Şimdi Ara

The Grey (2012) | Liam Neeson (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
1
Favori
3.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir ara dev yılanlı ucuz filmlere dönecek gibi oldu ama sınırı iyi korudular
    izlemeye değer

• bu filmin sonu neden yok??bütün interneti aradım heryere baktım alpha yerde onu görüyoruz ama adama nolmuş tam orda kesiyolar alpha da yaralı sanırım öldü mü ölmedi belli diil.film guzel ama sonu olmayan film mi olur??sonunu bulan olursa banada göndersin
  • Az önce bitirdim. Liam Neeson için izledim. O olmasa hiç izlenmezdi. Fazla bir şey beklemeyin. Konu, senaryo namına bir şey göremedim ben. Oysa ki ümitliydim.
    Adamın biri kurdun kafasını kesip, biz sizden daha hayvanız diye bağırması vardı. filmin bütün özeti aslında o sahneydi.
    Son olarak oyunculuklar mükemmeldi.

Edit: Filmdeki şu replikte çok güzeldi,
    Grup teker teker azalmaya başlayınca elamanın birisi şöyle diyordu ''Düşünüyorum da bütün bu olanları, 400 mil hızla yere çakılmamıza rağmen hâlâ hayattayız. Ya öyle olmaması gerekiyorduysa...''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !3!ack -- 14 Mart 2012; 21:07:50 >

• güzel film olmuş. sonu klişe olmamış en azından.
    film atmosfer olarak muhteşem gerçekten. iyi bir ses sistemi ve karanlık bir ortamda izlemelisiniz kesinlikle.
    7,5/10 liam neeson için ayrı parantez açmak gerekiyor, kim der bu adam 60 yaşında.

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • filmi beğenmedim o kurtlar nedir öyle yaw zombi filmi gibi olmuş kurtlar okadar saldırgan hayvanlarmı ya ,sonuda yarıda bitti zaten izlediğim en kötü filmlern biriydi liam neeson kurtarmış biraz

Sonunu bir yere kesinlikle bağlamak lazımdı.Çok uyuz oldum.Sonu için 2 puan rahat kırılır.

Orijinalden alıntı: FreeRun

filmi beğenmedim o kurtlar nedir öyle yaw zombi filmi gibi olmuş kurtlar okadar saldırgan hayvanlarmı ya ,sonuda yarıda bitti zaten izlediğim en kötü filmlern biriydi liam neeson kurtarmış biraz

Kurt evcil bir hayvan besle
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Yeni moda

sonunu seyirciye bırakma.

Böyle işmi olur arkadaş niye izliyoruz ozaman biz filmi.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • _____________________________
  • Bence klişeydi , zombiler , hayaletler yerine kurtlar var. Ancak sıkmayan hoş zaman geçirmenizi sağlayacak bir film , atmosfer harika.

Bu arada Talget'ı Robert Downey oynuyor sanıyordum o kadar benziyor ki.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Geçen hafta sinemada izledim. İlk başta çok sıkıldım, girmez olaydım dedim, ama sonra konu bayağı sardı.
    Bence senaryo daha güzel yazılsaydı, daha iyi olabilirdi. Senaryo çok hafif kaldığı için sıkabiliyor.

Sonuna gelince;

"Buyurun siz bağlayın, bizden bu kadar..." demeselerdi daha iyi olurdu. Senaryo daha iyi olsaydı keşke.

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop-boy

bu filmin sonu neden yok??bütün interneti aradım heryere baktım alpha yerde onu görüyoruz ama adama nolmuş tam orda kesiyolar alpha da yaralı sanırım öldü mü ölmedi belli diil.film guzel ama sonu olmayan film mi olur??sonunu bulan olursa banada göndersin

Alpha'nın karnının üstünde Liam Neeson'ın kafası var. Kurt büyük ihtimalle çok yaralı, çünkü kolay kolay yatıp da beklemez öyle. Neeson da hâlâ canlı olsa bile fazla dayanmaz, birkaç saate ölür. Buz gibi sudan çıktı, kuruması imkansız. Hava zaten eksilerde. Günlerdir doğru düzgün beslenmedi. Yaralardan ölmese bile donarak ölür.

Bence böyle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.