Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.227.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doom

Neil Druckmann ve Naughty Dog'un tweetlerinin altı acayip komik ya. Akşam akşam iyi güldürdüler.

Alıntıları Göster
    aynen şuna çok güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

saygılar abi şey abla

• quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

neler yazıyorlar? hikayeye vs tepki mi var genelde?

Alıntıları Göster
    senaryonun rezilliğine, lezbiyenlik konusuna, abby denen yeni karakterin saçmalığına falan en çok
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Bilmem hocam çok tepki olunca belki ortalık karışabilir diye düşündüm,sızdıran ayvayı yedi zaten kendini satsa ödeyemez tazminatı artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • neyse hadi iyisiniz 2-3 aya oyun 50 lirayı görür veya plus ile verilir oynarsınız
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    ben olacağını zannetmiyorum ama zaman gösterecektir.
  • Sony’ye yazıklar olsun. Corona bahanesiyle oyunu çıkarmadılar, spoiler yağınca apar topar çıkış tarihi belirlediler, bu sefer de çakışmasın diye Tsushima’yı ertelediler. Benim umrumda değil ama bekleyenlere büyük ayıp ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game of Thrones konusu bile yeni bölüm yayınlandığında bu kadar aktif değildi, maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Jesse'yi Abby mi öldürüyor kesin değil sanırım, Joel'u o öldürüyor ama. Tommy nin öldüğüne dair sızıntı da yok benim gördüğüm kadarıyla.
    "The Last of Us 2's Story Will Make Us Question Everything " tarzı söylemleri vardı Troy Baker'ın. Naughty Dog sanırım Ellie ve Joel' u bir başka karakterin gözünden villain olarak göstermek istiyor bize. Tabii ki fanların isteğinin tam tersi doğrultusunda bu işleyiş.
    Yani gereksiz felsefeye gerek yok oyun bu sonuçta. 30 yaşındayım oynayıp da hayata bakış açımı değiştirecek değilim.

''Hmmm oynarken düşündürdü...'' felan mı olacağım

Marjinal olacağız diye sıçmı.lar resmen. Pre-order düşünüyordum ps plusla verilirse artık bakarız

• İşin pis tarafı oyunu yarın 49₺ den çıkarsalar şu an elimde ne PSN hesabı ne de PS4 var hepsini sattım baktım oyunların çıkmaya niyeti yok hepsi gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız çok kötü bir his değil mi ya, 7 sene çalışıyorsunuz ürünün üstünde hatta markasını o kadar önemli hale getiriyorsun ki HBO dizisini yapıyor, devam oyunu daha çıkmadan kesinlikle yılın oyunu olarak gösteriliyor ancak bum birden bütün her şey gidiyor. Çok zor.

Ayrıca ben bu oyunun GOTY ödülünü kazanacağına kesin gözüyle bakıyordum ancak bu olaylardan sonra aşırı zor. Marka çok kötü battı, devam oyunu planları varsa o bile gelmez artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben şunu anlamıyorum. Ortada yüzlerce kişinin gecesini gündüze kattığı, uzun süreli bir emek var ama bir çok kişi sızıntılara iyi olmuş, hakettiler diyebiliyor. Sony bir strateji yapmayı düşünmüş olabilir tamam da bunun acısını neden bu oyunu yapan insanlardan çıkarıyorsunuz ki ? Oyunun yapımında çalışan biri olsam gerçekten çok üzülürdüm. Bir tarafta da Playstation oyunlarına ayrı bi garezi olanlar zaten onlara bir şey diyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levenbreh

Yalnız çok kötü bir his değil mi ya, 7 sene çalışıyorsunuz ürünün üstünde hatta markasını o kadar önemli hale getiriyorsun ki HBO dizisini yapıyor, devam oyunu daha çıkmadan kesinlikle yılın oyunu olarak gösteriliyor ancak bum birden bütün her şey gidiyor. Çok zor.

Ayrıca ben bu oyunun GOTY ödülünü kazanacağına kesin gözüyle bakıyordum ancak bu olaylardan sonra aşırı zor. Marka çok kötü battı, devam oyunu planları varsa o bile gelmez artık.
    3. oyun için ucu açık bıraktılarsada artık dlc ile tamamlayıp bitirirler gibime geliyor, cidden druckman batırmış oyunun tamamını görme niyetim bile kalmadı gördüklerim doğrultusunda. bruce straley ve amy hennig'in neden ayrıldığını çok daha iyi anladım. neil'in egosuna boyun eğmektense kaçmışlar yani baya baya

• en büyük spoiler benden geliyor..bu dina dedikleri müslüman...çünkü ismi din ile başlıyor..ispatı gizli içerikte..

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• cyberpunk bu sene çıkarsa goty ödülünü kimseye bırakmaz hele bu saatten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zauriel.

Ben şunu anlamıyorum. Ortada yüzlerce kişinin gecesini gündüze kattığı, uzun süreli bir emek var ama bir çok kişi sızıntılara iyi olmuş, hakettiler diyebiliyor. Sony bir strateji yapmayı düşünmüş olabilir tamam da bunun acısını neden bu oyunu yapan insanlardan çıkarıyorsunuz ki ? Oyunun yapımında çalışan biri olsam gerçekten çok üzülürdüm. Bir tarafta da Playstation oyunlarına ayrı bi garezi olanlar zaten onlara bir şey diyemiyorum.
    Sızdıran kişiler rastgele kişiler değil. Naughty Dog'da haftada 60 saat çalışıp para alamayan insanlar. İnternette büyük bir kısım bu insanların tarafında.
  • alakası yok ağır saçmalamışsın

nazar boncugu olan göz figürü müslüman, musevi, hristiyan, budist ve hindu toplumlarında yaygın olan bir şey.

hiç değilse insan bunu yazmadan önce hamsa diye googlede aratır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 27 Nisan 2020; 22:42:39 >

• Müslümanlıkta nazar boncuğu yoktur. bu bir Şaman geneleğidir
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    500 kişilik bir ekip var diyelim. 15 20 kişinin maaşı ödenmedi. Geri kalan 480 kişi ne olacak ? Bütün ekibi düşünmeden düşüncesizce ve bencilce yapılmış bir davranış bu. Savunulacak bir yanı yok. Herkesin emeğini çöpe atamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zauriel. -- 27 Nisan 2020; 22:43:44 >
  • THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.