Şimdi Ara

The Game Awards 2022 (Anket) - 8 Aralık 20:00

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Game Awards 2022  (Anket) - 8 Aralık 20:00

    Etkinliği Takvime Eklemek İçin:

    https://www.addevent.com/event/Gw14964204



    ANKET


    Yılın oyunları anketine hoş geldiniz. Bu anket, TGA oylamasından farklı olup 18 Kasıma kadar çıkmış oyunları kapsamaktadır. Ayrıca Türk oyuncu kitlesi tarafından beğenilmiş ama TGA listede yer almayan oyunlar da ankete eklenmiştir. İçerik üretici oylamasındaki adaylar ise yerli içerik üreticileriyle değiştirilmiştir. Aşağıdaki linkten oy kullanabilirsiniz. Ayrıca bu konuda yılın oyunlarını konuşabilir, Game Awards etkinliğini ise beraber izleyip değerlendirebiliriz.



    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScb6QB94k89O4KdoXIKJLTjO7CkLBQGzprrUgKLpqkUtFwZeA/viewform?usp=send_form




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 18 Kasım 2022; 15:22:49 >







  • Anket hayırlı uğurlu olsun. Pek tabi pek çok dalda adayım GoW Ragnaroktu :) Bakalım forum ahalisinin seçimleri ne olacak...

  • Bi an anket bitmicek sandım The Game Awards 2022  (Anket) - 8 Aralık 20:00  Hayırlı olsun.

  • Sonuçları anlık göremiyor muyuz
  • Fazla fazla maille hesap açıp oy verecek manyaklar olacaktır, ama ispstlayamam. Elden Ring açık dünyada ve iç mekanlsrda oluşturdu atmosfer, dövüş sistemi, diğer oyunculsrla etkileşim, evren, ksrskter, boss tasarımlarıyla gözümde ioi göğüsleyen oyun.
  • Kim alırsa alsın benim için önemli değil ikiside hak ediyor.Elden Ring de God of War da kendine göre çok iyi benim kendi şahsi düşüncem ise bence God of War olucak ama ilk Oyunun devamı olduğu için Elden Ring de alabilir.Sonuçta bu işi sokaktaki cahil kafasına bırakmamak gerek.Elden Ringe kıl olanlar GOW diecek Gow a kıl olanlar Elden Ring diecek. Objektiflik sıfır + - değerlemdirme sıfır herkes kendince en iyisini biliyor bunu Last of Ous part 2 dede yaşadık Gow vs RDR2 dönemindede yaşadık bundada yaşayacaz. İkisde hak ediyor sonuna kadar kim alırsa tebrik ederim.
  • Son 2 gün kaldı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.