Şimdi Ara

The Flash (2014 - ) - 7. Sezon Bitti (486. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.198
Cevap
110
Favori
274.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dizinin adı the iris olsun. bu nedir abi tamamen iris odaklı dizi olmuş.

    flashta hız gücünden çıktığından beri çocuk gibi davranıyor 8 yaşındaki çocuktan farkı yok. kalite iyice yerlerde sürünüyor. nerde o zoom zamanları. arrowu oflaya puflaya izliyordum şimdi flash eklendi.


    inşallah kemik izleyiciler için cw iris cut versiyonunu yaparlar. kimse irisi ve boş muhabbetini görmek istemiyor.
  • The iris west olsun dizinin adi daha iyi . bu ne be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allahım ne sıkıcı bölümdü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avei21

    bu haftada 15 dk da bitti dizi atlaya atlaya

    Sitelerde yayınlayanlar direk iris sahnelerini kesip yayinlasalar çok iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu söylememek için 3682 bölüm falan bekledim herhalde ama biri artık Iris'i öldürebilir mi 4*2

    Niye gittin diye trip atıyo sdssfsdf

    Üzerine bi de "We're the Flash" diyo ya koptum orda djhvdsjfjf


    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuklugumdan bu yana Justice League ve kahramanlarinin hayrani olmamin sebebiyle diziyi başladiği günden 1.sezon 1.bölümden beridir Klasör klasör bölüm bölüm altyazisiyla v.b.v.b. arşiv yapan beni Ciddi ciddi ara mara vermeyi değil diziyi Tamamen birakmayi, tüm bölümleride siLip atmayi düşündürmüştür artik.. Bir dizi nasil Mükemmel başlayip sezonlarca bölümlercee salak saçma devam eder, Flash dizisi çok iyi bir örnek.. O kadar ve o kadar ve o kadar tiksinti verici bi hal aldi ki artik son 2 sezondur, İnanin artik rahatsizlaniyorum ya..

    Benim en başindan beridir düşüncelerim vardi ama artik çok net eminim, Kimse artik şunun aksine beni inandiramaz ki dizide Irıs rölünü oynayan kiz senaristlerin yönetmenin kiz arkadaşi sevgilisi falan galiba.. Hiiiiç gülmeyin hiç yabana da atmayin bu dediğimi...... Burada bu kadar insaniz, ENVAİ çeşit dizi izleyen insanlariz hepimiz, Bana bi tane dizinin bu denli içine edip, Daha fazla gösterilen daha fazla üzerine sahne yazilan bi rol daha yok yaa yok artik sinirden inanin deliricem yazmak istemiyorum ya.. Harbi öyle kendimi tutarak yaziyorum ki şuan bu yorumu Anaaaaa avrat soy sop sövmeden yaziyi bitirmek için, boş yere banlanmamak için kendimi tutuyorum..

    Irıs (..buraya küfürler yazildiğini farzedin...)'in 2.bölümde bi anda barry'in
    3.sezon finalinde şehir yok olmasin diye insanlar ölmesin diye herşeyden herkesten kendinden vazgeçip gitmeyi seçmesi sebebiyle Irısin barry'nin yüzüne dönüp Tam bir karaktersiz kezban gibi '' yhaaaa beniii birakip Niyeeeeeeeeeee gittiiiiin ''
    demesi aslinda kafalarda dizinin Bittiğini, Dizinin arka planindaki insanlarin bile kimseyi iplemediği o kadar belli ki.. O sahne Dizinin yapimcilarinin '' eehehehehehhehehehe ulan ne dalgaaaa geçiyoz bu izleyicilerle eehehehehee '' demesinin üstü kapali halidir başka bişiy değil arkadaş değil beeee vallahi değil...... Yani o an o lafi okudum, inanin diyorum Yemin ediyorum Videoyu durdurdum gittim mutfağa çay aldim oturdum pc başina youtube açtim, forumda dolandim çayimi içtim dikkatimi başka şeylere odaklamaya çaliştim.. Sonra diziye geri döndüm ve Irıse, senariste, yapimciya, yönetmene, yine İrise öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bi küfür ağzimi açtim kiiii yani off diyeyim of..... Dizi bitmiş beyler bu dizi artik bitmiş. Ben artik barry vitaminsizinin dayak yemesini yerlerde sürünmesini, Daha sonra hadi hadi yaparsın sen aslansın sen süpersin sen triplerini izleyemiyorum... Run barry run geyiği artik içimi baydi böyle sinirden gülemiyorum bile.. Irısi zaten bu forumda oldu olasi Nefret kusan En birinci kişiydim geçmiş yorumlar belli, Bana tepki gösteriyodu bazi arkadaşlar, Demek ki bugunleri görmüşüm işte, yaklaşan tehlikeyi görmüşüm işte.. Neyse... Yazik yaa valla yazik..

