Şimdi Ara

The International 2017 immortalları satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bildiğiniz üzere 1 eylül 2018 e kadar (yaklaşık 1 yıl kadar) ti7 immoları takaslanmıyor ve pazarlanmıyor sadece gift edilebiliyor
    eşderinde csgo item veya dota2 item olarakta düşünebilirim. özelden ulaşabilirsiniz.
    https://steamcommunity.com/profiles/76561198044354449/inventory
    FİYATLAR GÜNCELLENMİŞTİR

    5x brood immortal --------------- tane fiyatı 30tl
    3x kotl immortal----------------- tane fiyatı 30 tl
    3x life stealer golden immortal-- tane fiyatı 60 tl
    1x golden ck immortal------------ tane fiyatı 90 tl
    1x golden weaver immortal-------- tane fiyatı 120 tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasfasxd -- 3 Ağustos 2017; 16:26:54 >



  • ultra rarelar bu kadar para etmiyorken bu fiyatlar nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hawaii

    ultra rarelar bu kadar para etmiyorken bu fiyatlar nedir?

    Golden itemler hep ultra rarelardan daha fazla para etmiştir dergi tarihinde ama bu arkadaş biraz abartmış.
  • Iceiceice kullanıcısına yanıt
    birkaç arkadaşım bu fiatlardan sattığı için bende bu şekil düşünüyorum teklifinizi alabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdasfasxd

    birkaç arkadaşım bu fiatlardan sattığı için bende bu şekil düşünüyorum teklifinizi alabilirim.

    Alıcı değilim, ama çok istiyorsan fiyat tavsiyesinde bulunabilirim:
    Golden naix: 50-60 TL
    Golden CK ve Weaver: 1 arcana (tanesine)
    Brood-kotl: 25-30 TL
  • Konuyu gördüm, fiyatların fena olmadığına dair bir yorum yazmıştım ama aynı konuya ben de sahip olduğumdan taraflı düşündüğüm sanılabilir diye göndermemeyi tercih etmiştim. Yine de yabancı forumlarda geçirdiğim süre, yaptığım yorumlar ve satışlar beni pazar piyasasında biraz bilgili kılıyor diyebilirim.

    Ultra rare bu kadar para etmiyor mantığı doğru değil. Ultra rare'a, markete konulabildiği için paran ile ulaşabiliyorsun ve eğer hemen satman gerekiyorsa mücadele etmen gereken 600 (Necro), 450 (Slark) ve 200 (Sven) kişi var. Ama bunlar sadece gift edilebiliyor bir yıllığına, başka türlü elde edemiyorsunuz, ulaşılamaz olması fiyatları artırıyor bir kere. Ayrıca bir Slark immo'ya ulaşmak için 3-4 Naix elde edebiliyorsunuz ama bir Sven'e ulaşmak için normal şanslıysanız bir CK, çok şanslıysanız bir Pudge sonrası ulaşıyorsunuz. Oradaki rare very rare ultra rare yazısının her kutuda farklı ihtimal olduğunu düşünüyorum. Yani 60 tane treasure I açtınız ve 5 tane golden Naix düştü. 60 tane treasure III açtığınızda büyük ihtimalle sadece CK düşecektir, biraz şanslıysanız Pudge da olabilir. Kişisel görüşüm ise, ultra rare'ların zaten çok ucuza gittiği yönünde. Biraz level alın da konuşalım, eminim ki 1000 level üstü birisi bu immortal'ların düşme oranını tecrübe etse böyle bir yorum yapmaz. Volvo sağolsun, level'larda verilen kutu, immortal'ların satılamaz olması, güzel bir reklam ve "Herkesin level'ı yüksek, senin niye düşük? Ezik misin?" hissiyatı sebebiyle geçen sene TI'de 100 level olmuş adamlar 2-3 bin level olduğundan immortal'ları ucuza satıyorlar. Yoksa Necro'nun 70 lira olması çok komik. Şu hâliyle benim görüşüme göre Slark'ın en az 200, Necro'nun en az 250, Sven'in en az 300-350 olması gerekiyor. Gerçi metadan silinmedikleri takdirde 6-12 ay içinde olacaklardır da.

    Arkadaşın verdiği fiyatlardan satılanlar var. Özellikle ilk zamanlarda treasure I rare ve üstü immortal'lar bu fiyattan, bazıları biraz daha pahalıya bile gitti.

    Arkadaşın verdiği fiyatlar kabul edilemez seviyede değil. Daha ucuza bulursak onu alıyoruz, bulamazsak fiyatları suçlama tarzında yorum yapmıyoruz, yazışma adabı bunu gerektiriyor. icex3 arkadaş "biraz abartmış" kısmı haricinde yanlış bir şey söylememiş. Genelde daha düşüğe satanlar olsa da ortalama fiyatlar benim ilânımdaki fiyatlardır ve arkadaşın fiyatları da benim fiyatlarıma yakın, yer yer aynı.

    Treasure I ile Treasure 3'e aynı sayıda sahip olmuyorsunuz. Hele o Lina için genelde 1300-1800 level gerekiyor. Bunu bilmeden Lina için golden Naix (Zaten golden Lina'ya sahip olan adam tahminen 8 tane golden Naix'e de sahiptir) ve golden CK (Golden Lina için üç tane golden chest açmanız gerekiyor ve bu chest'in drop şansı rastgele değil, her zaman önce CK, sonra Pudge ve en son Lina çıkıyor, yani Lina'ya sahip olan arkadaş CK'ya da sahip olacaktır) gibi teklifler almıştım.

    Benim ufak çıkarlar için 40 takla atmayacağımı birkaçınız bilir. Golden Pudge için 2 arcana desem de 2 tane vermek yerine 1 Jugger+1 Slark immo vermek isteyen bir arkadaşın teklifini kabul ettim, bir başka Pudge'u da -her ne kadar biri büyük (PA/LC/TB/SF/Jugg/Lina) ve biri küçük (Zeus/MK/CM) takas etmek istesem de- Zeus ve MK teklifine karşı vereceğim. Birinin 17, ötekisinin 20 günü kaldı ve item'ları da önce aldım. Normalde depozito olarak 1 arcana alıyorum ama arkadaşlar güvendi (Birisi Türk ötekisi yabancı) ve şimdiden göndermeyi kendileri teklif etti.

    Demem o ki, pazar payına sahip olan item'larda bile elalem "biraz abartmış" iken, Filipinliler sözüm size, markete te bir sene sonra düşecek bir item için ne istendiğini eleştirmemek gerek. Her mal kendi pazarını oluşturur. Almak isteyen arkadaş daha ucuzunu her zaman bulabilir, burada en önemli nokta güvenebilmek. Ne adamların neler yaptığına şahit oluyoruz. O yüzden ben 100 liraya bir item alırken 100 liramı riske atmak yerine 120-130 lira vermeyi ama karşımdakine gerçekten güvenebilmeyi yeğlerim.

    Ayrıca yazıp da göndermediğim yazıda belirttiğim üzere, fiyatlar TI bittikten bir iki ay sonra çok daha fazla artacaktır. Hele 5-6 ay sonra o cache'leri ve immortal'ları tekrar konuşalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 2 Ağustos 2017; 10:8:24 >






  • --------------------


    hayirli satislar
  • GÜNCELL BEYLER DERGİ LEVELİNEDE TAKAS EDİLİR
  • GÜNCELL
  • Iceiceice kullanıcısına yanıt
    golden ck var arcane takas olur isteyen varsa istanbul içi yüzyüze

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUNCEL BEYLERRR..!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL++
  • güncel beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.