Şimdi Ara

The Hunter™ (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
4
Favori
99.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler işime çok yaradı.O zaman ben online the hunter'a devam.The hunter 2012 de skorum kaydolmıyacaksa domuz avlamanın ne anlamı var.Bana kalırsa online the hunter daha iyi.

    tekrar Teşekkürler
  • Rica ederim.
    Bence de online daha zevkli
  • iyiymiş bak bu
  • DRACON1C the hunter 2012 ile the hunter online aynı bilgisayara yüklenirse 2'si de sorunsuz açılır mı?Yanlış anlama olmasın ikisini aynı anda açmıyacağım 1 saat the hunter online oynadım diğelim sonra the hunter onlineden çıkıp the hunter 2012 açsam sorun olur mu?Ona göre yüklicem de the hunter 2012 yi.
  • @ybs79521907;
    Her iki oyun da farklı klasörde olursa, örneğin; Hunter 2012 klasörü oluşturup oradan açarsan sorun olacağını sanmam.
  • teşekkürler az önce the huter 2012 yi aldım şimdi denicem 2 oyunda yüklü olursa problem olacak mı diye bir bakıcam.Eğer problem olmassa o gün canım hangisini oynamak isterse onu oynıyacağım :D Tekrar teşekkürler:)
  • baba siz gine iysiniz ben oyuna gıremedım
  • kardes online olmadan oynanmıomu ?
  • arkadaşlar geyikler nerde geziyorum bulamıyorum birde elimde hep o alet var silahı nasıl seççem
  • Bir şey sorucam diğer parayla alınan silahlardan alsam bide onları kullanmak için mermi alsam.Bu mermi her oyunumda yenilenir mi yoksa bittiğinde yine parayla almam mı gerekicek?
  • öncelikle sa arkadaşlar. ben oyuna yeni başladımwww.thehunter.com sitesine kayıt oldum ve online oynuyorum. şu anda level 5 'im . o kadar mule deer (katır geyiği) vurdum. fakat sıra diğer hayvanlara gelmiyor. yani diğer hayvanları öldüremiyorum. yardım ederseniz sevinirim . şimdiden çok teşekkürler .
  • Evet The Hunter severler. Tüm sorularınızı yanıtlamaya gayret edeceğim.. Ben kim miyim ? Bir dost... Şaka bir yana kendi başıma çok şey öğrendim. Ve tek kuruş ödememe rağmen bir tane Silver Medal ( gümüş madalya ) kazandım oyunda. Ve ayrıca Mure " Grunt " Call satın aldım.. Evet buna da para vermedim. Bildiğiniz üzere oyun içerisinde her şey parayla ama aynı zamanda OYUN PARASI diye bir şey de var. Bu " em$ " işareti ile gösterilir. "Ben hiç para ödemeden bu em$ nasıl kazanabilirim ? " diyorsanız, bu sorunun 3 yanıtı var.

    1. Gerçek para ver bu em$ satın alıp oyun içerisindeki STORE başlığı adı altındaki iki mağazadan alışveriş yapabilirsiniz. Bu mağazalardan Hunter Store licence almamızı sağlar. Tabi bu kısmı fazla uzatmak istemiyorum. Bizim için önemli olan para ödemeden olan olduğu için bu kısmı hemen atlıyorum.

