Şimdi Ara

THE LAST OF US (REMASTERED) | PS4 ANA KONU (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.959
Cevap
50
Favori
164.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu zor da 2.5 günde falan bitirdim güzeldi gerçekten 2. kez oynamayı pek düşünmüyorum :) ama ps kullanıp Last of us oynamayan olmamalı kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stickand

oyunu zor da 2.5 günde falan bitirdim güzeldi gerçekten 2. kez oynamayı pek düşünmüyorum :) ama ps kullanıp Last of us oynamayan olmamalı kesinlikle

Hocam zorlandiniz mi? Ben daha başlayamadim.

Easy yada normale dusurdugunuz yerler oldu mu?

İlk defa oynayip bende direk hardda baslamak istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

quote:

oyunu zor da 2.5 günde falan bitirdim güzeldi gerçekten 2. kez oynamayı pek düşünmüyorum :) ama ps kullanıp Last of us oynamayan olmamalı kesinlikle

hiç düşürmedim hocam :) tam tersine normal yapmıştım biraz oynayıp zora aldım büyük kısmını zorda tamamladım tabi zorlandığım yerler oldu defalarca tekrarladigim bi kaç saat ara verip tekrar döndüm oyuna geçtim yani hiç normal veya kolaya almadım zaten oyunda gerçekçi modu falan var onlar çok daha zor ben ilk oyunu açtığımda gerçekçiydi onu açmıştım tek vuruşta yerdeyim :) kısaca zor en iyisi gibi

• quote:

quote:

quote:

hiç düşürmedim hocam :) tam tersine normal yapmıştım biraz oynayıp zora aldım büyük kısmını zorda tamamladım tabi zorlandığım yerler oldu defalarca tekrarladigim bi kaç saat ara verip tekrar döndüm oyuna geçtim yani hiç normal veya kolaya almadım zaten oyunda gerçekçi modu falan var onlar çok daha zor ben ilk oyunu açtığımda gerçekçiydi onu açmıştım tek vuruşta yerdeyim :) kısaca zor en iyisi gibi

Genelde hep normal modda oynarim ama survival oldugu icin hardda oynamak istiyorum.
    Hele oyun Last of Us gibi bir saheserse. :)

Bende hardda başlayim öyleyse.

• "You'd just come after her."
  • shadowz61 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bir film gibi iz bıraktı, hatta oyunun aynısı film olsa şu müziklerle sanırım bayağı iyi bir yer edinir tarihte. Gerçi bizim bu kadar etkilenmemizde Joel'a bağdaşırken Ellie'de benimsememiz ve sevdiğimiz insanların başına bir şey gelecek korkusuyla savaşmamız bu savaşın içimizde bıraktığı güçlü ve gerçekçi etki önemli bir faktör yani aslında oyunu oyun gibi oynamadık - en azından ben - oyunu sanki filmin ya da sanal bir dünyada ki hayatımızın devamıymışçasına oynadık. Anahatlar belliydi ama bizi o dünya içinde neye çevireceğini gösterdi. Bence aşırı benzer oyuncular bulunup, Ellie İçin Grace Moretz'in uygun olduğunu düşünüyorum, bu oyun sinemaya olduğu gibi aktarılmalı.
    Grace Moretz:

• GTA V ve Red Dead Redemption'dan sonra oynadığım en iyi oyun oldu, müziklerin bir kısmını Red Dead Redemption'daki müziklere benzettiğimi de söyleyeyim.
  • Oynadığım en iyi oyundu (ilk oyun oynadığım tarih 2002) bunu oynadıktan sonra çoğu oyun beni tatmin etmiyor
  • Oyun anlamında da tartışılır ama senaryo anlamında last of us dan etkilenen arkadaşların wolfenstein oynamasını tavsiye ederim.

• DLC bile para tuzağı olmaktansa çok iyi ve mantıklıydı sonu zaten malum... Oyundan fazlası

• Hard modda listening acik olmali mi sizce?
    Survival olunca listening saçma geliyor kulağa ama kullanmali miyim?

• quote:

Hard modda listening acik olmali mi sizce?
    Survival olunca listening saçma geliyor kulağa ama kullanmali miyim?

Listening her durumda kapatılmalı. Oynanışı öldüren bir özellik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SacredDivinity

İlk oyunda 2-3 bölümde o kadar zorlandım ki, ikinci oyun gelince bitiremeyecekmişim gibi hissediyorum, bir de çok korktum bazı yerlerde :)

Bi bölüm vardı karanlık bir binada jeneratör çalıştırman gerekiyor ama o atmosferde tıkırdayanlar flnda vardı bide büyük bi yaratık vardı kendinden parça fırlatan senelerdir öyle korktuğumu hatırlamıyorum bide gece oynayınca :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben o bolumde takirdayanlari oldurmeden kacmistim sonra bir baktim don islak

• yok mu online da oynayan varsa pm atsin oynariz

• quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

quote:

Orijinalden alıntı: SacredDivinity

İlk oyunda 2-3 bölümde o kadar zorlandım ki, ikinci oyun gelince bitiremeyecekmişim gibi hissediyorum, bir de çok korktum bazı yerlerde :)

Bi bölüm vardı karanlık bir binada jeneratör çalıştırman gerekiyor ama o atmosferde tıkırdayanlar flnda vardı bide büyük bi yaratık vardı kendinden parça fırlatan senelerdir öyle korktuğumu hatırlamıyorum bide gece oynayınca :)

Hatırladım dediğin yeri, bir orası, bir de yukardan aşağıya atladığımız bir yer vardı bina içinde, bir anda onlarca takırdayan çıkıyordu :)

• Ne oyundu be. Özledim valla.
  • Oyunu ps 4 aldım en zor da başlıycam ps 3 de oynamıştım yemedi normale döndüm ama bun da kararlıyım o malum bölümü de bi arkadaşla oynıycam ben daha bu güne kadar böye gerilmemiştim bir oyun da şim di en zorda nereden geleceği belli olmayan düşmanlar yazarken gerilmeye başladım bu oyundan sonra os 3 sattım bi boşluğa düştüm oyun falan oynamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizmele -- 23 Mart 2015; 11:03:01 >
  • Satmak isteyen varsa Beylikdüzü Fatih arasından elden alabilirim.

Ps4
  • Survival modde oyunu bitirmek üzereyim en zorlandığım iki yer, sniperlı bir elemanın uzaktan bir evden bana ateş ettiği ve bir evin içinde dolaşırken aşağı düşüp clickerlar ve bloaterla kaldığım bölüm oldu.
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.