Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.302
Cevap
144
Favori
1.183.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fragmanları, reaksiyon videolarını tekrar tekrar izledikçe tüylerim diken diken oluyor, gözlerim yaşarıyor, duygusal bi şekilde sırıtıp duruyorum... Bu herifler bütün dünyanın psikolojisini mi bozdu naptı acaba, neden böyle oluyoruz lan? Cidden hiç mantıklı değil, herkeste aynı semptomlar var.

    Hemen yukarıdaki reaksiyon videosunda içimden çığlık attım ben de, onun bir yukarısındaki anne videosunda benim de gözlerim yaşardı... Yıllardır görmediğim veya kaybettiğim bir yakınıma, sevdiğime, eşime dostuma kavuşmak gibi bir şey! Naughty Dog karakter yaratmakta o kadar başarılı ki, sanki canlılarmış gibi; Ellie ne kadar büyümüşsün veya Joel hala dağ gibisin demek, hiç değişmemişsin diye moral veresim geliyor.

    En iyisi bu oyuna baştan başlamak, belli ki hepimizin The Last Of Us'ı gelmiş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 6 Aralık 2016; 4:49:50 >
  • Aynı soru işaretleri bende de var hocam dishonered bu sıkıntıyı kiminle oynamak istediğini oyuncuya bırakarak çözdü mesela. Ben oyunda zaman geçişlerinin olacağını ve o kısımları joel ile oynayacağımızı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse piyasanın en iyilerinden biri olan Naughty Dog'un şu teaser'da bile kendi ne kadar geliştirdiği dahada anlaşılıyor. Teaser'daki setup o kameranın kullanımı tabi muhteşem şarkı.İlk Last of Us ve Uncharted 4'den sonra bile adamlar geliştiriyor kendini.Yan gelip yatmıyorlar Muhtemelen 2018 sonunda çıkacak ama efsane olduktan sonra sıkıntı değil.Tabi Part 2 ile Godfather'a çaktığı selam ve o gözlerdeki nefret acayip iyi

    İsterse başka cihazlar 25K olsun grafikler ultra hiper olsun Bloodborne Uncharted ve Last of Us gibi oyunlar bu tarafta oldukça tercih belli. Sony'e çok kızdığım zamanlar olur.Özellikle Ps2 zamanında beri hafıza kartını bile ekstra parayla satmasına çok kızarım ederim hala .Ama adamlar core gamerlara iyi seslenen nadir firma diyebilirim.
  • Son dönemlerin en başarılı televizyon dizilerinden olan Westworld dizisinin yazarı The Last of Us: Part II'de yer alacak.



    Naughty Dog'tan Neil Druckmann twitter üzerinden yaptığı açıklamasıyla birlikte Halley Wegryn Gross'un The Last of Us: Part II'nin ortak yazarı olacağını açıkladı. IMDB'nin bilgilerine göre Halley Wegryn Gross, daha öncesinde Westworld dizisinde 2 bölüm (2 de hikaye editörlüğü) Banshee dizisinde 1 bölüm yazarlık yaptı. Bunun dışında 2 tane de kısa filmde çalışan Halley Wegryn Gross'un birçok filmde de oyunculuk deneyimi var.



    Ek olarak Neil Druckmann twitter'dan yaptığı açıklamasında hikaye hakkında daha fazla detay paylaşmak için sabırsızlandığını ve bir de hikayenin "yoğun" olacağını belirtti.



    BSC
  • ANA SAYFA gün içerisinde yenilecektir,herkese iyi oyunlar
  • In Isaac We Trust kullanıcısına yanıt
    Çok melankolik bir yaklaşım olacak belki ama, olmasa da olurdu bu Part II. Şart değildi yani böyle efsane bir oyunun ikincisinin çıkması. ICO gibi SoC gibi başlayıp biten güzel tatlardan olabilirdi... Birkaç yerde daha okudum, benimle aynı görüşte olan kişiler var.

    Yalnız üstad diyorki, "yapmayı düşünmüyorduk, taa ki hikayeyi buluncaya kadar".. Yani anlatmaya değecek bir hikaye bulmuşlar. Neticede LoU, Uncharted gibi sadece bir blockbuster değil, aynı zamanda sanat eseri mertebesine erişmiş bir oyun. Böyle bir oyunun devamını yapmak yürek ister. Herşeye rağmen yaramaz küpeciğe çok güveniyorum, bu işin altından da kalkarlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 6 Aralık 2016; 12:14:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ltrg

    Cok berbat bsey bu Unc4 den yasadim.2013 de duyuruldu 2016 mayis da geldi cile gbi bsey.Suan TLOU 2 icinde ayni duygulardayim.Aslinda bitmeye yakın aciklasalar su oyunlari daha iyi olacak.

    TLOU 2 ancak 2018 icinde gelicektir.Muhtemelende son ceyrek de gelir.Tahminim

    aynen hocam daha çok başlarda olduklarını felan söylemişler zaten . bence ya dediğiniz gibi 2018 son çeyrekte yada 2018 nisan -mayıs aylarında . gerçi belli mi olur belki 2019 a ertelenir
  • Oyunun ps 5 e gelme gibi bi ihtimali olmaz di mi bu nesile cikar
  • Ps5 e daha var en az 2019 bence
  • Westworld ve TLOU mu iki efsane [
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koftehor1

    Oyunun ps 5 e gelme gibi bi ihtimali olmaz di mi bu nesile cikar

    2018 olarak açıklarlar E3 de.
    Uncharted gibi ertelenir biraz.2019 un ilk çeyreğinde en geç çıkar bence.

    PS5 de 2019 un sonunda çıkar
  • Ellie nin yanına bir köpecik isterdim aslında emir verip düşmana saldırtabileceğimiz bir yol arkadaşı. Joel e ne oldu ve onu oyunda yönetecekmiyiz çok merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koftehor1

    Oyunun ps 5 e gelme gibi bi ihtimali olmaz di mi bu nesile cikar

    PS4'e geleceğini duyurdular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Last of Us'a zamanında 5 üzerinden 3 vererek (100 üzerinden 60 olarak yansıdı) metacritici 96 dan 95 e düşürmüştü şu site. İlk günkü gibi aklımda.

    http://www.quartertothree.com/fp/2013/06/12/the-last-of-us-has-real-heart-but-not-much-else/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Last of Us'a zamanında 5 üzerinden 3 vererek (100 üzerinden 60 olarak yansıdı) metacritici 96 dan 95 e düşürmüştü şu site. İlk günkü gibi aklımda.

    http://www.quartertothree.com/fp/2013/06/12/the-last-of-us-has-real-heart-but-not-much-else/

    Uncharted 4'e 40 veren Washington Post'a ne demeli?




  • İyi düşmüş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonun sonunda diyor ps4 için gelişme halinde diye. Ps5 Remastered olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merlinin Kazaninda teoriler baslikli bir yazi vardi orda;
    Uncharted 4 Spoiler

    Nathanin kiziyla oynadigimiz sirada Ellie yi hamile bir sekilde goruyorduk.Ellie olup olmadigi kesin degil ama bence kesin Ellieyi ima etmek istediler.Naughty Dog bilerek Ellienin karnina gitar koydugu belirtilmis bu teoriyi destekleyici öneri olarak.Trailerde bir an Ellieyi gitarsiz gordugumuz yer var.

    Resme göre böyle bir durum söz konusu değil gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagan- -- 8 Aralık 2016; 11:27:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kagan- kullanıcısına yanıt
    ooo eğer öyleyse kim hamile bıraktı acaba
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.