    2. The Hunt sekmesinin altındaki Competitionsa girerseniz eğer orada her gün düzenlenen ufak tefek yarışmalar var. Bu yarışmaların başlama ve bitiş tarihi saati bellidir. Katılıp ilk 3'e girerseniz ödül kazanırsınız. Peki her yarışmaya katılabilir miyiz ? ne yazık ki hayır. Unutmamanız gereken şey bizim sadece MULE DEER lisansımız var. Bu yüzden Mule Deer başlıgı altındaki yarışmalara katılabiliriz. Bu yarışmaların şartları vardır. Mesela bir yarışmada der ki " en yakın mesafeden bir Mule Deer vurunuz. " vuracagınız silah belirtilir. Eger belirtilmemişse istediginiz her hangi bir silahla mule deer avlayabilirsiniz. AMA MALE MULE DEER OLMAK KAYDI ILE. Dişileri de vurun ama o sadece level kazanmanızı sağlar. Asla size puan kazandırmaz. MALE MURE DEER vurursanız hem puan kazanırsınız hem de yarışmada rank kasmış olursunuz. Bu puanlamaları zaten yavaş yavaş ögrenirsiniz. Benim ilk katıldıgım yarısma söyle idi. " Mule Deer. Erkek olmak zorunda. İstedigin silah. En iri mule deer. yani kilo olarak da en yükseklerinden iri kıyım olanlarından avlamanızı istiyor. :) yürüyordum bi tane erkek mule deer gördüm. Erkek oldugunu zaten boynuzlarından anladım. ( bir ipucu daha. Tracking yaparken yani yolda ayak izleri geyik boklarına bakarken bunun erkek mi dişi mi oldugunu huntermate bize ilk başta söylemez. Sadece sese duyarlıdır. Fakat level 5 olursanız herhangi bi işaretten hemen size erkek mi dişi mi oldugunu söylüyor. O yuzden asla Trackingleri yani huntermate ile yerdeki izleri takip etmeyi unutmayın. Amaaaan bana ne anlasılıyor nereye gittigi derseniz Tracking leveliniz artmaz. Neyse gördüm mule deeri ve nişan aldım. Ateş ettim. Yıgıldı oldugu yere. Hemen koştum büyük bi heyecanla. Huntermate ile avımı kayıtlara geçirdim ve aldıgım puan hayal kırıklıgı idi.. Hemen alt yazı geçti oyunda. Şu anda yarışmada 50. sıradasınız diye.. Sonra hemen koştum digerlerinin peşinden buldum bi tane daha.. Uzaktı birazcık ateş ettim kaçmasını izledim. Yerdeki kan ve ayak izlerine bakarak hemen yerini buldum ve kayda geçtikten sonra alt yazıda 2. sırada oldugum söylendi. Çok mutlu olmuştum. Tabi katıldıgımız yarışmaların bizden istediklerine dikkatle bakmalıyız arkadaslar. Bizden Bow silahlardan veyahutta Revolver gibi silahlar istiyorsa böyle bir yarışmaya JOIN (katıl) demenin anlamı yok. Bu katıldıgınız yarışmalara size vaatlerde bulunur. 1.ye Throphy Golden diyorsa ve digerleri de Silve Bronze diye gider. bu demektir ki bu yarışma size em$ kazandırmıyor. Eğer ki bu yarışma 1.ye Throphy ve + 100 em$ diyorsa, birinci olursanız eğer hem madalya hem de oyun parası kazanıyorsunuz. Bu demektir ki mağazalardan ufak çaplı şeyler alınabilir. O mağazalarda zaten bütün bulunan ürünlerin ( silah, mermi, hayvanları yakınımıza çekmen için gereken düdük, koku gibi malzemeler, dürbünler ve diger ekipmanlar ) fiyatları mevcuttur. İllaki 100 em$ oldu hemen harcayayım demeyin. Bekleyin güzel bi yarışma daha cıkar ve para biriktirip silah alabilirsiniz. ;)

    3. ve son olanı ise arkadaslar Hunter Store girdiginizde yukarıda EARN EM$ yazıyor. Oraya tıkladıgınızda alt tarafta yaklasık 6 tane sponsor eşliginde bazı ufak uygulamalar var. Bunlardan sadece bazılarına katılın ve ben yaptım iki günde toplam 300 em$ kazandım. Mesela orda bi site vermiş. Giyim mağazası sitesi. Oraya üye ol diyor. Ordaki sembola tıkladıgınızda sizi siteye aktarıyor. Üyeligi yapın eger mail ile bunu aktive edin diyorsa yapın ve ardından tekrar ana menüyü yeni bir sekmede acın. MY ACCOUNT sekmesinden MY WALLET'a tıklayın.. AMAN YARABBI.. PARA GELMIS :))))

    Arkadaşlar bu oyun gerçekten güzel ve böyle ufak paralar kazanıp, ufak hedefler ve biriktirmelerle bir şeyler satın almak cok keyifli. Bilirsiniz Mule Deer Call var oyunda. Oyun içerisinde 3 e basınca cıkar. oyuncak gibi. basınca ses cıkartır ve o birazcık dişilere hitap ediyor sanırım :) Ben şimdi oyundan kazandıgım parayla 45em$ ye Mule "Grunt " Deer Call aldım. Ve bu aralar surekli MALE MULE DEER cıkıyor karsıma. Bu da benim puan kazanmamı saglıyor. :) Arkadas muhakkak atladıgım kısımlar vardır ben nacizane bildiklerimi aktarmak istedim. Bu aradaaaaaaaa unutmadan. O sponsorların reklamlarının hepsine girmeye calısmayın. Sadece bi kac marka var. No purchase ya da UCRETSIZDIR yazanlara tıklayın. Anket doldurmayın işe yaramıyor. Bi kac magaza reklamı var onlar güzel em$ kazandırdı bana.. :) Eğer ki merak ettikleriniz olursa burdan veyaaaaaaaaaa Carmanovski diyip beni oyunda ekleyiniz. ordan mesajlaşabiliriz. Herkese iyi avlar diliyorum..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: waybe

    arkadaşlar geyikler nerde geziyorum bulamıyorum birde elimde hep o alet var silahı nasıl seççem

