Şimdi Ara

The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı! (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.837
Cevap
39
Favori
128.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!
     The Hobbit: The Battle of the Five Armies || Extended Edt. Çıktı!

• quote:

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Öğrencilerin çok olmayacağı seansları tercih etmenizi öneririm.

Thranduil Legolasa kuzeye git orada bir kolcu var falan dediğinde Aragorn diye bağırmalar , veya Thorin mithrili verirken "aha bu yüzüklerin efendisinde de vardı" veya filmin sonunda yüzüklerin efendisinin başı bu gibi sesli konuşmalar

Bunları cümle alem biliyor kardeşim zaten. Bağıra bağıra filmin sonunda duygusallık yaşatmadılar

Aynısı bizim salonda da vardı hocam nerde izledin sen filmi

Okul çıkışına denk gelen seansların hepsinde olduğuna eminim zaten Mersindeyim ben

• film beklentilerimin çok uzağındaydı
    savaş sahneleri çok saçma geldi bana bilmem sizler neler düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi dün 17:45 seansında izledim, kısa ve net diyecem: Film Doyurmadı,
    yani sıcak çöllerde saatlerce yürüyüp tam susuzluktan ölecekken yarım bardak su içer gibi oldu.
    özellikle film çok hızlı gelişti hem başlarda hem sonralarda, bir çok yer kesilmişti resmen.
    ayrıca fragmanda olupta filmde olmayan en az 5-6 sahne vardı
    ek olarak filmde çok mantık hataları vardı ve şansın üst düzey olduğu bir filmdi, tam biri ölecekten arkadan başkası yardım ediyordu bu sahneden en az 15-20 tane vardı.
    genel olarak kendi seçimim 6,5/10
  • Film 3d seçeneği mevcutmu yoksa sadece Imax lere özelmi
  • en iyisiydi aralarında, ama genel olarak çok da beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBLK -- 20 Aralık 2014; 9:11:00 >
  • Sizce seri burda bitmeli mi? Yoksa Yüzüklerin Efendisi"nden ve hatta Hobbitler den öncesini anlatan Hurinin çocukları ve Silmarillion bir seri yapılıp filmi dönüştürülmeli midir? Sonuçta hala sauron doğuşu yüzüklerin yapılışı ve ondan onceki savaşları anlatan bölümleri bilmiyoruz ( En azından kitabı okumayanlar için)
  • Çerezlik bir film olmuş bu da. İzleyicileri güldüreceğim diye de Alfrid midir nedir o aptal karakteri sürekli ön planda tuttular. Yukarıda bir arkadaş da demiş, şans faktörü ön plandaydı diye. Şans olur da, bu kadarına da pes derler.

Bilbo'nun taşla ork öldürmesi, Legolas'ın kayalar düşerken yer çekimine meydan okuması, Ejderha'nın ölümünün çocuğun omzundan giden bir okla olması falan. Yönetmenin eklemeler yapmasını anlıyorum ama, epik yapacağım diye de saçmalamanın anlamı yok.

Benim adıma bu serinin en büyük sorunu müzikleridir. Bence hiç yeni müzikler kullanmadan Yüzüklerin Efendisi soundtrack albümünü kullansalardı bile filmler çok çok daha etkileyici olurdu.

• Filmin ikinci perdesinde salonla birlikte güldük çıktıktan sonrada bir güzel küfür ettim.Bir sene böyle bir film için mi bekledik.

Kitapta olmayan bir karaktere(Legolas) filmde bu kadar rol verirsen böyle olur.Filmde birçok klişe ve saçma sapan savaş sahneleri vardı.
    Cüceler çok güzel mevzi almışken elflerin arkadan ok atmak yerine sırf şekil gözüksün diye cücelerin üzerinden zıplamaları.Legolasın yarasaya sıçraması sonra nasıl olduysa yarasa üzerinde ters dönüp birşeyler yapması , troll ü kontrol etmesi , yere düşen kayaları merdiven olarak kullanması.Beorn un ormandan gelmesi yerine uçarak inmesi ve Beorn gibi bir karaktere 5sn ayrılması...

Bunların yanında 1. perdeyi baya beğendim.Smaug'un havada can çekişmesi ve Thorin in içinde bulunduğu ruh hali çok güzel yansıtılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 18 Aralık 2014; 11:29:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: corwen

Film 3d seçeneği mevcutmu yoksa sadece Imax lere özelmi

Hocam sadece 3d seçeneği var zaten. imax ülkemizde sadece 4 tane var :) çoğalması dileğiyle...
  • quote:

Sizce seri burda bitmeli mi? Yoksa Yüzüklerin Efendisi"nden ve hatta Hobbitler den öncesini anlatan Hurinin çocukları ve Silmarillion bir seri yapılıp filmi dönüştürülmeli midir? Sonuçta hala sauron doğuşu yüzüklerin yapılışı ve ondan onceki savaşları anlatan bölümleri bilmiyoruz ( En azından kitabı okumayanlar için)

Bence 2-3 üçleme daha çıkmalı.

