Şimdi Ara

THE LAST OF US & LEFT BEHİND TEK DİSKTE - PS4 - TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  THE LAST OF US & LEFT BEHİND TEK DİSKTE - PS4 - TÜRKÇE
    Herkese Merhaba,
    Her zaman olduğu gibi yine bitirdiğim, çiziksiz cdli kutulu, kitapçıklı bir oyunu yeni alıcısına ulaştırmak için ilan açıyorum.
    Daha önceki ilanlarımda belirttiğim gibi ben PS4'ü kapatırken bile cd'yi içinde bırakmayacak kadar titiz bir kullanıcıyım ve oyun açılmadığı anda ücretinizin tamamını evinize gelerek iade alacak kadar da oyunlarımın arkasındayım.

Oyunların çalışıp çalışmadığını telefon üzerinden size yapacağım canlı yayın ile de ispat etmekte sakınca görmüyorum. Bu seferki oyunum Playstation 4'ün amiral gemilerinden biri "Last of Us Remastered Edition ve Left Behind Ek Paketi Tek Diskte" versiyonudur. Yani oyunu bitirdikten sona 29 TL daha vererek oyunun devamını oynamak için Left Behind'ı satın almanıza gerek yok zaten diskin içinde mevcut.

Oyunun Puanı: 10 / 9.6 (Masterpiece olarak adlandırılan efsanevi oyunlar arasında gösterilmektedir.)
    Türü: İlerlemeli gerilim türündedir.
    Oyunun dili: Türkçe (Yurt dışından alınan Türkçe seçeneği olmayanlarla karıştırmayınız.)
    Diskin durumu: 0 çizikli ve el izi olmayan (Kullanıcılar arası turlamamış bir Bluray disk.)
    Kişisel Notum: Eğer virüs ve zombi türü film sevenlerdenseniz, bu oyun ile filmin kahramanının siz olduğunu hissedeceksiniz.
    Oyunun incelemesi: http://www.merlininkazani.com/The_Last_of_Us-oyun_inceleme-62513p1.html
    Oyunun videosu: https://www.youtube.com/watch?v=Y9o8bZWTP5w

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moshe -- 17 Mart 2016; 13:34:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 85 tl fazla değilmi hocam
  • Monkey.D.Dragon kullanıcısına yanıt
    Türkçesi için çok değil dostum, garanti oyun, istanbul içi alacak arkadaşın olduğu semte kadar da oyunu getiriyorum daha ne yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: moshe

Türkçesi için çok değil dostum, garanti oyun, istanbul içi alacak arkadaşın olduğu semte kadar da oyunu getiriyorum daha ne yapayım

inşallah satarsın
  • İyi ürün er ya da geç alıcısını bulur dostum ben zaten NBA 2k16 oynuyorum, bu oyunun parasıyla GTA 5 alıp kenara koymayı düşünüyorum o yüzden ha o durmuş kenarda ha bu oyun durmuş kenarda :)

İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim

• Satıldı! Silinebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.