    Arkadaşım geyikler her yerde. Huntermate ile paldır güldür koşarsan mesafe uzak olsa bile geyik hassas kulaklarıyla bunu duyuyor ve sesin geldiği yönün tam tersine gidiyor. Eğer yolda izler görürseniz Capslocka basıp yürümeye başlayın. Eğer çok yakın oldugunu düşünüyorsan da Ctrl ile eğilin ve yavaş yavaş izleri takip edin. Bu şekilde sizi göremez ve duyamaz. ( %85 ) Bu sayede daha fazla geyik avlarsınız.. Ve ERKEK MULE DEER vurmaya çalışın. Dişiler puan vermiyor sadece levele yardımcı oluyor. Level de önemli tabi. Ama eğer Competitionsa katılırsan GENELDE HEP ERKEK MULE DEER !! iyi oyunlar.. Bir de 3 e basınca Mule Deer Call var onu da kullan ara sıra. Ama cok sık degil. Geyikler korkuyor o zaman..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atakartal

    Bir şey sorucam diğer parayla alınan silahlardan alsam bide onları kullanmak için mermi alsam.Bu mermi her oyunumda yenilenir mi yoksa bittiğinde yine parayla almam mı gerekicek?

    Şuanda sahip oldugumuz 243. Bolt un bile belli bir şarjör sayısı var. Merak etme daha önce de belirttiğim gibi eğer dediğim adımları izlerseniz mermi alacak paranız hep olacaktır.. Bir sıkıntı yaşamazsınız..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sqmep12

    kardes online olmadan oynanmıomu ?



    Kardeşim online olmadan oynananı var. Ama o biraz sıkıcı. Her ne kadar fazla silah, mermi falan olsa da hepsini kullanamıyoruz. Ben oynadım pek bi amaçsız. En güzeli online. Ama sen illa ki online olmayanı istiyorum diyorsan link paylaşırım PMden..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carmanovski

    quote:

    Orijinalden alıntı: sqmep12

    kardes online olmadan oynanmıomu ?



    Kardeşim online olmadan oynananı var. Ama o biraz sıkıcı. Her ne kadar fazla silah, mermi falan olsa da hepsini kullanamıyoruz. Ben oynadım pek bi amaçsız. En güzeli online. Ama sen illa ki online olmayanı istiyorum diyorsan link paylaşırım PMden..

    +1 online daha iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carmanovski

    Evet The Hunter severler. Tüm sorularınızı yanıtlamaya gayret edeceğim.. Ben kim miyim ? Bir dost... Şaka bir yana kendi başıma çok şey öğrendim. Ve tek kuruş ödememe rağmen bir tane Silver Medal ( gümüş madalya ) kazandım oyunda. Ve ayrıca Mure " Grunt " Call satın aldım.. Evet buna da para vermedim. Bildiğiniz üzere oyun içerisinde her şey parayla ama aynı zamanda OYUN PARASI diye bir şey de var. Bu " em$ " işareti ile gösterilir. "Ben hiç para ödemeden bu em$ nasıl kazanabilirim ? " diyorsanız, bu sorunun 3 yanıtı var.

    1. Gerçek para ver bu em$ satın alıp oyun içerisindeki STORE başlığı adı altındaki iki mağazadan alışveriş yapabilirsiniz. Bu mağazalardan Hunter Store licence almamızı sağlar. Tabi bu kısmı fazla uzatmak istemiyorum. Bizim için önemli olan para ödemeden olan olduğu için bu kısmı hemen atlıyorum.

