Şimdi Ara

The Last of Us'ın İlk Ekran Görüntüleri Yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pc fanboyları gözükmüyor.Hani Ps3 miladını doldurmuştu?Siz çok sevdiğiniz BF'nizle bizi ezmeye çalışabilirsiniz ama bu oyun size gereken cevabı zaten vermiş!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan__Drake

Pc fanboyları gözükmüyor.Hani Ps3 miladını doldurmuştu?Siz çok sevdiğiniz BF'nizle bizi ezmeye çalışabilirsiniz ama bu oyun size gereken cevabı zaten vermiş!

kardeşim bende ikisi de var şimdi benimde seni mi ezmem gerekiyor ? milleti tahrik edip saçma sapan tartışmalar yaratmayın şurada
  • ÇOK iyi :)
  • ND farkı...
  • OHA MÜKEMMEL ! Söyleyecek söz bulamıyorum sabırsızlıkla bekliyoruz !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan__Drake

Pc fanboyları gözükmüyor.Hani Ps3 miladını doldurmuştu?Siz çok sevdiğiniz BF'nizle bizi ezmeye çalışabilirsiniz ama bu oyun size gereken cevabı zaten vermiş!

ps3 exc oyunları daima grafik olarak pc yi ezmiştir örn god of war 3 unc 2-3 killzone3 gt5 vs... ama pc de saymaya kalkışınca crysis ve metro diyebiliyorum sadece.ps3 ömrünü doldurmuştabiri yanlış geliyor çünki adam gibi bir oyun yapınca aslında ortaya çok iyi şeyler çıktığını biliyoruz .buda oyunda onlardan olacak.aynı şeyler xbox içinde geçerli .yani durum pc veya konsol marifetinde değil yapımcı marifetinde üstelik pcde oyun oynamayı seven biri olarak pc ye adam akıllı bir oyun çıkmadığını düşünüyorum.biz ekran kartlarını biraz boşuna alıyoruz sanki.

• Rüya gibi,muhteşem !
  • Görüntüler oyunun ilk sürümünden.Yani Yapılan Geliştirmeler,Anında Oynanabilir sürüme eklenmez. Çoktan o Kaplamalar düzeltilmiş Hatta çok daha farklı objeler eklenmiştir, Ama oynanabilir sürüme daha eklenmemiştir.

Yapımcı Hem Geliştirme ile uğraşıp hemde Sürekli Oynanabilir Versiyonu Güncellemek ile uğraşamaz. Yüzlerce Kişinin Çalıştığını düşünün Kimi level,Kimi Grafik Tasarlıyor, Kimi Objeleri tasarlıyor, Birinin işi Birinden öndedir veya geridedir, Bu Geliştirme Süreci Sürekli Oynanabilir Yapımcı Sürümüne Aktarılmaz. Belli ilerlemeler Kaydedilir, Yönetmen Belirttiği vakit Oynanabilir Yapımcı Sürümüne Aktarılır.
  • Nathan__Drake

Sırf sen tartışma çıkarmaya çalıştığın için yazıyorum 2.Resimdeki arkadaki jipi görmedin galiba

Bence oyun sadece konsollara çıksa bile gerçekten güzel olacak gibi yani fanboyluk denilen şeyi yapmayın hiçbir anlamı ve mantığı yok gidersin bir ps cafe'ye bitirirsen oyunun vay be der eve dönersin
  • Çok fazla Uncharted havası seziyorum ama olmaması zaten imkansız.. Kaldı ki böyle birşeyden kim şikayetçi olabilir ki? Merakla bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadhros -- 3 Şubat 2012; 19:26:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.