Şimdi Ara

The Last of Us Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
1
Favori
7.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşten güçten oyun oynamaya vaktim olmuyor. Oyunlara her akşam bir iki saatten fazla zaman ayıramıyorum. Sanırım yaştan dolayı zaten eskisi gibi uzun saatler oyun oynamakta zorlanıyorum.

Last os us elime geçince Cuma gecesi başladım. Sonra Cumartesi gecesi sabaha kadar oynadım. Pazar günü oyunu bitirdim.

Uzun zamandır bir oyuna bu kadar zaman ayırmamıştım. Bu kadar beni kendine bağlamamıştı. Kendini oynatan, bir an bile sıkmayan bir yapısı var. Kalitesini anlamanızda yardımcı olabilmişimdir umarım. Ps3 ü olan arkadaşlar zaten almalı ama olmayanlarda ne yapıp edip oynasınlar.

Ayrıca 10 üzerinden 10 alacak bir oyun değil. Yapay zeka bazen saçmalıyor. Çok ufakta olsa hatalar mevcut oyunda. Kusursuz değil ama ona yaklaşan ender oyunlardan biri.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana mı öyle geldi bilmiyorum ama oyunda söyle bir şey var sanki mesela bir sniper bölümü vardı (06:29) videoda da var o bölüm.. sniper beni vurdukca başa cevirdim ve her defasında aynı yolu izledikce sniper sanki gideceğim yolu ezberledi ve saklandığım yerden çıkıp daha ilerlemeden beni vurdu ..bu seferde başka yol izleyeyim dedim ve vurulmadan oyunu geçtim .. ama merak edip aynı yolu ve aynı şekilde tekrar ettim yine vuruldum bir kez daha denedim tekrardan vuruldum yine farklı yol deneyince yine zorda olsa vurulmamayı başardım ..benim mi şansızlığım bilemiyorum ama gideceğim yolu sanki ezberledi ve oyunu dahada zorlaştırdı .. oyunu zorda oynuyorum onuda belirtim .. oyunda böyle bir özellik var mı acaba yada fark ettiniz mi böyle bir şey .. bu arada oyun harika ama BSC puanı düşük :( tam puanı olacaktı..

• Bence oyun tam hak ettiği puanı almış... Biliyorum bunu daha önce söyleyen oldu ama dünyada insan yapımı hiç bir şey hatasız değildir en ufak hatta çok az göze batan bir hata veya yanlışlık ta olsa o şey (oyun yada film yada başka bir şey) 10 üzerinden 10 alamaz... Mesela oynayan bazı kişilerde söylüyor yapay zekada bazı sorunlar var diye yani bir şeyden neden puan kırılır hatası var diye bu da bir hata olduğuna göre tam puan almaması doğal yani... Ben henüz oyunu oynamadım ama bir ps3 sahibi olarak bir sorun olmazsa oynayacağım oyununu paramı biriktiriyorum şu an ve almak içinde sabırsızlanıyorum... Ve aldığım zaman etkisinden kurtulamayacağım bir oyun gibi duruyor ama yinede dediğim gibi 10 üzerinden 10 olmasa da ben daha oynamadan 10 üzerinden 9.9 veriyorum oyuna... Umarım anlatmak istediğimi anlata bilmişimdir... Bu arada inceleme de süper olmuş...

Orijinalden alıntı: kdrcan

Baktım klasik soruyu kimse sormamış bare ben sorayım :D videonun başındaki müzik nedir acaba ?

Lovedrug - Salt of the Earth

The Last Of Us'ın Launch Trailer'ında çalan müzik.

Oyun cidden sanat eseri.Gta 5 veya Beyond bu sene çıkmasaydı yılın oyunu diyebilirdim.Ama büyük kapışma olucak. Büyük ihtimal The Last Of Us Goty'ı alır gibime geliyo.

Bide hala burda Crysis 3 yazanlar var.Alında bi oyunayın şu oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 23 Haziran 2013; 2:09:49 >

Orijinalden alıntı: Ahayri

quote:

Orijinalden alıntı: SniperDgn06

quote:

Puanlama gerçekten komik..

neresi komik ? 10 puanı hakkediyor.