    2. The Hunt sekmesinin altındaki Competitionsa girerseniz eğer orada her gün düzenlenen ufak tefek yarışmalar var. Bu yarışmaların başlama ve bitiş tarihi saati bellidir. Katılıp ilk 3'e girerseniz ödül kazanırsınız. Peki her yarışmaya katılabilir miyiz ? ne yazık ki hayır. Unutmamanız gereken şey bizim sadece MULE DEER lisansımız var. Bu yüzden Mule Deer başlıgı altındaki yarışmalara katılabiliriz. Bu yarışmaların şartları vardır. Mesela bir yarışmada der ki " en yakın mesafeden bir Mule Deer vurunuz. " vuracagınız silah belirtilir. Eger belirtilmemişse istediginiz her hangi bir silahla mule deer avlayabilirsiniz. AMA MALE MULE DEER OLMAK KAYDI ILE. Dişileri de vurun ama o sadece level kazanmanızı sağlar. Asla size puan kazandırmaz. MALE MURE DEER vurursanız hem puan kazanırsınız hem de yarışmada rank kasmış olursunuz. Bu puanlamaları zaten yavaş yavaş ögrenirsiniz. Benim ilk katıldıgım yarısma söyle idi. " Mule Deer. Erkek olmak zorunda. İstedigin silah. En iri mule deer. yani kilo olarak da en yükseklerinden iri kıyım olanlarından avlamanızı istiyor. :) yürüyordum bi tane erkek mule deer gördüm. Erkek oldugunu zaten boynuzlarından anladım. ( bir ipucu daha. Tracking yaparken yani yolda ayak izleri geyik boklarına bakarken bunun erkek mi dişi mi oldugunu huntermate bize ilk başta söylemez. Sadece sese duyarlıdır. Fakat level 5 olursanız herhangi bi işaretten hemen size erkek mi dişi mi oldugunu söylüyor. O yuzden asla Trackingleri yani huntermate ile yerdeki izleri takip etmeyi unutmayın. Amaaaan bana ne anlasılıyor nereye gittigi derseniz Tracking leveliniz artmaz. Neyse gördüm mule deeri ve nişan aldım. Ateş ettim. Yıgıldı oldugu yere. Hemen koştum büyük bi heyecanla. Huntermate ile avımı kayıtlara geçirdim ve aldıgım puan hayal kırıklıgı idi.. Hemen alt yazı geçti oyunda. Şu anda yarışmada 50. sıradasınız diye.. Sonra hemen koştum digerlerinin peşinden buldum bi tane daha.. Uzaktı birazcık ateş ettim kaçmasını izledim. Yerdeki kan ve ayak izlerine bakarak hemen yerini buldum ve kayda geçtikten sonra alt yazıda 2. sırada oldugum söylendi. Çok mutlu olmuştum. Tabi katıldıgımız yarışmaların bizden istediklerine dikkatle bakmalıyız arkadaslar. Bizden Bow silahlardan veyahutta Revolver gibi silahlar istiyorsa böyle bir yarışmaya JOIN (katıl) demenin anlamı yok. Bu katıldıgınız yarışmalara size vaatlerde bulunur. 1.ye Throphy Golden diyorsa ve digerleri de Silve Bronze diye gider. bu demektir ki bu yarışma size em$ kazandırmıyor. Eğer ki bu yarışma 1.ye Throphy ve + 100 em$ diyorsa, birinci olursanız eğer hem madalya hem de oyun parası kazanıyorsunuz. Bu demektir ki mağazalardan ufak çaplı şeyler alınabilir. O mağazalarda zaten bütün bulunan ürünlerin ( silah, mermi, hayvanları yakınımıza çekmen için gereken düdük, koku gibi malzemeler, dürbünler ve diger ekipmanlar ) fiyatları mevcuttur. İllaki 100 em$ oldu hemen harcayayım demeyin. Bekleyin güzel bi yarışma daha cıkar ve para biriktirip silah alabilirsiniz. ;)

    3. ve son olanı ise arkadaslar Hunter Store girdiginizde yukarıda EARN EM$ yazıyor. Oraya tıkladıgınızda alt tarafta yaklasık 6 tane sponsor eşliginde bazı ufak uygulamalar var. Bunlardan sadece bazılarına katılın ve ben yaptım iki günde toplam 300 em$ kazandım. Mesela orda bi site vermiş. Giyim mağazası sitesi. Oraya üye ol diyor. Ordaki sembola tıkladıgınızda sizi siteye aktarıyor. Üyeligi yapın eger mail ile bunu aktive edin diyorsa yapın ve ardından tekrar ana menüyü yeni bir sekmede acın. MY ACCOUNT sekmesinden MY WALLET'a tıklayın.. AMAN YARABBI.. PARA GELMIS :))))

