Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
25.302
Cevap
144
Favori
1.183.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TWD son 2 sezon ilgim azaldı.Oyunda kan olması çok güzel bence çok yakışıyor karanlık olması bu detay iyi ama muhtemelen insanların çaresizliğini Ellie çaresizliğini işletecekler biriyle bağ olmasada Ellie hamileykenki yaşadıklarını bizede ilk oyundaki gibi hissettirsinler başka birşey istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    O değil de Ellie'ye kim tecavüz etti? Ellie benim bildiğim lezbiyen değil miydi ya? bence Ellie melankolik, rahatsız hunharca katleden bir kız olacak gibi her halde

    Kratos'un kadın versiyonu gibi olucak gibi hissediyorum.
  • Neil Druckman kızdan ne istedi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NARSİL_BERKAY kullanıcısına yanıt
    Öyle bir dünyada kız olsan işin çok zor gerçekten empati kurunca insan anlıyor..

    Erkek olsan dahi zor aslında sapık tecavüzcüsü-tacizcisi öyle bir dünyada kız-erkek ayrımı yapmaz sonuçta.

    Benim tek korkum Uncharted gibi saf aksiyona kayıp çatışmadan çatışmaya kaymazlar ama uzaktan bakınca öyle görünüyor gibi çünkü İntikam olucak belli ki oyunun dozu çok artıcak bu sefer ilk oyun gibi olmaz sonuçta Ellie büyüdü, artık kendi düzenini kurmaya çalışıyordur. Joel her ne kadar kızı gibi sevsede, görse de artık belli bir süre sonra Ellie ergen olduğu için kafasına göre iş yapmaya başlıcaktır. Aralarında kavga olmuşsa ve ya Joel'in en son ki yaptığı şeyi öğrendiyse Ellie ''Nefret'' etmiş olabilir. Oyunun temasıda nefret olduğu için oradan bağdaştırılınca iyi bir seçenek gibi duruyor.
  • PSX deki konferansı yeni izledim. Youtube yorumlarında biri özetlemiş konferansı.

    - Someone is pregnant in the game.
    - Most of the game will take place in Seattle.
    - Game is 50%-60% done.
    - Gameplay trailer will be at E3 2018.

    - Oyunda biri hamile.
    - Oyunun büyük bir kısmı Seattle da geçicek.
    - Oyunun %50-%60 ı tamamlanmış.
    - E3 2018 de oynanış görüntüsü gelicek.
  • -E3 2018'de oynanış görüntüsü gelecek



    Umarım beklediğimize değer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KendineHakim

    PSX deki konferansı yeni izledim. Youtube yorumlarında biri özetlemiş konferansı.

    - Someone is pregnant in the game.
    - Most of the game will take place in Seattle.
    - Game is 50%-60% done.
    - Gameplay trailer will be at E3 2018.

    - Oyunda biri hamile.
    - Oyunun büyük bir kısmı Seattle da geçicek.
    - Oyunun %50-%60 ı tamamlanmış.
    - E3 2018 de oynanış görüntüsü gelicek.

    öyle bir dünyaya kim çocuk getirmek ister ki
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Kendi rızası dışında ilişkiye girmiş olabilir
  • Belli bir kalitenin altına düşmeyecektir bana göre
  • İlk oyunu bence çok başarılıydı,bu oyunla birlikte kalite çizgilerini devam ettireceklerini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunun Meta Puanı : 100/95

    Kullanıcı Puanı : 10/9.2


    İkinci oyunun da puanı 90 aşağısı olmaz.
  • Abi hepsi için söylemiyorum ama internet sitelerinin verdikleri puanlar pek gerçekçi olmuyor, çünkü bu tür siteler oyun dağıtımcılarından ekmek yerler.Dediğim gibi her oyun için geçerli değil ama genelde öyledir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlara aldırış etmem o oyun bana uyuyorsa oynarım ama bu oyun 90'dan aşağasına ben bile kabul edemem :) o kadar güzel ki tadı damağımda kalan oyunlardan biridir zaten oyun öyle bitiyor ki, ya naptınız diyip sinirlenmiştim adamlar orada mahsus bırakmış Part II demeleride anlaşılmıştı :)
  • Yok abi her oyun için değil dediğim gibi,ilk oyuna ben de bayılıyorum bırak 90'ı 95'in aşağısını görmez benim gözümde :)GTA,FİFA,CoD,Battlefield,NFS,AC...Gibi oyunlara puanlar fazla verilir oyun dağıtımcıları rüşvet verdiği için.Önceki nesilde bende PS3 ve X360 vardı ve Last of Us benim PS3'de oynarken zevk aldığım nadir oyunlardan biriydi. Şimdi Las Of Us Remestered varmış PS4'e galiba fakat onu oynamadım.PART II'yi bekliyorum ilkin sonu bizi biraz üzmüştü dediğin gibi,ama II ile harika hikâye çizgisini devam ettirirler gibi duruyor.



