Şimdi Ara

The Hobbit The Desolation Of Smaug Extended Versiyon çıkacakmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar The Hobbit The Desolation Of Smaug un extended versiyonu gelecekmi eğer gelecekse de ne zaman gelir acaba bilgisi olan varmı ?

• Ağustos-Eylül gibi gelir sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Ağustos-Eylül gibi gelir sanırım.

Okadar sürermi hocam sanırım beklenmedik yolculuk da 2-3 ay sonramı ne extended versiyon cıkmıstı bunda 1-1,5 ay rahat oluyo da, umarım cabuk düşer sıkıldım beklemekten :)
  • ilkinin ex i, kasımın ilk haftası çıkmadı mı? wiki de 5 kasım yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

ilkinin ex i, kasımın ilk haftası çıkmadı mı? wiki de 5 kasım yazıyor.

ilki 14 aralık 2012 sinemalara girmiş dediğiniz gibi 5 kasım 2013 yazıyor bu durumda 1 sene sonra gelmiş neredeyse extended versiyonu bana 2 ay beklemiştim gibi geliyo çorak topraklarıda beklicez daha anlaşılan :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YetkinArpat -- 1 Haziran 2014; 10:49:34 >
  • bulanlar link atabilir mi. izlerim bende film de yaklaşıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen, 3. film çıkacak hala extented versiyon ortalıkta yok
  • Arkadaşlar ....ent kullanıyorsanız buradan indirebilirsiniz her kalitede extended var oldu bir süre çıkalı Blu-ray Diskler falan hepsi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YetkinArpat -- 10 Kasım 2014; 12:03:48 >
  • YetkinArpat kullanıcısına yanıt
    altyazı işinden pek anlamıyorum. ingilizce bile olsa sıkıntı olmaz. altyazıyı nasıl bulacağım. içinde varmı dosyanın
    bunlar ne yav 70 gb lık parçalar bile var aklım çıktı akk den daha fazla bunlar

extended değilde normal bi hd indirmişim sonra fark ettim. şimdi extended hd buldum içinde subs da var. 3,60 gb indiriyor. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

bunlar ne yav 70 gb lık parçalar bile var aklım çıktı akk den daha fazla bunlar

extended değilde normal bi hd indirmişim sonra fark ettim. şimdi extended hd buldum içinde subs da var. 3,60 gb indiriyor. teşekkürler

eğer bsplayer kullanıyorsanız birde blu-ray disk değilde herhangi bir grubun filmi bsplayerde açınca program otomatik altyazı buluyor aramazsada program üzerinde sağ tık >altyazılar>altyazıları çevrim içi kontrol et> tümü diyince 3 tane sitede alyazı arar varsa çıkarır bu bir yöntem birde,

yine indirdiğiğiniz kaliteye görehttp://divxplanet.com dan altyazı arama kısmına film ismini yazınca o filme ait altyazılar da çıkıyor birsürü ordada ordan da en uygun olanı indirebilirsiniz mesela ben arşiv yaptığım için bu filmi indirmiştim ve altyazıyıda divxplanetten indirdim filmde kullandıgım altyazı dahttp://divxplanet.com/sub/s/341327/The-Hobbit-The-Desolation-of-Smaug.html buydu tam uyumlu olmuştu. bazen olabilir mesela filmle uyumlu gitmez altyazı 1-2 saniye önde yada geride gider diğer sizin filme uygun olanları denersiniz zaten atyorum indirdiğiniz filmin grubu atıyorum direk onun isminin oldugu altyazıyı indirince uyumlu çalışır yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YetkinArpat -- 10 Kasım 2014; 12:03:13 >

linkleri kaldırın hocam :D
    ben hepsini buldum yukarıdaki mesajlarda arşıv haline getirip toplamıştım. editleyip kaldırdım. öğrendim bile
    yine de teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

linkleri kaldırın hocam :D
    ben hepsini buldum yukarıdaki mesajlarda arşıv haline getirip toplamıştım. editleyip kaldırdım. öğrendim bile
    yine de teşekkürler

torrent link i diye dimi aynen kaldırayım tehlike oluşturmasın bize ben teşekkür ederim bulup temin ettiyseniz sorun yok

• Niye gelmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.