Ben öyle düşünmüyorum ?

Ps oyunu olduğu için öyle düşünmüyorsundur xbox fanı olarak normal.
  • BU PUANLAR PS3 OYUNLARINA GÖRE VERİLMİŞ.ÇÜNKÜ GRAFİKLERDEN ANLAŞILIYOR.PC OYUNLARI VE YENİ NESİL BAZ ALINMAMIŞ.PS3 ESKİ TEKLONOJİ KARŞILAŞTIRMA YAPARKEN PS3 OYUNLARI ARASINDA OLMASI GEREKİYOR.ZATEN BU PUANLARDAN O ANLAŞILIYOR.ARKADAŞIMDA OYNADIM.GRAFİKLER YENİ NESİL SEVİYESİNDE DEĞİL NORMAL.PUANLAR DA ONA GÖRE VERİLMİŞ.PS3 OYUNLARI ARASINDA 9.7 NORMAL PUAN.AMA GENEL KARŞILAŞTIRMA YAPTIĞIMIZ ZAMAN 7-8 ARASI BİR PUAN ALIR.O DA PS3 FANBOYLARI İÇİN.

Orijinalden alıntı: ravenlyx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SniperDgn06

quote:

Puanlama gerçekten komik..

neresi komik ? 10 puanı hakkediyor.

Ben öyle düşünmüyorum ?

Ps oyunu olduğu için öyle düşünmüyorsundur xbox fanı olarak normal.

Ben senin gibi fanlık yapmam. Fanlık felan yaptığım yok. Gow hastasıyım. Ama senin fan olduğuna adım gibi eminim.

• İyi Bir Oyun İlk Defa Bukadar Yüksek Puan Alan Oyun Görüyorum Benim İncelemesini Merakla Beklediğim Oyun Beyond Two Souls

• PCdeki oyun modlama desteğiyle örneğin Skyrimin bir sürü modu var ve oyunun tekrar oynanabilirliğini arttırıyor Strateji oyunu açısındanda Stronghold,Company Of Heroes,Starcraft,Total War serisi daha bir sürü seri sayabilirim bu tür oyunlar varken bizim Last Of Us gibi çöp oyunlara ihtiyacımız yok Playstation fanboyları siz gidin açın PS3 Crysis 3 oyunun kerafikleri PS2 oyunları gibi PCdeki Low ayarı bile daha iyi görünüyor PS3 göre birde siz gidin Fable ve Alan Wake daha bir sürü şahaeseri oynıyamadığınıza yanın
    Kral:Crysis 3

Orijinalden alıntı: botoks

BU PUANLAR PS3 OYUNLARINA GÖRE VERİLMİŞ.ÇÜNKÜ GRAFİKLERDEN ANLAŞILIYOR.PC OYUNLARI VE YENİ NESİL BAZ ALINMAMIŞ.PS3 ESKİ TEKLONOJİ KARŞILAŞTIRMA YAPARKEN PS3 OYUNLARI ARASINDA OLMASI GEREKİYOR.ZATEN BU PUANLARDAN O ANLAŞILIYOR.ARKADAŞIMDA OYNADIM.GRAFİKLER YENİ NESİL SEVİYESİNDE DEĞİL NORMAL.PUANLAR DA ONA GÖRE VERİLMİŞ.PS3 OYUNLARI ARASINDA 9.7 NORMAL PUAN.AMA GENEL KARŞILAŞTIRMA YAPTIĞIMIZ ZAMAN 7-8 ARASI BİR PUAN ALIR.O DA PS3 FANBOYLARI İÇİN.

Kedi-mundar hesabi bi yorum olmus...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZDE KALKACAK!
  • 5lgc25005
    23.6.2013 01:36:44

''' siz gidin Fable ve Alan Wake daha bir sürü şahaeseri oynıyamadığınıza yanın
    Kral:Crysis 3'''

9.2 puana layık görülen alan wake ŞAHESER OLURKEN
    9.7 puan alan last of us ÇÖP OLUYOR
    8.7 puan alan crysis 3 KRAL OLUYOR

yorum sizin arkadaşlar :D

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.