Şimdi Ara

The Golden Compass (Altın Pusula) 260 milyon dolarlık yapım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  The Golden Compass (Altın Pusula) 260 milyon dolarlık yapım

Gösterim Tarihi 7 Aralık 2007
    Yönetmen : Chris Weitz
    Oyuncular : Nicole Kidman, Daniel Craig, Dakota Blue Richards, Eva Green
    Yapımcılar : Bill Carraro, Toby Emmerich, Deborah Forte
    Senaryo : Philip Pullman, Chris Weitz
    Görüntü Yön. :Henry Braham
    Kurgu: Anne V. Coates
    Müzik : Alexandre Desplat
    Yapım: ABD 2007

Bildiğimiz dünyadan farklı yaratıkların olduğu bir evrende, Oxford's jordan Koleji'nde okuyan Lyra'nın en yakın dostu, yanından hiç ayırmadığı cini Pantalaimon'dur. Bir gün okulda cini ile birlikte duymaması gereken bir konuşmaya kulak misafiri olur. Hemen arkasından arkadaşlarından birinin açırılması ile birlikte hayatının en büyük maceralarından biri başlayacaktır.

Arkadaşının peşinden kuzeye doğru yol alırken zırhlı ayılarla, cadı kraliçelerle ve daha birçok ürkütücü yaratıkla karşılaşarak bir dolu maceranın içinden geçer. Ne kadar ürkütücü olursa olsun, artık geri dönüş yoktur; arkadaşını bulmak zorundadır.

Chris Weitz'in yönettiği Altın Pusula, Philip Pullman'ın çok satan kitabından uyarlanmasının yanında, etkileyici kadrosu ile de dikkat çekiyor. Nicole Kidman, Daniel Craig, Eva Green, Kevin Bacon, John Hurt ve Eric Bana gibi başarılı isimlerin biraraya gelmiş olması bile film için heyecan duymamıza yetiyor!

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi'ne imza atan New Line Cinema'nın yapımcılığını üstlendiği film, 260 milyon doları bulması beklenen dev bütçesiyle sinema tarihinin en pahalı filmi olmaya aday.

Alıntıdır

Fragman

http://imdb.com/title/tt0385752/

http://beyazperde.mynet.com/film.asp?id=3667

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 3 Eylül 2007; 23:38:51 >

• Senaryo pek ilgi çekici gelmedi bana ama 260milyon dolar harcanıyorsa eğer vardır bir bildikleri
  • İnşallah vardır bir bildikleri yuh bea o ne kadar para öyle kesin batarlar.
  • boşa para harcamışlar
  • Bence yuzuklerin efendisi ile Narnia karisimi bir filme benziyor.Filme harcanan butce muazzam ve oyuncularda birinci kalite umarin bekleneni verebilir.
  • Zaten o 260 milyonun yarısını Nicole Kidman alıyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok para harcamislar film tutmazsa filmi yapan sirket 10 yil film yapamaz
  • Filmi Newline Yapıyor denizde kum onlarda para:)(LORD ofthe Rings serisinden vurdular vurucaklarını)

Ben fragmanı sinemada izledim Narniaya çok benziyor.Başrolde çocukların olduğu fantastik filmleri sevemiyorum açıkçası..10 12 yaşında veletler kahraman oluyorlar pek bir kötü oluyor ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.