Şimdi Ara

The Godfather 2 | Yardım |

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben su sıralar godfather 2 oynuyorm New york un altını ustunu getirdikten sonra Floridaya gectim ama bir sorunum var bazı mekanları alabilmek icin o kaslı adama ihtiyac var ama ne yazıkki bnde ondan yok ve asker de cıkartamıyorm o adamı nasıl alıcam acaba su anda saglıkcı,sifre kırıcı,muhendis ve bombacım var o kapıları kırmak icin olan adamı nasıl aabilirim askerde cıkartamıyorm ne yazıkki aileden

• Ya adamlarından birini rütbe atlatman gerek yada Family bölümünden çıkarmak istediğin adamı upgrade menüsünden Mark For Death'e basarak öldürmen gerek. Böylece istediğin adamı alabilirsin.
  • Floridadaki bazı yerlerde vardı. Bende aramıştım hele biyerde(granados un kumarhanesiydi sanırım. Almadan önce içerde görmüştüm) bir adam var, weapon level expertte 2 tane de özelliği vardı(demolotions ve mühendis gibi) şimdi underboss yaptım 4 tane özelliği var neredeyse adam tek başına her özelliği sahip olacak. Bıyıklı sakallı bi adamdı :)
  • Ben simdi bir adama 2 rutbe verdim yani su anda 2 isimi birden goruyor sagolsun
    Peki daha fazla rutbe vermek icin ne yapmam gerekiyor?
  • Görevleri yapıp oyunda ilerleyip aile ağacını genişletmen gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.