman geçmesine rağmen Famitsu dergisinin "yayınlanacak oyunlar" listesinde The Last Remnant"ın PS3 sürümü de görünüyor.

Oyunun Playstation 3'e çıkabileceği konusunda hala ümitli olmamızın nedeni sadece bu değil. The Last Remnant ilk aşamada Xbox 360 ve PC'nin yanı sıra Playstation 3 için de duyurulmuştu. Oyunun resmi sitesinden hala PS3 logosunun kaldırılmamış olması dikkatimizi çekiyor.

Square Enix bu oyundan beklediği başarıyı yakalayamamıştı, ama Famitsu dergisinden yüksek puan alan oyun Playstation 3'e çıkarsa satış rakamları hiç de az olmayacaktır. Aşağıda Famitsu'nun listesindeki The Last Remnant'ı bulabilirsiniz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Last_Remnant_PS3e_Gelebilir_mi-19852.htm

• İnşallah....
  • Çok güzel bir j-rpg ama battle sistemi diğer rpglere oranla çok farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow44 -- 1 Ekim 2011; 23:18:01 >
  • umarım gelir
  • Daha önce hiç RPG oynamadım ve oynamam da ama bu oyun gelirse PS3'e affetmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

Daha önce hiç RPG oynamadım ve oynamam da ama bu oyun gelirse PS3'e affetmem

daha önce rpg oynamadıysan neden bu oyunla ilgileniyosun?
  • Çok gereksiz bir oyun bana göre.Pc'de de,xbox'ta da başarı elde edemedi zaten,gelmesine gerek yok.Pc'de başlayıp yarısında bırakmıştım,ki genelde başladığım oyunu bitirmeden bırakmam.Para lazım herhalde yine Wada'ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Su oyunu bir turlu oynayamadim gitti bu hafta siparişini verebilirsem ,çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

Çok gereksiz bir oyun bana göre.Pc'de de,xbox'ta da başarı elde edemedi zaten,gelmesine gerek yok.Pc'de başlayıp yarısında bırakmıştım,ki genelde başladığım oyunu bitirmeden bırakmam.Para lazım herhalde yine Wada'ya.

hocam o kadar da değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

quote:

Diğerleri ilgimi çekmiyor ama gariptir ki bu oyun fena bir şekilde ilgimi şekiyor
  • quote:

quote:

quote:

Diğerleri ilgimi çekmiyor ama gariptir ki bu oyun fena bir şekilde ilgimi şekiyor

gerçekten garip

• Xbox versiyonunu sipariş ettik 10 güne elimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Xbox versiyonunu sipariş ettik 10 güne elimde

hadi hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Xbox versiyonunu sipariş ettik 10 güne elimde

hadi hayırlı olsun

Eyvallah dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.