Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
44.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oyun korsan film şeridini ve 30 fps kilidini kaldırmak için olan güncelleme hangisi ve nereden indiriyoruz
  • oyunu bugun bitirdim son yıllarda oynadıgım en iyi oyun kesinlikle diyebilirim epic oyun olmus bence inanılmaz helal olsun valla uzun zamandır oynamamıstım bu tarz bi oyun
  • Herkese Merhaba.

Oyun gerçekten güzeldi ve kafa karıştırıcı. Genel hikayede bir sıkıntımız yok
    fakat sonuyla alakalı oyunu oynayan ve kavrayan arkadaşlara aşağıda bir kaç sorum olacaktı yardımcı olurlarsa çok seviniriz.

Oyunu oynamayanlar veya bitirmemiş olanlar kendinize hakim olun spoiler bölmesini AÇMAYIN...

Ruvik i en sonunda parçalara ayıdık güzel. Fakat ondan sonra giren sinematik; bilerek kafada soru işareti bırakmak mı içindi yoksa birşeyler anlatmak mı içindi kavrayamadım.
    Yarı gözler açık vaziyette hastane gibi bir yerde Kidman i görüyoruz. Bize sessiz ol işareti yapıyor. Gözler kapanıyor.
    Sonra uyanıp küvetten çıkıyoruz.
    hastane kapısına doğru gidiyoruz. Dışarı çıkıyoruz. Sonra Lesli yi görüyoruz uzaklaşırken.
    Derken Bir çınlama sesi.....sonra Lesli kayboluyor.
    İşte burada benim bağlantılar gitti malum kafada birçok soru işareti kaldı.

-Hala makineye bağlımıyız? (Aslında uyanmadık mı?)
    -Yeni bir teste mi tabi tutuluyoruz?
    -Kidman nin amacı nedir?
    -Kidman bizi yeni bir labaratuvar faresi mi yapıyor. veya onlar için mi çalışıyor?
    Kısaca olan biteni ayrıntılı anlayan ve anlatacak arkadaşlar varsa çok seviniriz. İçimizde ukde kalmasın.

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 3 Şubat 2015; 11:08:25 >

• Oyunu oynayıp da kavrayan yok mu??????

• citadel kullanıcısına yanıt

Ruvik Leslie'nin vücudunda dışarı çıktı.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Böylede pat diye de söylenmez ki.

Çok sağolun 1 cümleye çok şey sığdırdınız; da bundan emin misiniz. bayağı farklı bir yöne gitme olasılığı var mı hikayenin???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 3 Şubat 2015; 14:47:41 >
  • teksas kasabı kılıklı adamın elinden kurtulmaya çalışıyorum. dolaba saklanıp düşmanın arkasından dolanarak şişe atarak falan nasıl kaçacağız? var mı tüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

teksas kasabı kılıklı adamın elinden kurtulmaya çalışıyorum. dolaba saklanıp düşmanın arkasından dolanarak şişe atarak falan nasıl kaçacağız? var mı tüyo

Fırsatını kollayıp kasaların arkasına saklanıp gizli gizli geçmeye çalışacaksınız. Başka yolu maalesef yok.
  • DLC'ler gelmeden kesin bir şey söylemek zor ama

Oyunun son boss dövüşünden önce Ruvik zaten Lesli'in vücudu ile dışarı çıkıyor yani son boss dövüşünde tüm oyun boyunca zar zor gittiğimiz, az kurşunla gittiğimiz oyunun Gears of War gibi bir şeye dönüşmesi tam ölmemize yakın elimize bomba atar düşmesi falan Ruvik makineden çıktığı için artık tamamen bizim beynimizde gerçekleşiyor herkes yani baş karakterin fantezisi.

Kidman zaten bizi oyunun en başında arabayla hastaneye giderken bile bizi ele geçirmiş makineye bağlamış biz farkında değiliz. Ruvik sorunlu bir çocuk ve ismini şu an hatırlamadığım o kel doktor ile çalışıyor küçüklüğünde anneyi babayı öldürmüş. Kız kardeşi ile kendisine kasabalılar saldırmış zaten oyunda ara sıra çıkan o ölmeyen örümcek gibi yürüyen kadın yaratık aslında kız kardeşi, düşmanların ateşle ölmesinin sebebi ve sıradan düşmanlar o kasabalılar. Sonra o 'kel doktor' Ruvik'e kazık atıyor Ruvik ölüyor sadece beyni o makineye bağlıyorlar ama Ruvik'in orada o kadar güçleneceğini kontrol edebileceğini kimse tahmin etmiyor. Lesli de hastalığından dolayı kafası pek yerinde değil onun bedenine girmesi çok daha kolay en uygun aday yani o yüzden oyun boyunca onu kovalıyor. Yani benim anladığım makineden çıktık ama Ruvik, Lesli ile gerçek Dünyaya gitti ama o sesi duyduk falan ve Kidman giren hiç bir zaman çıkmaz diyor belki hala makinede olabiliriz DLC'ler ile göreceğiz ve New Game Plus da ekstra dökümanlar buluyoruz ve oyundaki o kadın yaratığın kardeşi ve kasabalılar olması gibi her düşman Ruvik'in hayatından bir parça. Bize yardım edende deney için kaçırılan kişilerden biri ama ardında daha büyük bir gizem var ve bizim yanımızda olan konuşan gizemli adam bunları ya bende anlamadım ya da DLC'ler açıklayacak.

