Şimdi Ara

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
27
Favori
211.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jinora

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

CNNTürk'te röportaj var.Oyuncular ve yönetmen soruları yanıtlıyor.

Link alabilirmiyim ? Bu arada 2 kez gittim sinemada bu gazla 5 kez falan giderim ama para sıkıntı

Link henüz yok hocam.Eğer eklenirse YouTube'de 5N1K adı altında eklenir muhtemelen tabii birileri kayıt altına almışsa.Yıldız TV'de vs. bulamadım.Bulan arkadaş olursa ekler buraya muhtemelen.Saat 19:30-20:00 arasına bakmasını öneririm CNN Türk'te bu gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

Bugün filme ikinci kez gittim.
    Zamanlaması mükemmel arkadaşlara sahip olduğum için orjinal dildeki seansı kaçırdım ve dublajlı izledim tek kelime ile berbattı...

yazık olmuş espiri güzel ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Oscar adayları belli oldu mu ?

Hobbıt yine silip süpürmesin ödülleri

Alıntıları Göster
    bugün olmaz dedi belki yarın..aliiiii ali desidero
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

bugün olmaz dedi belki yarın..aliiiii ali desidero

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 27 Aralık 2012; 0:22:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Arkadaşlar kısmet olursa bu Cumartesi ikinci kez filme gideceğim!

Önceki imax 3D idi.3D olayını çok beğendiğimi söyleyemem. Hızlı sahnelerde görüntüde bulanıklaşmalar vardı. Şahsi kanaatim 48 fps izleme şansına sahip olabilseydik bence 3D' nin Kralı olacaktı.

Neyse... Bu sefer hem aradaki farkı görmek adına hem de Orta Dünya ile bir kez daha hasret gidermek için xpand 3D versiyonunu izlemek istiyorum.

Mybilet'den baktığımda, İstanbul Avrupa yakasında, sadece Olivium'da, Akmerkez'de(sadece 11:30 seansı olduğu için uymaz) Carousel 'de ve Starcity'de(nerde olduğu konusunda hiçbir fikrim yok) xpand 3D olarak görünüyor!

Başka yerde yoksa şayet, bu salonlar içinde hangisini ve hangi sıraları tavsiye edersiniz?

starcity mahmutbey yolundan teme doğru giderken güneşli sapağından önce

az yukarıda

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Alıntıları Göster
    Video için Teşekkürler. Bu arada LOTR serisinin extended versiyonunun şöyle bi versiyonu varmı ? () Mesela film dublaj olcak ama extended sahneler altyazı böyle versiyon varsa atarmısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Şu haçlı seferi olayını illaki soracaklar. Alakası yok diyoruz, anlatamıyoruz. Martin Freeman bile şaşırdı.
  • quote:

Video için Teşekkürler. Bu arada LOTR serisinin extended versiyonunun şöyle bi versiyonu varmı ? () Mesela film dublaj olcak ama extended sahneler altyazı böyle versiyon varsa atarmısınız ?

Benim arşivimde Bluray BD-25(sanırım) olarak serinin extended versiyonu var çift dil seçenekli kesilmiş bölümler altyazılı link atarım istersen ama 80gb felan
  • quote:

quote:

Benim arşivimde Bluray BD-25(sanırım) olarak serinin extended versiyonu var çift dil seçenekli kesilmiş bölümler altyazılı link atarım istersen ama 80gb felan

At link atda 80gb indirceğimi sanmıyorum daha düşük versiyonu yokmu 5gb falan veya daha az

• quote:

quote:

quote:

At link atda 80gb indirceğimi sanmıyorum daha düşük versiyonu yokmu 5gb falan veya daha az

Bir bakınıyım ama 5gb çok az be hocam Pm ile atarım bulunca.

• İmax full dolu ve zaman yok. Artık bekleyemiycem yarın bizim buradaki Maltepe Carrefour sinemasına gidip izleyeceğim. Bir hafta sonra falanda gidip istinyede İmax izlerim. Dayanamıyorum beklemeye çünkü artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonsolMania

İmax full dolu ve zaman yok. Artık bekleyemiycem yarın bizim buradaki Maltepe Carrefour sinemasına gidip izleyeceğim. Bir hafta sonra falanda gidip istinyede İmax izlerim. Dayanamıyorum beklemeye çünkü artık
    Arkadaşlar İzmirde filmi önce Balçova Cinemaximum da izledim sonra Gaziemir de dublajlı izledim dublaj hakkaten berbattı. Şimdi ben filmi üçüncü def izlemek istiyorum ama neresi iyidir sizce bu imax olayını falan hiç bilmiyorum yani izmirde hangi sinema en iyisi???
  • Persembeye kadar seanslar acilmis ama Pazar gununden sonra film gorunmuyor vizyonda saka gibi

(Ankamall)

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Persembeye kadar seanslar acilmis ama Pazar gununden sonra film gorunmuyor vizyonda saka gibi

(Ankamall)
    Arkadaşlar normal gözlüklü birisi IMAX 3D de zorluk çeker mi acaba, üstüste 2 gözlükle felan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musfel

Arkadaşlar İzmirde filmi önce Balçova Cinemaximum da izledim sonra Gaziemir de dublajlı izledim dublaj hakkaten berbattı. Şimdi ben filmi üçüncü def izlemek istiyorum ama neresi iyidir sizce bu imax olayını falan hiç bilmiyorum yani izmirde hangi sinema en iyisi???

İmax yok izmirde türkiyede sadece istanbul ve ankarada var.

Optimum cinemaximum ve balçova cinemaximum en iyisi diyebilirim izmirde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

quote:

Orijinalden alıntı: Musfel

İmax yok izmirde türkiyede sadece istanbul ve ankarada var.

Optimum cinemaximum ve balçova cinemaximum en iyisi diyebilirim izmirde.

Alıntıları Göster
    Süper olmuş...

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 27 Aralık 2012; 12:44:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

Süper olmuş...

Aynen güzel yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Süper olmuş...

Alıntıları Göster
    dun gıttım sonunda..o degıl gıttıgım sınemada xpand ıdı..goztepe optımum..ucu ucuza anca yetıstım..bı baktım heryer dolmus..onden 4. sırada anca yer buldum zaten koskoca serıde tekdım..

onum bombos rahat rahat ızledım

arkama bakım dedım yaslı teyzeler bıle vardı yuhh dedım..

fılm tek kelıme ıle superdı..en azından 2-3 sefer gıdılecek kalıtede..yenıden gıdecem bu sefer ımax e..

edıt:kıtaplarını okuyup artıs artıs konusan tıplerden tıksındım yorumları okurken..entel danteller sanal ortamda ıyıden ıyıce artısa gectı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 27 Aralık 2012; 13:18:08 >

• dun gittim 10\9

• quote:

Orijinalden alıntı: Creativeflo

dun gittim 10\9
    Şu muhabirin haçlı seferlerini sorması eziklikten başka birşey değil.
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.