Şimdi Ara

The Hills Have Eyes (2006) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten merak ediyordum şimdi forumu okudum daha da meraklandım izlemek için sabısızlanıyom

Aksine çok hoş vakitler geçireceğinden emin ol

Bi ara gaza geliyosun o hissi tadacaksın hehe

Eline alıp bi pompalı yada balta ortama akayım diyosun sanki kendin yaşıyormuşun gibi

Neyse izle yorumlarını bekliyoruz

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Klasık bir film..Çok sevemedım acıkcası..Böyle tonla film var valla

Everything.
    Everyone.
    Everywhere.
    Ends.
  • Bende dün aldım izlemek için bilg. da oynatıyo DVD de oynatmıyo yaa

İzleyemedim hadi bakalım bi ara izleme fırsatım olursa izlerim
  • öncelikle filmde beğendiğim en önemli yanı inceden zamanında yapılmış olan nükleer denemelere eleştrel bir bakış..Filmin başlaması bana Dawn Of The Dead in başlayışını hatırlattı .Ancak genel anlamda güzel bir film yani izlenilebilir diyebilirim..Bunun yanında @zaris inde dediği gibi bir an knedinizi olayların içinde görebiliyorsunuz ve ''ben olsam şöyle yapardım,şöyle vururdum'' falan diyebiliyorsunuz Bunun yanında filmin asıl kahramanının çok akıllı olan Kurt Köpeği olduğunu söyleyebilirm..En azından sonucunu belirleyemeyip(belkide belirleyebilip) öyle bir nükleer denemeyi yapabilecek akılsızlardan kat be kat daha devasa bir akla sahip.. Canavar ve Güzel di köpeklerin adı ama hangisi önce ölmüşdü şimdi hatırlayamıyorum
    İzlenilebilir

• _____________________________
    Kral yokken efelenir çakallar ve coşar soytarılar. Ama verilen her aranın bir sonu vardır ki;Kral eve döner,herkes ayağa kalkar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ice cube

öncelikle filmde beğendiğim en önemli yanı inceden zamanında yapılmış olan nükleer denemelere eleştrel bir bakış..Filmin başlaması bana Dawn Of The Dead in başlayışını hatırlattı .Ancak genel anlamda güzel bir film yani izlenilebilir diyebilirim..Bunun yanında @zaris inde dediği gibi bir an knedinizi olayların içinde görebiliyorsunuz ve ''ben olsam şöyle yapardım,şöyle vururdum'' falan diyebiliyorsunuz Bunun yanında filmin asıl kahramanının çok akıllı olan Kurt Köpeği olduğunu söyleyebilirm..En azından sonucunu belirleyemeyip(belkide belirleyebilip) öyle bir nükleer denemeyi yapabilecek akılsızlardan kat be kat daha devasa bir akla sahip.. Canavar ve Güzel di köpeklerin adı ama hangisi önce ölmüşdü şimdi hatırlayamıyorum
    İzlenilebilir

The Beauty and the Beast 'a gönderme yapılmış. İyi yakalamışsın.

• yalnız o film özgün bir senaryo değil . zaten zamanında nükleer denemelere gönderme yapılmış. dolayısıyla filmde hiçbir artı , hiçbir emek yok
    1/18 DIECAST MODEL CARS
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezar

fena değildi

+1
    gelse de kalmaz
    kalsa da yetmez..
  • Kötüdür diye izlememiştim. Beğenenler var olduğuna göre bi ara bakayım bari.

Keşşaf Cin Ruhu
  • Şimdi şöyle birşey mevlüt beğenmeyende var hani şimdi zan altındada kalmayalım ben çok beğendim gerçekten

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582
  • Çok methini duymuştum,izledim,beğenmedim,ısıtılıp ısıtılıp önümüze konulan aynı senaryolardan birisi daha...
    boşa giden 1,5 saat diye düşünüyorum

• Ben şunu eklemeyi unutmuşum.. VCD de izlediğim iiçin kapağında birde üstüne basabasa SANSÜRSÜZ yazdığı için heyecanlanmışdım walla uzun bir dönemden beri adam gibi bi korku filmi izleyebilme ihtimali yüzünden..''Ulan harbi psikopat bi filme benziyo haa'' diye diye geldik eve taktık cdyi güzel bi ortam oluşturuldu neyse akabinde filmde izledindi mizlendi ama Wes Craven in kulaklarını bi çınlatmadım da değil yani çünkü film beklediğimden hafifdi

• quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Kötüdür diye izlememiştim. Beğenenler var olduğuna göre bi ara bakayım bari.

hocam walla zaman öldürme hiç boşuna bunla..Lost izle heroes izle başka bişey izle..

Çok çok sıradan bir film..hiçbir ekstrası yada orjinaliği yok..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.