Şimdi Ara

THE IPHONE KILLER: GOOGLE NEXUS ONE with multitouch (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar resimleri kopyalayamadım biraz acemi olduğum için hepinizden özür dilerim incelemenin linkini veriyorum umarım bilgi sahibi olursunuz

http://www.mobilhat.com/google-nexus-one-inceleme.html
  • Nebioglu eline saglik...
  • Başlığa bak be:) The iPhone Killer

Şaka bi yana iPhone'un en büyük rakibi gerçekten. Apple'ın işi bundan sonra daha zor. 4. Nesilde napcaklar çok merak ediyorum.
  • Supercimbom@: bu telefonun dogubsnkta satildigina eminmisin yakın zamanda ben dogubsnktaydim göremedimde
  • ************Apple-iPhone-3GS*****vs*****HTC-Nexus-One
    Proc:----------------600Mhz--------------vs-----------1024Mhz
    Ram:----------------256MB---------------vs------------512MB
    Radio:----------------None---------------vs---------------FM
    Screen:---------------3.5"----------------vs--------------3.7"
    Storage:------NoneRemovalbe----------vs-----Removable,extendable
    AppSwitching:-------None---------------vs-----Toggle between apps
    Battery:--------------Fixed---------------vs----------Removable
    Apps:-----------------$$$$---------------vs---------80-90% Free
    Resolution:---------320x480-------------vs-----------480x854
    Camera:-----3.15MP 2048x1536 -------vs--------5MP 2560õ1920
    B-Tooth:--------Headset-only------------vs--------Headset or PC
    WiFi:--------------802.11b/g-------------vs--------802.11 a/b/g/n
  • quote:

Orijinalden alıntı: supercimbom

************Apple-iPhone-3GS*****vs*****HTC-Nexus-One
    Proc:----------------600Mhz--------------vs-----------1024Mhz
    Ram:----------------256MB---------------vs------------512MB
    Radio:----------------None---------------vs---------------FM
    Screen:---------------3.5"----------------vs--------------3.7"
    Storage:------NoneRemovalbe----------vs-----Removable,extendable
    AppSwitching:-------None---------------vs-----Toggle between apps
    Battery:--------------Fixed---------------vs----------Removable
    Apps:-----------------$$$$---------------vs---------80-90% Free
    Resolution:---------320x480-------------vs-----------480x854
    Camera:-----3.15MP 2048x1536 -------vs--------5MP 2560õ1920
    B-Tooth:--------Headset-only------------vs--------Headset or PC
    WiFi:--------------802.11b/g-------------vs--------802.11 a/b/g/n

Supercimbom@: bu telefonun dogubsnkta satildigina eminmisin yakın zamanda ben dogubsnktaydim göremedimde

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Başlığa bak be:) The iPhone Killer

Şaka bi yana iPhone'un en büyük rakibi gerçekten. Apple'ın işi bundan sonra daha zor. 4. Nesilde napcaklar çok merak ediyorum.

Muhtemelen önüne kamera koyup yeni iPhone da görüntülü görüşebilirsiniz diyecekler (yeni iPhone da video kaydedebilirsiniz dedikleri gibi)

Şaka bir yana da Apple için fazla birşey değişeceğini hiç sanmıyorum. 3 yıldır piyasaya sürmedikleri katil kalmadı, Kemal Sunal filmlerini anımsıyoruz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay555 -- 27 Ocak 2010; 11:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anelka39

Supercimbom@: bu telefonun dogubsnkta satildigina eminmisin yakın zamanda ben dogubsnktaydim göremedimde

Gecen hafta gormustum. Cumartesi tekrar gitcem dogubanka. Gorursem haber veririm sana. Bu hafta bir cok dukkana gelmis olacagini tahmin ediyorum. 600 USD ye satiliyor ya ABD de. 3-4 tane arkadasim var onlardan istetcem. Gidip 1300 TL vermek istemiyorum simdi.
  • bazı arkadaşlar 800 tl civarında paraya temin ettiklerini forumdan okumuştum, benimde abd de bi tanıdığım olsa sipariş edecem ama yok ne yapalım tr ye gelmesini bekleyeceğiz artık ama benim tahminime göre 1000 tl civarında piyasaya girer diye düşünüyorm. çünkü bu fırsatcılar 1100 liraya kadar cihazı satıyorlar. bekleyip göreceğiz.
  • quote:

quote:

Gecen hafta gormustum. Cumartesi tekrar gitcem dogubanka. Gorursem haber veririm sana. Bu hafta bir cok dukkana gelmis olacagini tahmin ediyorum. 600 USD ye satiliyor ya ABD de. 3-4 tane arkadasim var onlardan istetcem. Gidip 1300 TL vermek istemiyorum simdi.

Teşekkür ederim ciddi ciddi almayı düşünüyorum kismetse bu teli almayı elimde dogubanktan aldığım hd2 var kismetse onunla takas edicem
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim ciddi ciddi almayı düşünüyorum kismetse bu teli almayı elimde dogubanktan aldığım hd2 var kismetse onunla takas edicem

HD2 ni neden takas ediyorsun? Begenmedin mi?

• selam arkadaşlar
    new york'da bu telefonu nereden aldırabilirim bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mysterecho

selam arkadaşlar

Su anda unlock versyonu google internet sitesi disinda bir yerde satilmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mysterecho

selam arkadaşlar

Su anda unlock versyonu google internet sitesi disinda bir yerde satilmiyor.

kardes dogubanka gidersen bugun bi bakalim nexus one gelmismi
  • doğubanka giden arkadaşlar fiyatlar hakkında burada yorum yaparlarsa iyi olur kayıtlı telefon satılıyormu bunlara bi cevap bulabilirsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: watcherb

doğubanka giden arkadaşlar fiyatlar hakkında burada yorum yaparlarsa iyi olur kayıtlı telefon satılıyormu bunlara bi cevap bulabilirsek

Bu hafta gitmedim. Telefon ettim. Adam kayitsiz 1200 TL kayitli 1300 TL diyor. Biraz daha beklemekte veya tanidiga getirtmekte fayda var. Zaten HTC TR ye telefonlari diger markalar gibi cok gec getirmiyor. Yakinda TR de olur. Garantilisini almakda fayda var diye dusunuyorum.
  • telefonun türkiyeye gelmesinden bir haber yokmu arkadaşlar ne zaman gelecek türkiyeye bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz.
  • Elimde 1 adet kayıtsız var. 1.000 TL'ye verilir.
  • Baslik yanlis olmus aslinda.

THE IPHONE VICTIM olmaliydi.

Yanlis anlasilmasin Iphone um yok almayida dusunumuyorum ama ozellikle Anroid icin cok erken. Oyle 3G si cikiyor diye insanlarin butun dunyada almak icin bayilere kostugu sabahladigi bir Iphone u öldurmek cok zor. HTC bu sekilde epey bir gitmesi lazim. Iphone imajdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemele

Baslik yanlis olmus aslinda.

THE IPHONE VICTIM olmaliydi.

Yanlis anlasilmasin Iphone um yok almayida dusunumuyorum ama ozellikle Anroid icin cok erken. Oyle 3G si cikiyor diye insanlarin butun dunyada almak icin bayilere kostugu sabahladigi bir Iphone u öldurmek cok zor. HTC bu sekilde epey bir gitmesi lazim. Iphone imajdir.

iphone imajdır, nexus one ise bir imajdan daha fazlasıdır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.