Şimdi Ara

the file is possibly corrupt the file header checksum does not match the computed checksum hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
13.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımı bu sabah açarken bios setup ekranından sonra "the file is possibly corrupt the file header checksum does not match the computed checksum " diye bir hata geldi.10-15 kere yeniden başlattım ve rami işlemciyi hddyi temizleyip tekrar taktım ama sorun hala devam ediyor.Varmıdır bunun bi çözümü

• forumda ramden kaynaklandığı yazıyor.. ram tek parca degılse tek tek denermısın .. elinde hdd varsa farklı bır hdd ıle denyebılrsın ..hdd kablo gırısını degıstırebırlsın .. kablo varsa kabloyu değiştireblirsın ..ramden başla bakalım ne olacak ..
  • ram 2 slot var hertürlüsünü denedim olmadı , elimde malesef farklı bi hdd yok ama kabloları değiştirerek denedim oda bi fayda etmedi .
    f8 f9 tuşlarına basarak güvenli moddan girmeyi deniyorum o ekrana kadar bile gelmiyor direk bu hata çıkıyor
  • Harddiske giren satapower kablosunu değiştir olmadı satapower kablosunu değiştirin eğer hala açılmıyorsa power supply üzerinden gelen voltajlarda sorun vardır.

Diğer bütün ihtimallerle bilgisayarın çalıştığını söyleyen arkadaşlar ya bilmeden hdd kablolarına dokundular yada kabloyu değiştirdiler ama farketmediler.

Sorun kesinlikle bundan kaynaklı eğer bunlardanda olmadıysa harddiskte sorun vardır.

Herkese kolay çözümler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.