Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (825. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.229.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    googledan baktım. 1 rupi 0,12 eur, 1tl 0,13 eur. aslında aynı sayılır paranın değeri ama heralde hindistana özel bir fiyatlama yapılıyor
  • Tfn123 kullanıcısına yanıt
    us den alınma ise türkçe olmaz hocam.
  • defected kullanıcısına yanıt
    Sormayın hocam, tam bir fiyasko.
  • defected kullanıcısına yanıt
    haklısın da ilk oyunu yere göğe çıkartanlar aslında ağladıkları için oyunu göklere çıkarttılar

aynı hisleri bekleyenleri biraz üzecek bu bilgi ama herkes anlamıştır heralde ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

us den alınma ise türkçe olmaz hocam.
    altyazı?
  • Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Oyunun finaliyle ilgili kimse bir şey bilmiyor ki sen bilesin.

Senin gördüğün duyduğun her şey oyunun ortalarından bir sekans.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • console-master kullanıcısına yanıt
    Detaylı olarak bilmiyorum ama olacağını sanmıyorum varda olabilir araştırmak lazım.

Edit: psn den baktım yok gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 18 Haziran 2020; 17:14:16 >
  • Reddit'te oyunu bitirenler yüklemiş, atayım izle dostum istersen.
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    balkondan aşşağı atlarım.
    10 Saniye saf Gameplay bile izlemiyorum ben, alacağımı aldım 6.5 saat sonrasını bekliyorum.

Reddit'te, "Olmayan" bir şey hakkında dahi sayfalarca hater konuşulması yapılırken onların hiçbir paylaşımına, iddia ettiği şeye, ortaya sunduğu argümanlara inanmamanı öneririm dostum.

Oyunda zorlama bir sjw olmadığını herkes üstüne basa basa söylüyor. Enis kirazoğlu az önce bununla ilgili video attı hatta. Hikayenin işlenişini beğenmezseniz ona bir şey diyemem ama sjw nin olmadığı her yerde söyleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    :DD. o nasil benzetmedir :D. benim istedigim böyle huzurlu bi sarilma hocam. korkudan degilde sevgiden.
  • Oyun metacritic de 96 puanı var beyler olmadı yine kötülemek için ghost of tsushima geçiş yapın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 18 Haziran 2020; 17:30:37 >
    Peki, iyi oyunlar sana, ben her saniyesinde farklı duygular yaşayarak oynayacağım.

• Olabilir. Hiç o açıdan bakmadım ben

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    ben türkiyeden açtıydım hesabı. hindistana çevirebilirmiyim ? trükçe altyazı falan önemli değil ingilizce latin alfabesi olsun yeter
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Bugün Time ve Digitalspy diye iki inceleme okudum
    ve orada açıkça Trans olduğu yazılmış. Ben de seninle aynı şekilde düşünüyordum fakat galiba trans bu karakter. Benim açımdan oyunun değerine hiçbir etkisi yok fakat buradan müthiş sayıda kullanıcı gömecektir.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misiniz? Benim okuduğum yorumlarda öyle olmadığı açıkça belirtilmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt
    metacritic sitesinin kullanıcı ortalaması önemli çünkü herkes ign, pcgamer ve gamespot'un %95 ihtimal şişirme puan verdiğini biliyor.

fakat kullanıcı tarafında da şöyle bir tutarsızlık var. oyundan nefret eden 0, dini imanı haline getiren 10 basıp geçiyor. böyle çok tip var.

ben bu yüzden itibar ettiğim 2-3 kaynağa baş vurmadan oyunu torrentten indirmem bile bırak ön siparişle 400 lira falan vermeyi
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

Ben de bu zamana kadar aksini görmemiştim ama bu iki inceleme açıkça belirtiyor.

Time incelemesi

quote:

And it’s no small thing that Naughty Dog decided to primarily tell this story not with the typical white, straight, male antihero, but a gay woman. Ellie’s bisexual girlfriend Dina and a trans character (whose identity I’m not permitted to spoil) also play major roles

Digitalspy incelemesi

quote:

there's progressive LGBTQ+ representation through Ellie's relationship with Dina, as well as a trans character later in the story, which is too rare in video games.

• 
Sayfa: önceki 823824825826827
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.