Şimdi Ara

The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis - Schwarzenegger (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
0
Favori
17.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aksiyon yıldızları olarak ün yapan adamların hepsinin toplandığı filmden ne bekliyor acaba bazıları, derin mevzular anlatılmasını insanı düşündürmesini düşündürürken öğretmesini öğretirken ağlatmasını .... falan mı? ilk film gayet de güzeldi, zaten amaç bu adamların özelliklerini vurgulamak üzerineydi ve hepsi filmde bir şekilde kariyerlerinin başlamasına neden olan özelliklerini gösterdiler, ilk gayet zevkle izlendi ikincisi de izlenir, ilkinden zevk almayan zaten aksiyon sevmiyordur o zaman da izlemesin izlememek zor birşey değil, ama eleştirirken de biraz akla mantığa uysa hiç fena olmaz
  • çekimleri Bulgaristan'da devam eden filmin setinde, bir patlama sahnesi sırasında bir dublör ölmüş, bir dublör yaralanmış.
  •  The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis -  Schwarzenegger
  • Posteri görünce Dedeler Toplanmış Diyesim geldi .

Merkla bekliyoruz ama Jet Li yok galiba posterde filmden çıktımı
  • Stallone'ye bak en önde.Filmin tam olarak vizyon tarihi ne zaman?İlk filmden çok çok iyi bir film geleceğine eminim.Van Damme'da olsa demiştim 2'de o da varmış merakla bekliyoruz Efsane Kadro tamamlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 19 Kasım 2011; 14:03:46 >
  • JET Lİ,ÇEKİ ÇEN,SKOT ATKİNS,VİN DİZEL,NİKOLAS KEYÇ NEREDE

• quote:

Orijinalden alıntı: vicky14

JET Lİ,ÇEKİ ÇEN,SKOT ATKİNS,VİN DİZEL,NİKOLAS KEYÇ NEREDE

Jet Li kadroda.

• quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

Orijinalden alıntı: vicky14

JET Lİ,ÇEKİ ÇEN,SKOT ATKİNS,VİN DİZEL,NİKOLAS KEYÇ NEREDE

Jet Li kadroda.

posterde resmi yok sonra yukaradakı isimlere baktım LI yazıyodu rahatladım :D

• Chuck Norris var beyler.
    Full aksiyon, abartı sahne bizi bekliyor.
    3. seri bile gelir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Chuck Norris var beyler.
    Full aksiyon, abartı sahne bizi bekliyor.
    3. seri bile gelir diye düşünüyorum.

yeni nesil Chuck Norris'i fazla bilmez. lakin bir nesil onun filmleri ile büyüdü. kadroda olması sevindirdi.
  • Film Türkiyede ne zaman vizyona girecek bilen var mı? Norris adam 71 yaşında nasıl bir performans sergileyecek merakla bekliyoruzda Van Damme döktürecek gibime geliyor gene.
  • bu kadro ilkinden de iyi olmuş doğrusu. willis ve arnold da aksiyona girecek bu sefer. Van Damme ve Chuck Norris de var.
  • Ünlü tenisçi Novak Djokovic'de küçük bir role sahip olacak ve kötü adamı canlandıracak.
  • Güzel olur onuda görmüş olacağız artık.

• All star.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®
    All star.

Arnold silah tutmuş sonunda
  • Oh Be sonunda geldi.Stallone'in karizma gene yerinde.
  •  The Expendables 2 (2012) | Stallone - Van Damme - Norris - Willis -  Schwarzenegger
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Fragman çok sağlam.Bütün aksiyon ustalarını yine tek filmde görmek çok müthiş olacak.
  • Chuck Norris süper valla.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.