    Arkadaşlar bu oyun gerçekten güzel ve böyle ufak paralar kazanıp, ufak hedefler ve biriktirmelerle bir şeyler satın almak cok keyifli. Bilirsiniz Mule Deer Call var oyunda. Oyun içerisinde 3 e basınca cıkar. oyuncak gibi. basınca ses cıkartır ve o birazcık dişilere hitap ediyor sanırım :) Ben şimdi oyundan kazandıgım parayla 45em$ ye Mule "Grunt " Deer Call aldım. Ve bu aralar surekli MALE MULE DEER cıkıyor karsıma. Bu da benim puan kazanmamı saglıyor. :) Arkadas muhakkak atladıgım kısımlar vardır ben nacizane bildiklerimi aktarmak istedim. Bu aradaaaaaaaa unutmadan. O sponsorların reklamlarının hepsine girmeye calısmayın. Sadece bi kac marka var. No purchase ya da UCRETSIZDIR yazanlara tıklayın. Anket doldurmayın işe yaramıyor. Bi kac magaza reklamı var onlar güzel em$ kazandırdı bana.. :) Eğer ki merak ettikleriniz olursa burdan veyaaaaaaaaaa Carmanovski diyip beni oyunda ekleyiniz. ordan mesajlaşabiliriz. Herkese iyi avlar diliyorum..

    Carmanovski çok güzel bilgiler paylaşmışsın teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: theflash266

    quote:

    Orijinalden alıntı: Carmanovski

    Evet The Hunter severler. Tüm sorularınızı yanıtlamaya gayret edeceğim.. Ben kim miyim ? Bir dost... Şaka bir yana kendi başıma çok şey öğrendim. Ve tek kuruş ödememe rağmen bir tane Silver Medal ( gümüş madalya ) kazandım oyunda. Ve ayrıca Mure " Grunt " Call satın aldım.. Evet buna da para vermedim. Bildiğiniz üzere oyun içerisinde her şey parayla ama aynı zamanda OYUN PARASI diye bir şey de var. Bu " em$ " işareti ile gösterilir. "Ben hiç para ödemeden bu em$ nasıl kazanabilirim ? " diyorsanız, bu sorunun 3 yanıtı var.

    1. Gerçek para ver bu em$ satın alıp oyun içerisindeki STORE başlığı adı altındaki iki mağazadan alışveriş yapabilirsiniz. Bu mağazalardan Hunter Store licence almamızı sağlar. Tabi bu kısmı fazla uzatmak istemiyorum. Bizim için önemli olan para ödemeden olan olduğu için bu kısmı hemen atlıyorum.

    2. The Hunt sekmesinin altındaki Competitionsa girerseniz eğer orada her gün düzenlenen ufak tefek yarışmalar var. Bu yarışmaların başlama ve bitiş tarihi saati bellidir. Katılıp ilk 3'e girerseniz ödül kazanırsınız. Peki her yarışmaya katılabilir miyiz ? ne yazık ki hayır. Unutmamanız gereken şey bizim sadece MULE DEER lisansımız var. Bu yüzden Mule Deer başlıgı altındaki yarışmalara katılabiliriz. Bu yarışmaların şartları vardır. Mesela bir yarışmada der ki " en yakın mesafeden bir Mule Deer vurunuz. " vuracagınız silah belirtilir. Eger belirtilmemişse istediginiz her hangi bir silahla mule deer avlayabilirsiniz. AMA MALE MULE DEER OLMAK KAYDI ILE. Dişileri de vurun ama o sadece level kazanmanızı sağlar. Asla size puan kazandırmaz. MALE MURE DEER vurursanız hem puan kazanırsınız hem de yarışmada rank kasmış olursunuz. Bu puanlamaları zaten yavaş yavaş ögrenirsiniz. Benim ilk katıldıgım yarısma söyle idi. " Mule Deer. Erkek olmak zorunda. İstedigin silah. En iri mule deer. yani kilo olarak da en yükseklerinden iri kıyım olanlarından avlamanızı istiyor. :) yürüyordum bi tane erkek mule deer gördüm. Erkek oldugunu zaten boynuzlarından anladım. ( bir ipucu daha. Tracking yaparken yani yolda ayak izleri geyik boklarına bakarken bunun erkek mi dişi mi oldugunu huntermate bize ilk başta söylemez. Sadece sese duyarlıdır. Fakat level 5 olursanız herhangi bi işaretten hemen size erkek mi dişi mi oldugunu söylüyor. O yuzden asla Trackingleri yani huntermate ile yerdeki izleri takip etmeyi unutmayın. Amaaaan bana ne anlasılıyor nereye gittigi derseniz Tracking leveliniz artmaz. Neyse gördüm mule deeri ve nişan aldım. Ateş ettim. Yıgıldı oldugu yere. Hemen koştum büyük bi heyecanla. Huntermate ile avımı kayıtlara geçirdim ve aldıgım puan hayal kırıklıgı idi.. Hemen alt yazı geçti oyunda. Şu anda yarışmada 50. sıradasınız diye.. Sonra hemen koştum digerlerinin peşinden buldum bi tane daha.. Uzaktı birazcık ateş ettim kaçmasını izledim. Yerdeki kan ve ayak izlerine bakarak hemen yerini buldum ve kayda geçtikten sonra alt yazıda 2. sırada oldugum söylendi. Çok mutlu olmuştum. Tabi katıldıgımız yarışmaların bizden istediklerine dikkatle bakmalıyız arkadaslar. Bizden Bow silahlardan veyahutta Revolver gibi silahlar istiyorsa böyle bir yarışmaya JOIN (katıl) demenin anlamı yok. Bu katıldıgınız yarışmalara size vaatlerde bulunur. 1.ye Throphy Golden diyorsa ve digerleri de Silve Bronze diye gider. bu demektir ki bu yarışma size em$ kazandırmıyor. Eğer ki bu yarışma 1.ye Throphy ve + 100 em$ diyorsa, birinci olursanız eğer hem madalya hem de oyun parası kazanıyorsunuz. Bu demektir ki mağazalardan ufak çaplı şeyler alınabilir. O mağazalarda zaten bütün bulunan ürünlerin ( silah, mermi, hayvanları yakınımıza çekmen için gereken düdük, koku gibi malzemeler, dürbünler ve diger ekipmanlar ) fiyatları mevcuttur. İllaki 100 em$ oldu hemen harcayayım demeyin. Bekleyin güzel bi yarışma daha cıkar ve para biriktirip silah alabilirsiniz. ;)

