Merhaba arkadaslar ben su sıralar godfather 2 oynuyorm New york un altını ustunu getirdikten sonra Floridaya gectim ama bir sorunum var bazı mekanları alabilmek icin o kaslı adama ihtiyac var ama ne yazıkki bnde ondan yok ve asker de cıkartamıyorm o adamı nasıl alıcam acaba su anda saglıkcı,sifre kırıcı,muhendis ve bombacım var o kapıları kırmak icin olan adamı nasıl aabilirim askerde cıkartamıyorm ne yazıkki aileden
Ya adamlarından birini rütbe atlatman gerek yada Family bölümünden çıkarmak istediğin adamı upgrade menüsünden Mark For Death'e basarak öldürmen gerek. Böylece istediğin adamı alabilirsin.
Floridadaki bazı yerlerde vardı. Bende aramıştım hele biyerde(granados un kumarhanesiydi sanırım. Almadan önce içerde görmüştüm) bir adam var, weapon level expertte 2 tane de özelliği vardı(demolotions ve mühendis gibi) şimdi underboss yaptım 4 tane özelliği var neredeyse adam tek başına her özelliği sahip olacak. Bıyıklı sakallı bi adamdı :)
Ben simdi bir adama 2 rutbe verdim yani su anda 2 isimi birden goruyor sagolsun Peki daha fazla rutbe vermek icin ne yapmam gerekiyor?
Görevleri yapıp oyunda ilerleyip aile ağacını genişletmen gerekiyor.