Yanlis anlasilmasin Iphone um yok almayida dusunumuyorum ama ozellikle Anroid icin cok erken. Oyle 3G si cikiyor diye insanlarin butun dunyada almak icin bayilere kostugu sabahladigi bir Iphone u öldurmek cok zor. HTC bu sekilde epey bir gitmesi lazim. Iphone imajdir.
iphone imajdır, nexus one ise bir imajdan daha fazlasıdır
Sozde olmamasi lazim. Iphone kullanmiyorum almamda benim cihazda mutlaka qwert klavye olmali. Ama diger telefonlar I-phone a benzer sey uretebilirler sadece. Zaten uretiyorlarda. Android cok iyi altanatif olabilir ama onun icinde henuz erken.
Google Nexus One icin multitouch ozelligini de kapsayan yeni bir update yayinladi. Update icerigi:
1- Google Maps 3.4 2- Pinch-to-zoom functionality (multitouch) 3- 3G connectivity (3g ile ilgili yasanilan problemler cozulmus)
Vodafone bu ay içerisinde Avrupa'da satacakmış Nexus One'ı. Umarım buraya da gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: drQuark
bulgaristan da şu an 1200 leva = 1320 lira ya satılıyor
Yasal olarak mı satılıyor. ABD dışında satılmaya başlandığını duymamıştım.
Acaba tr. Nisan mayıs gobi gelir mi bilgisi olan arkadaş varmı?????
quote:
Orijinalden alıntı: ahmer iraz
Acaba tr. Nisan mayıs gobi gelir mi bilgisi olan arkadaş varmı?????
Vodafone ile Mart veya Nisan ayinda gelecegi soyleniyor. Hatta Subat sonu bile Turkiyeye gelebilecegi konusuluyor. Tabi bunlarin hicbirisi resmi degil. HTC nin diger telefonlarina da bakinca, Nokia veya SE gibi cok gec getirmedigini biliyoruz. O yuzden 1-2 ay icinde gelecegini ben de dusunuyorum.
Arkadaslar NExus One kullanip bize yorum yapabilecek kimse yok mu?
şu anda pek vakit bulacağımız zannetmiyorum ama en kısa zamanda detaylı bir inceleme yayınlamaya çalışır ı.
Ne iphone mus arkadas 3 senedir öldüren öldürene :))) killer diyen uç ay sonra yok nedense :)))
Arkadaşlar Nexus One'a gerek kalmadı. HTC ona çok benzer hatta çok daha iyi bir model çıkarıyor. Türkiye'de satılacak önümüzdeki aylar. HTC Desire.
quote:
Orijinalden alıntı: Seyitist Arkadaşlar Nexus One'a gerek kalmadı. HTC ona çok benzer hatta çok daha iyi bir model çıkarıyor. Türkiye'de satılacak önümüzdeki aylar. HTC Desire.
Htc iphoneu bıraktı kendi kendini öldürüyor :)))
quote:
Orijinalden alıntı: DSGNRY
quote:
Orijinalden alıntı: Seyitist Arkadaşlar Nexus One'a gerek kalmadı. HTC ona çok benzer hatta çok daha iyi bir model çıkarıyor. Türkiye'de satılacak önümüzdeki aylar. HTC Desire.
Htc iphoneu bıraktı kendi kendini öldürüyor :)))
tamam anladık iphone kullanıyorsun :DD
Ee Nokia da kullanıyorum ne alaka :))) nexusu yapan htc karşısına çıkan htc bu nasıl is :) ya Google la kafa buluyor ya da Google biraz saflasti para bozdu :)) "fanatik" değil "kullanıcı"yim yanlış anlaşılmasın aman ha :)))
quote:
Orijinalden alıntı: watcherb
sor cevaplıyım
Begendigin yonleri senin olsun o zaman begenmedigin yonlerini yazar misin kisaca?
Arkadaşlar şu an piyasadan nexus on aldık türkçe dil destegide yok şu an türkçe dil paketideyo bucihaz için ee hep ingilizcemi kulanacagız yada türkçeye çeviren arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.. Bi de türkcell ve vodofon na mail atan oldumu bucihazın nezaman satılacagıyla ilgili bilgisu olan varmı
bende N1 imi sipariş ettim. 1 hafta içinde elimde olacak. Ama hala bu başlığı bulmak için diğer markalar a tıklamak can sıkıcı. HTC nin de bi başlığı olmalı artık. Çünkü adamları kimse durduramıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: supercimbom
quote:
Orijinalden alıntı: watcherb
sor cevaplıyım
Begendigin yonleri senin olsun o zaman begenmedigin yonlerini yazar misin kisaca?
Yorumlarini yazar misin watcherb kardes?
yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum arkadaşlar iphone killer olmamış pek bu nexus. bikaç sıkıntısı var şimdiden bezdiğim; wireless ve 3g bağlantıları için prosesi hızlandırıcı bi app yüklememe rağmen aletin wireless/3g görmesi 2-3 dk yı buluyor. ne anladım 1ghz prosesörden. applikasyonlarda da çeşit sıkıntısı var. oyun severler için çok net söyliyim gitarhiro hariç 2010a yakışır bi oyun göremedim henüz. document viewerlar ana extentionlar dışında ücretli çalışıyor. skype beta olarak çıktı şuan kullanılamaz halde. içinde gelen amazon mp3 store muabbeti silinemiyor, facebook aplikasyonu user friendlynin u'su değil. dolphin browser googleın kendi browserından iyi değil(googleın browserı çok hızlı çalışıyor). üzülerek söylüyorum en sık kullandığım app "advanced task killer" adında arka planda kendi kendine çalışmaya başlayan appleri kapatmak için yapılmış bi program. kamerası gündüz çok iyi gece vasat çekiyor. touchscreeni söylenenin aksine gayet temiz çalışıyor. ama horizontal/vertical görünümlere geçişte birkaç kere sallamak gerekebiliyor aleti. noise cancellationı muhteşem o da size değil karşınızdakine yarıyor. gpsli mapli navigasyonu iyi güzel de internet erişimi olmadan haritayı düzgün çekemiyor cacheden he bi de sabiha gökçen çıkışında en yakın benzin istasyonu için pendik e-5'e yönlendirebiliyor. goggle özelliği de çok iyi ama nerede kullanıcam acaba ha keza goggle face mapping ile sosyal medya statusleri gözükecekmiş kamerayı milletin suratına dayıyınca. flash da bekliyoruz tabi yoksa trafik durumunu göremiyorsunuz telefondan. ama daha telefonun takıldığını görmedim cayır cayır çalışıyor 3snde app yüklüyor. aklıma bunlar geldi sorularınız varsa cevaplayabilirim. he bir de şarjını bir kerelik condition ettikten sonra 8 saat prizde bırakmak gerekiyor yoksa 1 günde bitiyor.