• lZh3nl L kullanıcısına yanıt
    Mesajı spoilera al
  • kısa ve net 8.5/10 diyorum. nice üçlemelere

• bende bugün yarın gidicem.. izmirde hangi salonda izlemek lazım en güzel film keyfini 3d yi ses kalitesini hangi salonda alabiliriz ?

ben şu dörtülen birinde düşünüyorum ama bileniniz gideniniz göreniniz şu daha iyi mükemmel diyeniniz varsa acil koştursun foruma cevap atsın =)

1) gaziemir optimum
    2) konak pier
    3) mavişehir ege park
    4) balçova kipa

hepsi sanırım zaten cinemaximum olarak gözüküyor ama hangisi daha sağlam onu bilmiyorum..

bir el atın dostlar.
  • quote:

Sizce seri burda bitmeli mi? Yoksa Yüzüklerin Efendisi"nden ve hatta Hobbitler den öncesini anlatan Hurinin çocukları ve Silmarillion bir seri yapılıp filmi dönüştürülmeli midir? Sonuçta hala sauron doğuşu yüzüklerin yapılışı ve ondan onceki savaşları anlatan bölümleri bilmiyoruz ( En azından kitabı okumayanlar için)

silmarillion için ne süre ne bütçe yeter

kitap olarak kalması daha iyi.
  • Şu spoiler veren arkadaşları banlayin artık

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

silmarillion için ne süre ne bütçe yeter

kitap olarak kalması daha iyi.

Hobbit kitabını okumuş biri olarak beni zerre kadar tatmin etmedi. Silmarillion'un çekilmesini asla istemiyorum bu yüzden.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

Öğrencilerin çok olmayacağı seansları tercih etmenizi öneririm.

Thranduil Legolasa kuzeye git orada bir kolcu var falan dediğinde Aragorn diye bağırmalar , veya Thorin mithrili verirken "aha bu yüzüklerin efendisinde de vardı" veya filmin sonunda yüzüklerin efendisinin başı bu gibi sesli konuşmalar

Bunları cümle alem biliyor kardeşim zaten. Bağıra bağıra filmin sonunda duygusallık yaşatmadılar

Aynısı bizim salonda da vardı hocam nerde izledin sen filmi

Okul çıkışına denk gelen seansların hepsinde olduğuna eminim zaten Mersindeyim ben

Nerde izledin hocam,dün ben forumda izledim 9.30 seansı.Bayağı dershaneli vardı hocalarıyla karşılaşanlarda vardı hatta

• Kacina kadar vizyonda kalacak bilen var mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anathien_!

bende bugün yarın gidicem.. izmirde hangi salonda izlemek lazım en güzel film keyfini 3d yi ses kalitesini hangi salonda alabiliriz ?

ben şu dörtülen birinde düşünüyorum ama bileniniz gideniniz göreniniz şu daha iyi mükemmel diyeniniz varsa acil koştursun foruma cevap atsın =)

1) gaziemir optimum
    2) konak pier
    3) mavişehir ege park
    4) balçova kipa

hepsi sanırım zaten cinemaximum olarak gözüküyor ama hangisi daha sağlam onu bilmiyorum..

bir el atın dostlar.

İzmirde en büyük salon kipa balçova 5.salon ve optimum gaziemirdeki 2.salon .optimumdaki 2.salonda maalesef türkçe dublajlı hobbit gösterimdeymiş :X salon 5 ve 7'de ki ikisi de küçücük salonlar, altyazılı hobbit yer almış. Gaziemir optimumda 2. salonda dolby atmos 11.2 ses sistemi mevcut ama her zaman kullandırmıyorlar bu sistemi.

Sözde konak pierdeki cinemaximum'a yeni salon inşaa ediyorlar kaç senedir bitemedi bir türlü. Belki oraya bir imax gelir dedim ama gelmiyor.

Şu lanet yerde imaxi hakeden sadece istanbul ve ankara mı ? tamam istanbullu ne kadar ödüyorsa 2 katını verelim getirin izmire de bursaya da eskişehire de.

Not: istanbullular kızmasın lütfen , ama koskoca şehire köy muamelesi yapılmasını anlamıyorum. Nerede güzel sosyal aktivite var en güzelleri en şaşalıları en iyileri hep sadece ve sadece istanbulda yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 18 Aralık 2014; 12:26:58 >

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.