Şimdi Ara

The Hobbit:Kingdoms of Middle-Earth t4 asker basma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hobbitte t4 asker basımını detaylı olarak anlatacak biri var mı? normal basabiliyor muyuz yoksa parayla mı hobbit tim sandığı olmadan nasıl yapıcaz?

• bilgisi olan yok mu?
  • kale-ev-kışla-taş ocağı-maden ocağı *4 olunca cüce falanjı açılır.
    ama kaleyi 4 yapman için suru en az *3 yapman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimbilmez -- 4 Nisan 2014; 14:04:30 >
  • onlar tamam da *3 *4 nasil yapicaz yani 9 yapip hobbit insa timiyle mi yildiza geciyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan op!

onlar tamam da *3 *4 nasil yapicaz yani 9 yapip hobbit insa timiyle mi yildiza geciyor?

bak kardeşim ben sana örneği kale üzerinden anlatayım diğerlerindede sistem aynı;

kale svy 9 dan 10 geçmen için hobbit inş ekibini kullanıyorsun,kale 10 olduktan sonra kaleye tıkladıgında run yap seçeneği cıkıyor,ona basınca artık kalen *1 oluyor.
    sonra svy *3 e kadar senden normal gereksinimler dışında birşey istemiyor. (ama *3 e kadar kaleyi getirebilmen için suruda yükseltmen gerekiyor yani 1 tane hobbit inş yetmiyor en az 5 tane hobbit gerekiyor t4 için) svy *3 den *4 de geçebilmen için artık senden yeşil run istiyor,o run olmadan diğer gereksinimler olsa dahi seviye atlayamıyorsun,yeşil runuda seferberlikte mirkwood yada yüksek geçitte en son kalelere saldırırarak bulursun yada mitril ile sandık alarak.

oyunda bu inşaat olayını en rahat şöyle çözersin;
    inşaat yapacağın yere tıkla aşağıda o inşaatı yapman için gereken şeyler yazıyor orda kırmızı olan varsa onu tamamlaman gerekiyor, yanı herşeyin yeşil olması lazım.

• selimbilmez kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kardo iyi anlattın bayağı uğraştıracak gibi duruyor.Ha bide t5 asker basabiliyor muyuz bir şekilde yoksa onlar hediye olarak mı geliyor sadece ya da mithril ile alınabiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan op!

teşekkürler kardo iyi anlattın bayağı uğraştıracak gibi duruyor.Ha bide t5 asker basabiliyor muyuz bir şekilde yoksa onlar hediye olarak mı geliyor sadece ya da mithril ile alınabiliyor?

t5 normal yollardan basılmıyor.
    benim kalede herşey *11 ama t5 yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tarz oyun öneren varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hobbiti ilk çıktığında oynamak istiyodum ama telefonumda çalışmıyordu.hüsrana uğramıştım.yeni başladım bende ama sarmıyor gibi.yeni server yok.giriyorum adam 70m might yapmış benim 1m daha.
  • bu oyunu 10 aydır oynuyorum 130m might var bende ,gercekten sabır işi bir oyun.
    eğer sohbet olayı sizi sarmadıysa bu oyunda kalmanız çok zor.bu oyunu oynayanların çoğu sohbet hatırına kalıyor.
    bu arada hangi serverda oynuyorsun en garion87 deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimbilmez -- 18 Nisan 2014; 8:23:12 >
    gloin108 ve radagast143te iki hesabım var.sohbete pek katıldığım söylenemez.abimle birlikte 2 kişi takılıyoruz öyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Hırsızı

bu tarz oyun öneren varmı?

telefonum kaldırmıyor bu tarz oyun öenerebilirmisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun gibi oyun yok maalesef.ama clash of clans tarzında bir sürü oyun var deneyebilirsin
  • selam arkadaşlar gloin 108 de 85 level 542m kudretli hesabım satılıktır.hesap detaylarınahttp://www.youtube.com/watch?v=38a4K3XrIz4 adresinden ulaşabilirsiniz.ilgilenen arkadaşlar pm atsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.