    3. ve son olanı ise arkadaslar Hunter Store girdiginizde yukarıda EARN EM$ yazıyor. Oraya tıkladıgınızda alt tarafta yaklasık 6 tane sponsor eşliginde bazı ufak uygulamalar var. Bunlardan sadece bazılarına katılın ve ben yaptım iki günde toplam 300 em$ kazandım. Mesela orda bi site vermiş. Giyim mağazası sitesi. Oraya üye ol diyor. Ordaki sembola tıkladıgınızda sizi siteye aktarıyor. Üyeligi yapın eger mail ile bunu aktive edin diyorsa yapın ve ardından tekrar ana menüyü yeni bir sekmede acın. MY ACCOUNT sekmesinden MY WALLET'a tıklayın.. AMAN YARABBI.. PARA GELMIS :))))

    Arkadaşlar bu oyun gerçekten güzel ve böyle ufak paralar kazanıp, ufak hedefler ve biriktirmelerle bir şeyler satın almak cok keyifli. Bilirsiniz Mule Deer Call var oyunda. Oyun içerisinde 3 e basınca cıkar. oyuncak gibi. basınca ses cıkartır ve o birazcık dişilere hitap ediyor sanırım :) Ben şimdi oyundan kazandıgım parayla 45em$ ye Mule "Grunt " Deer Call aldım. Ve bu aralar surekli MALE MULE DEER cıkıyor karsıma. Bu da benim puan kazanmamı saglıyor. :) Arkadas muhakkak atladıgım kısımlar vardır ben nacizane bildiklerimi aktarmak istedim. Bu aradaaaaaaaa unutmadan. O sponsorların reklamlarının hepsine girmeye calısmayın. Sadece bi kac marka var. No purchase ya da UCRETSIZDIR yazanlara tıklayın. Anket doldurmayın işe yaramıyor. Bi kac magaza reklamı var onlar güzel em$ kazandırdı bana.. :) Eğer ki merak ettikleriniz olursa burdan veyaaaaaaaaaa Carmanovski diyip beni oyunda ekleyiniz. ordan mesajlaşabiliriz. Herkese iyi avlar diliyorum..

    Carmanovski çok güzel bilgiler paylaşmışsın teşekkürler

    rica ediyorum kardeşim. Eğer aklınıza takılan her hangi bir şey olursa elden geldiğince yardımcı olurum.. İyi günler..




  • Ya arkadaşlar hunter.com'da hesabı olanlar buraya isimleri yazsa da biz siteden arkadaş olarak eklesek ?
  • Oo bu oyunu hatırladığım iyi oldu, Max Payne öncesi çerez olur biraz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.