Bildirim
THE GODFATHER yardım..?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gereken yere kopyaladın mı kurduktan sonra?
Bu arada oyun nasıl güzelmi?
Herkesin ağızında bu oyun varda merak ettim.
_____________________________ -
daha banada nasip olmadı kursam bakacam
_____________________________ MuTEDaNGeR -
dediğimi denedin mi? _____________________________ -
ben indirdigim dosyayı yine oyunun içine attım ama yine aynı hatta belkide başka yere attım tam bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutedanger -- 20 Ekim 2006; 14:21:35 >_____________________________ MuTEDaNGeR -
Oyun nerde yüklü ise oraya gel "ara" seçeneğine tıkla
"dll" yaz çıkan sonuçlardan dll lerin oraya kopyala ben oyunlarda öyle yapıyordum eksik veya o tür yamalar olursa
_____________________________ -
aratırdım "dll" o şekilde hicbir dosya cıkarmıyor

_____________________________ MuTEDaNGeR -
Ben dvd olarak aldım.Sorun çıkmadı.Oyun öyle söyledikleri gibi kötü de değil.Bence git bir tane dvd rom al hem daha ucuza gelir hem hata çıkartmaz. _____________________________ -
ya oyunu kurduktan sora crack yapmadan önce dll hatası veriyor cra ck yapıncada açılıp masaüstünemi atıyor cd ? siyah ekran gelip tekrar masa üstünemi düşüyor yani. eğer öyleyse oynayamazsın oyunu. bende almıştım aynı hatayı vermişti bir türlü çözüm bulamamıştım. en sonnunda gittim değiştim cd yi . bence sende öyle yap. _____________________________ Sen bu mesajı okurken hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu. 7,8,9
-
birde benim tahminimce bu oyun strateji bölümüne girmiyo 

_____________________________ Sen bu mesajı okurken hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu. 7,8,9
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler