Şimdi Ara

The_Hunters guild'ine ve diğer Greece halkına (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yunan işte ne beklersin adam gibi kültürleri olmayan barbar zibidiler.Ancak oyunlarda böyle ahkam keserler.Gerçeğe gelince iş kaçarlar.

Orjinalden alıntı: BlackeR

a.q. ezikleri nolcak ,tarih boyunca bibok yiyemediler ,ezikliklerini böle gideriyolar işte.ben bunların atalarını bilirim,o atalarıki erkek erkeğe birbirlerine değdiriyodular kadınları aşağılıyodular ve onları sadece çoğalmak için bi araç olarak görüyodular,alayı **** çocuğu bunların.

not: bu yazdıklarım iddia değil gerçektir.ingilizce bilsem bu ****lerin ağızlarının payını veriridim ama bilmiyorum ne yazıkkki

kardeş donanımhaberde küfür yok haklısın kızgın olabilirsin ama küfür etme

• onlar böyle harekette bulunarak kenidlerini kandırıyolar we bizleri sinir etmeye çalışıyorlar ki bunuda başarmış gibi görünüyolar bende greece serverındayım ve hotanda gezinirken poseldon un(ki germanleader soyan kişi olduğunu düşünüyorum çünkü elinde sos +9 glavie war) üstünde gld yazısının yanında daima türklerle ilgili kötü şeyler yazar az önce girdiğimde de Turksmustdie yazıyodu ondan öncede glba fakTurks gibi bişey yazıyodu ki bunu yazanlar belki 25 30 yaşında olabilir ama ben bunların zeka yaşının 5den fazla olduğuna inanmıyorum

Moe Fan Club
  • şerefsizlwer
  • Arkadaşlar bunlara şerefsiz diyosunuz ama asıl suç bunlarda değil.Ben oyunda yunanlı biriyle tanıştım çok sıkı dost olduk.Herif bana dediki bize okullarda Türk'ler hakkında çok kötü şeyler anlatıyolar dedi.Ne gibi şeyler die sordum.Bana saydı hepsini

1-Siz zamanında suçsuz yere atalarımızı öldürmüşsünüz.
    2-Geri kafalıymışsınız herkes çarşaf giyiyomuş.
    3-Müslüman olmayanları ülkenize almıyomuşsunuz

dedi.Bende hepsinin yanlış olduğunu anlattım herif bu sefer kendi devlet başkanına sövmeye başladı.Böyle düzen istemiyorum dedi.Ne var herkes kardeş olsa dedi.O gün bolca konuştuk.O da seninle konuştuğumuz herşeyi arkadaşlarıma anlatıcam dedi.Aslında suç bunların hocalarında öğretmenlerinde.Yoksa bunların içinde hiçbi kötü niyet yok ama kafalarını yalan yanlış şeylerle boyuyolar.Savaşla yenemediler piskolojik yollardan yıkmaya çalışıyorlar Türk Milletini....Sabrı zayıflık sanıyolar ama dur bakalım nereye kadar gidicek bunun sonu.

abi valla çok güzel bi iş koymuşun ortaya
    helal olsun sana
    bende yabancı dil bilsem böle yapıcam ama bilmiyom :P
    tebrikler

• _mua__ bişe sorucaktım yaşın 15 olsa ne farkadiıo 25 olsa ne fark ediıo oyundakiii karakterde de senin karakterde sensin ister kendi karakterini botla kasmıs ol ıster olma
    bunu neden cekemıolar anlamıs degılım :?

bu aralar çok tersoyum zaten yunanlılarıı ............ töbe töbe yaa

çOk pArdonn Yaaaa

Orjinalden alıntı: bulent2526

Belki yeri değil ama ^TÜRKİYE^'ye ve ^TÜRKLERE^ Yapılan bütün saldırı ve misillemeleri kınıyorum.Herzamanda sorarım kapıya kadar gittikte niye yunanlıları ... Cambaz kardeşim sana yapılanlara çok üzüldüm.Silkroad oynayan o kadar çok ^TÜRK^ arkadaşımız varki dilenmekten yada hortumculuk yapmaktan kasamıyorlar.

Ve Çok özür dilerim yeri değil biliyorum ama duygular böleyken

http://fatih5245.sitemynet.com/istiklalana.html

İzleyinÇok guzel vallahi.....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.