• 2K kullanıcısına yanıt
    Evet görünen o ki dlc leri bekleyeceğiz. Gerçekten çok fazla teori olabilir.

Hayır ilk başlarda lesli bize yardım ediyordu oyun boyunca aslında yol gösteriyordu. En sonunda ise bir bildiği varmış gibi Ruvik e yaklaşıyor.
    Gerçekten kafa karıştırıcı. İnş DLC ler kısa sürede gelir de bu hikayeye devam ederiz. Klasik olabilecek kapasitede bir oyun.

Anlatığınız için çok teşekkürler.

Oyunun finalini 2 ay önce oynadığım için %100 herşeyi hatırlamıyorum ancak bana göre bundan çok farklı olması mümkün değil. Ruvik için orda hayatta kalmaya çalışan herkes içine girilmesi muhtemel adaylardı, Leslie'nin bedenine girmeye karar verdiğinde de Leslie dışında hepimiz harcanabilir konuma geldik ve en sonunda onun vücudunda kapıdan çıkıp dünyaya açıldı.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkürler. 2 incisi gelsin artık bakalım neler olacak. İyi çalışmalar.
  • arkadaşlar oyunu dsr ile yüksek çözünürlük açabilen var mı ? dsr ile 1080p üzerine çıktığımda oyun fullscreen modunda ekrandan taşıyor windowed modda ekrana oturuyor bu sefer de ekranın kenarlarında pencere ikonları oluyor. tüm oyunlarda dsr sorunsuzken bunda ekrana ölçekleyememesi can sıkıcı oldu benim için.

bu arada oyunu oldukça beğendim, resident evil adında çıksa ve ana karakter yerine leon olsa gerisi aynı kalsa epey sükse yapardı. resident evil için de böyle oyunlar lazım. gizlilik unsurları, idareli mühimmat kullanmaya zorlama, iyi zorluk seviyesi vs vs oldukça başarılı bir oyun %66 indirim ile aldığıma pişman etmedi beni
  • metebyr kullanıcısına yanıt
    Bence bu konuyu Teknik bölüme açın.

Oyun dan ziyade Nvidia özelliği olduğu için ve orada daha çok kişi okuyacağı için daha hızlı yardım alabileceğinize inanıyorum. İyi günler.
  • böyle bir oyunda şöyle bir manzara ile karşılaşmak acayip huzur verdi vallaha.
  • aha da illimünati. niye koyuyorlar özellikle bunları

bu da bir başka oyundan noluyoruz la?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 8 Şubat 2015; 20:37:23 >

• türkçe yama yapmama rağmen oyun beş para etmez çok basit ölüyor ve hiç bir eğlencesi yok ekranı ne yaptıysam ne yüklediysem tam hale getiremedim zaman kaybı boşa oynamayın... 3.bölüme kadar oynadım
  • 2K kullanıcısına yanıt

hocam ben hikayeyi tam olarak anlamadım bizi taa en başta ele geçiren kidman mıydı ? sonunda çünkü kimse buradan çıkamaz bunu rahat bırakın diyor, ayrıca o makineden 2 kere ayrıldık rüya üstüne rüya gibi geldi üstüne bide ingilizce bitirdim pek birşey anlamadım , en sonundada leslieyi yürürken görüyoruz o aslında ruvik miydi ? bedenini ne ara geçirdi o bölümleri kaçırmış olmalıyım sonunda ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok arkadaş birisi tam olarak ne olduğunu anlatabilir mi

• eric cartman61 E kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu bende sormuştum. Arkadaşlar yukarıda cevabını veriyorlar. Sayfayı (10) gözden geçirirseniz görürsünüz. İyi günler.
    cevabı verene alıntı yaptım zaten ama yinede tam olarak anlayamadım yorumları okudum hep
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.