    Son olarak abi sen de tam bir gamer'mışsın:)Girdiğim her PS konusunda varsın vallahi:))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi du892 -- 12 Aralık 2017; 15:4:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun yağmur sesini bile özledim, ara sahnesi vardı yağmur yağarken cam'a pıt pıt pıt diye ses çıkarırdı orada böyle acayip etkinlenmiştim oyunun en ufak detayı bile beni büyülemişti, ikinci oyunda bu çıtayı iyice aşacaklardır. Tek korkum dediğim gibi saf aksiyon olmaz umarım. Bağdaştığımız karakterler, ara sahnelerde güzel duygusal sahneler, gizliliğe de önem versinler bu tarz oyunlarda gizlilik güzel oluyor, ben ilk oyunda tıkırdayanlarda öyle gizlilik yapardım ki sanki içindeymişim gibi yaşıyordum :)

    Joel'in Ellie ile sahneleri çok güzeldi, Spoiler olmasın bir sahnesi vardı orada duygulanmıştım umarım bu oyunda da o duyguyu verirler bize. Ama bu sefer Duygusuz oyun olucak daha çok intikam odaklı, vahşet, kan, işkence zaten en son ki trailer'da gördüğümüz gibi işkence vardı resmen. Yine o efsane yağmur sesi atmosfer karanlık çok güzel uyumluydu. En son trailer'da tıkırdıyanlarıda gördük onları bile özledim.

    çoçukken atari-arcade salonlarından çıkmazdık, ne günlerdi. Jeton alırdık az oynayacağız derdik evdekilere bir bakmışız akşam olmuş kaptırırdık kendimizi şimdi eskisi gibi olamasam da akşamdan akşama oyunumu oynarım sıkıntı olmadığı sürece




  • Ellie`nın hamile olması ile ilgili uncharted 4 de şöyle bir easter egg vardi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraktu kullanıcısına yanıt
    Ben bunu görmemiştim güzel oldu Kafasında maske var demek ki bazı bölgelerde karantina olucak.
  • Haklsın abi,saf aksiyon olarak en son GTA IV oynamıştım.Zorla bitirdim desem yeridir.Hatta forumda birçok GTA konusunda IV'ü yerden yere vurmuşluğum vardı. GTA serisinin diğer oyunlarını çok severdim,fakat IV'ten sonra hiçbir zaman sadece aksiyon olan oyunları oynamadım.



    Şimdi de yeni nesil'de aksiyon odaklı oyunlar gördüğümüz için,RDR 2,TLOU,GOW gibi yeni çıkacak EFSANE oyunlarda sadece aksiyon olup serilerin gidişatının bozulacağından korkuyorum.



    Benim bir oyunda en çok görmek istediğim şeyler yaratıcı görevler,oyuna çok güzel aktırılmış ve hissedebilidğimiz farklı atmosferler ve çeşitlilik.Bunlar olursa bence bir oyun zevkle oynanır.



    Ben maalesef atari dönemine yetişememiştim ama ben 7-8 yaşlarından 13-14 yaşlarıma kadar internet kafelere bol bol gitmiş biriyim.Fakat bizim ailedeki büyükler(özellikle 30-35 yaşındakiler)hep atari hikâyelerini falan anlatır.Bana hep hoş ve eğlenceli gelmiştir bir atari salonu hikayeleri.Ama maalesef ben o devri kaçırdım.Bu arada ben de senin yolundan ilerliyorum abi,oyunları bırakabileceğimi sanmıyorum.Ama öğrenci olduğum için ben de senin gibi akşamdan akşama oyun oynayabiliyorum.Ama oynamaya başladım mı da gece 2'ye 3'e kadar başından kalkamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi du892 -- 12 Aralık 2017; 15:41:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pixseller o kadar dandikti ki eski oyunlar gözlerimiz bozuldu sırf o yüzden ama o zaman işte ağzımızın suları akardı oynarken zevk alırdık oynarken Şimdi ki 1080p-4K felan diyince efsane diyorum, vay be görseller harika diyorum. Şimdi ki oyunlarla eski oyunları kıyaslayınca arada dağlar gibi fark var tabi, teknoloji çok gelişti şimdi ki nesil bu oyunlara alıştı o yüzden eski oyunları görünce '' bu ne ? '' diyorlar. Ben kuzenlere gösteriyorum sen bunları nasıl oynadın diyorlar :) bazı oyunlar var şarap gibi yıllandıkça daha çok hoşuma gidiyor :)

    God of War'da saf aksiyon ama en azından o karakteri, o ruhu, o atmosferi, o mitolojiyi alıyorsun birde bazı oyunlar var yeter artık diyebiliyorsun :)

    Bende artık farklı şeyler istiyorum oyunlarda The Last of Us tam isteğim gibiydi her şey vardı oyunda yalnızlık, duygusallık, bağdaştığın kişi, hayattan yorulmuş bir beden vardı. Joel zaten Ellie ile tanışmasaydı hiç olmasaydı belkide Joel kendinden vazgeçebilirdi öyle bir dünyada tutunabileceğin, sevdiğin bir insan olması lazım.




  • Eski oyunlarda grafikleri mükemmel seviyeye taşıyabilmeğe teknoloji el vermiyordu o yüzden belli bir teknolojiye kadar oynanış ve çeşitlilik geliştirildi.Fakat şimdi artık canavar modeller olduğu için,göz boyamak adına grafikler geliştirildi ve oynanış kıt kaldı.Boşuma söylememişler en iyisi eskisidir diye



    Bana sorsalar grafik yerine çeşitlilik,oynanabilirlik birde nasıl desem;hani şu eski oyunların verdiği his varya o haz,onları hiçbir yeni oyunda bulamıyorum.O hissi bana yaşatacak bir oyun bulduğumda ki;TLOU II,GOW ve RDR 2'den çok ümitliyim,koşa koşa gidip kutulu alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.