    3.bölümü ve sonrasini izlemedim izlemeyide düşünmüyorum şuan.. Şu dizi iptal edilsin ve bitsin artik.. Öyle nefret ediyorum ki şuan diziden....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 1 Kasım 2017; 20:36:43 >




  • 1.sezonunda biraktigim diziye 4.sezon 1. bolumle tekrar basladim. bassladim demek dogru degil aslinda bi bakiyim dedim degisen bir sey var mi diye. degisen hicbir sey yok. dizi apacik size soyluyor, bizim hedef kitlemiz 0-15 yas ve bu kitleyi degistirmeye hic niyetimiz yok diye. 3 sezon izlemedim diziyi ve inanin bisey kaybettigimi sanmiyorum. s4e1 i de atlaya atlaya 10dk da izledim. hala zaman kaybi hala zaman kaybi.







    sahsi fikrim 15 yas ustuyseniz bu eziyeti kendinize yapmamaniz. ne oluyor ne bitiyor ogrenmek istiyorsaniz da her sezonun sadece 1. ve son 2 bolumunu izleyin bence bisey kaybetmezsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün bölümü izlemedim bence izlemeyede gerek yok. şöyle bir tahmin yapayım bölümle ilgili izleyen arkadaşlar doğru mu yanlış mı tahmin ettim yazsınlar

    - yeni bir meta insan gelir. şehrin altını üstüne getirir. önce ekip durdurmaya çalışır olmaz sonra barry tek girmeye çalışır dayak yer. daha sonra ırıs o müthiş ses tonuyla kulaklıktan '' hadi barry yapabilirsin, koş barry koş '' der. araya duygusal müzik girer barry yerdeyken bir anda kalkıp yener meta insanı. herkes mutlu mesut evine döner. en sonda baş düşmnan abimizle diğer abla konuşur bölüm biter.

    eğer bölüm böyle ise spoiler içinde evet değilse hayır yazabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 25 Ekim 2017; 10:43:29 >
  • İlk dayaktan sonra meta kaçar diyorum. İzleyen arkadaşlar aydınlatsın bizi artık diziyi yorumlardan takip ediyorum sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avei21

    bugün bölümü izlemedim bence izlemeyede gerek yok. şöyle bir tahmin yapayım bölümle ilgili izleyen arkadaşlar doğru mu yanlış mı tahmin ettim yazsınlar

    - yeni bir meta insan gelir. şehrin altını üstüne getirir. önce ekip durdurmaya çalışır olmaz sonra barry tek girmeye çalışır dayak yer. daha sonra ırıs o müthiş ses tonuyla kulaklıktan '' hadi barry yapabilirsin, koş barry koş '' der. araya duygusal müzik girer barry yerdeyken bir anda kalkıp yener meta insanı. herkes mutlu mesut evine döner. en sonda baş düşmnan abimizle diğer abla konuşur bölüm biter.

    eğer bölüm böyle ise spoiler içinde evet değilse hayır yazabilirsiniz

    bu dizi hiç değişmeyecek, izlemeyin

    The Flash  (2014 - ) - 7. Sezon Bitti




  • Ilk Sezon ve Ikinci Sezon başları çok güzeldi şimdi full drama.
  • Diziyi nerden nereye getirdiler.


    İlk iki sezon, final sahnelerini heyacanla beklerdik.Şimdi ise gelinen nokta "joe I'm pregnant" Vizyonsuzlukta nirvanaya oynuyorlar.
  • İyi ki bırakmışım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir dizi düşünün ki dc evreninin top karakterlerinden birinin dizisi , ama bu dizide 'başrol' oyuncusundan çok yancıları ön plana çıkıyor ne karakter %10 doğru yansıtılıyor , ne kurgu güzel ne de oyunculuklar , toplasan 2 3 tane para edecek oyuncu var dizide zaten kalanları zaman dolduruyor , izlemeyin başlamayı düşünen arkadaşlar 1 ve 2.sezonu izleyin gerisini izlemeyin hatta hiç izlemeyin , devam eden arkadaşlara da tavsiyem atlaya atlaya izleyin rahat edersiniz 15 bilemedin 20 dakikada bölüm bitiyor bu şekilde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi ben neden bırakamıyorum şu diziyi ya yav yeter artık biraz düzelse bari
    abi düşman teknolojisini öyle ortada bırakmak nedir ya hiç mi bakmadınız bi tarafına kamera var mı yok mu diye


    diğer saçma noktalara yorum yapmak istemiyorum alıştık artık maalesef
  • benim anlamadığım insanlar neden iris karekterine bu kadar yükleniyorlar alın bir örnek
    https://monotonhayatim.blogspot.com.tr/2017/10/the-flash-4x3-inceleme-ve-teoriler.html
    biri şu yazıya bakıp bana iris in neden bu kadar gereksiz bi karekter olduğunu anlatır mı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi arrow'un çizgisinden çıkıp supergirl'in çizgisine girdi resmen.

    çok çok ezik bir sezon oluyor 4.sezon.
  • Ben zoom sezonundan beri iris gördüğüm yerde ilerletiyorum. İrisi gördüğüm anda onun görünmediği bir sahneye kadar sarıyorum.

    DCs.Legends.of.Tomorrow bile bu diziden çok daha kaliteli.


  • Senaristin iris ile ilişkisi falan var galiba yoksa normal değil yanı bu olay .



    Diziden soguduk resmen yeter be. 40 dk lık dizi iris sayesinde 15 dk de bitiyor . ( atlaya atlaya izliyoruz artık iris in yüzüne görmeye tahammulum yok .)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.