Şimdi Ara

The Keepers (2017) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Keepers (2017) | Netflix

    The Keepers (2017) | Netflix


    Detaylar
    _______________________

    1970’lerden günümüze hala çözülemeyen ve gizemini koruyan Rahibe Cathy Cesnick cinayetini konu alan Netflix’in 7 bölümlük belgesel dizisi The Keepers, yakında izleyici ile buluşacak.

    Netflix’in 2015 yılında yayınlanan sevilen belgesel dizisi Making a Murderer, Steven Avery’nin polis ve hukuk açmazında girdiği mücadeleyi, 18 yıl boyunca işlemediği bir suçtan hapis yatmasını ve dışarı çıktığında ise nasıl cinayet suçuyla yeniden içeri sokulabildiğini tüm sürecin kayıt altına alınmış olmasıyla gözler önüne sermişti. Elbette Steven Avery’nin yaşadıkları da belgeselin sonunda izleyicinin varabileceği bir sonuç oluşturacak biçimde kanıtlanmamış olsa da Netflix’in bu yönde geliştirdiği belgesel dizileri yaşanan süreçler hakkında bilgi sahibi olabilmek adına çok geniş bir hazine değeri taşıyor.

    Making a Murderer’ın bu konuda adeta bir fenomen olmasının ardından Netflix, çözülemeyen bir başka dava olan Rahibe Cathy Cesnick cinayetine gözlerini çevirdi. 1969 yılının Kasım ayında ortadan kaybolan Cathy Cesnick’in iki ay sonra cesedi bulunmuş ancak süreç bir türlü aydınlatılamamıştı. Dava ile ilgili cinsel istismar ve Katolik kilisesiyle olan bağlantılar da araştırılsa da bir sonuca bağlanamadı.

    Ryan White’ın yönetmenliğini üstlendiği The Keepers, olayın gizemli noktalarını izleyiciye duracağı hangi noktadan nasıl bir bakış açısıyla yansıtacak elbette tüm bunlar merak konusu.

    Fragman
    _______________________








  • böyle ölümler üzerinden yapılan belgesel diziler çok etkileyici oluyor ya.Böyle fotoğraflar,ses kayıtları falan derken insan kaptırıyor gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.