Şimdi Ara

The Evil Within (2014) [PC ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
691
Cevap
3
Favori
44.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda oyunu bitirdim uzun zamandır ilk defa bir oyuna uzun zaman ayırarak bitirdim. (günde ortalama 3-4 saat) toplamda 14 saat'de bitirdiğimi, 116 defa öldüğümü ve sonunda roket atar ve taramalı silah verdi bir de character wiew diye bir şey açıldı. Oyun genel olarak beklendiğimi verdi herkesin de ortak fikri olarak oyundan re:4 ve silent hill tadı aldım atmosfer olarak son zamanlarda gördüğümün en iyi ama yine de daha kasvetli olabilirdi diye düşünüyorum. Son olarak resident evil, silent hill ve survival horror tarzını sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun olmuş evil within.

Grafik: 7,5
    Atmosfer: 9,5
    Devamlılık: 9
    ses: 8,5
    Oynanabilirlik: 8,5

Toplam: 9
  • Chapter 11 ne öyle ya? Şimdi chapter 14 teyim.
    Chapter 11 bildiğin Call of Duty gibi mübarek ne mermi kaldı ne can..
  • bence hayatımda gördüğüm en korkunç oyun
  • Benim degerlerde bunlar arkadaslar

57 olum

19 saat 37 dakika da bitirmisim

Bayagi bir yavas oynadim bazen durup manzara seyrettim, heryere baktim loot yapmak icin bu nedenle 20 saate yaklasmisim sanirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 22 Ekim 2014; 22:52:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Chapter 11 ne öyle ya? Şimdi chapter 14 teyim.

Sen 15 i gor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun sonunda acilan character wiew ( resident evil oyunlarinda acilanlarin aynisi) pek detayli hazirlanmamis..zoom ve karakteri cevirmek yok ayrica modellemeler gayet vasat..buyuk ihtimal yetistiremediler ama bu mazeret olamaz..

• 57 ölüm mü ?
  • Benim toplam 14 ölüm, şimdi bitti..
    Hikaye pek sarmadı.. Çok uzadı.. Yani ne bileyim çok hoşuma gitmişti chapter 1 den 9 a kadar.. Sonrası nedenini bilmediğim bir şeyden ötürü pek sarmadı.
    Alacak, oynayacak arkadaşlara tavsiye ederim ama.. Öyle pek bir şey beklemeyin

Cana, koşmaya ve mümkünse mermi yedeklemeye bolca yatırım yapın derim zira chapter 9 dan sonra oyun uçuyor

Oyunu bitirmeden önce yardım eden, bilgilendiren herkese teşekkürler.

Edit: Bu arada oyunu 16 saatte bitirmişim. Nasıl tırsak gitmişim be 5 saatte bitirme başarımı var yuh..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuusrodah -- 23 Ekim 2014; 0:13:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Oyunun sonunda acilan character wiew ( resident evil oyunlarinda acilanlarin aynisi) pek detayli hazirlanmamis..zoom ve karakteri cevirmek yok ayrica modellemeler gayet vasat..buyuk ihtimal yetistiremediler ama bu mazeret olamaz..

Evet Resident Evil 5-6'daki netlik, kalite yok modellerde tek tek baktım hak veriyorum sana.
    Karakter çevirme var ama, fare ile.. Karakterin üzerine gel enter'la ok tuşları ile aşağı yukarı sol fare ile de döndürülüyor..
    Bir de sanırım en zorda bitirince ek silahlar da çıkıyor? Farklı keskin nişancı tüfeği ve tabancalar vardı en sonda gördüysen. Onlar ne ayak anlamadım

• Chapter 4'ün sonundaki yaratığa boşu boşuna o kadar mermi harcadım

Chapter 5 gayet zevkli geldi bana ama oyundaki korku unsuru büyük ölçüde gitti.
  • quote:

Benim degerlerde bunlar arkadaslar

57 olum

19 saat 37 dakika da bitirmisim

Bayagi bir yavas oynadim bazen durup manzara seyrettim, heryere baktim loot yapmak icin bu nedenle 20 saate yaklasmisim sanirim..

57 ölüm iyiymiş. ben orman bölümünü yavaş ve tadını çıkartarak oynadım çünkü atmosfer 10/10 du diğer yerleri daha hızlı oynadım. şu örümcek vari duvara kamufule olan bossda çok takıldım en az 20 defa orada öldüm aslında oldukça basitmiş öldürdükten sonra anladım.

Bu arada ben survival modda bitirdim oyunu siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 23 Ekim 2014; 1:13:31 >
  • quote:

quote:

Chapter 11 ne öyle ya? Şimdi chapter 14 teyim.

Sen 15 i gor hocam

Aynen asıl 15 in sonlarını gör. Işığı gören geliyor.
  • quote:

Benim toplam 14 ölüm, şimdi bitti..
    Hikaye pek sarmadı.. Çok uzadı.. Yani ne bileyim çok hoşuma gitmişti chapter 1 den 9 a kadar.. Sonrası nedenini bilmediğim bir şeyden ötürü pek sarmadı.
    Alacak, oynayacak arkadaşlara tavsiye ederim ama.. Öyle pek bir şey beklemeyin

Cana, koşmaya ve mümkünse mermi yedeklemeye bolca yatırım yapın derim zira chapter 9 dan sonra oyun uçuyor

Oyunu bitirmeden önce yardım eden, bilgilendiren herkese teşekkürler.

Edit: Bu arada oyunu 16 saatte bitirmişim. Nasıl tırsak gitmişim be 5 saatte bitirme başarımı var yuh..

Abi siz ne yapıyorsunuz ben de iyi oynadım sanıyordum 116 ölüm nedir ya. Ama sizden erken bitirmişim o da ilginç. Acaba yanış mı gördüm.

Bu arada ben survival modunda bitirdim oyunu siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 23 Ekim 2014; 1:12:07 >

• quote:

Oyunun sonunda acilan character wiew ( resident evil oyunlarinda acilanlarin aynisi) pek detayli hazirlanmamis..zoom ve karakteri cevirmek yok ayrica modellemeler gayet vasat..buyuk ihtimal yetistiremediler ama bu mazeret olamaz..

Karakteri çevirme var bunun için bir tuşa basıyorsun hocam aklımda değil ama sağ altta yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Oyunu mağlum yerlerden 2gün yemeyip içmeyip uyumayıp download ettim.Update ve cracklerle sorunsuz hale getirdim ama sorun bendemi bilmiyorum Hani öyle kasma filanda yok Ultra -high arası vysnc açık takılma filan olmadan smooth birşekilde oynuyorum.Fakat oyuna bir hevesle giriyorum 1~2 saat oynayıp tekrar çıkıyorum.Aradan 5-6 saat geçiyor gece tekrar oynum bir şans daha verim diyorum 1~2 saat oynayp hop yine istemsizce alt f4ü çekiveryorum.İlk defa bir korku oyununa bağlanamadım.Uzun süre 5-6-7 saat oyundan çıkmadan oynayabilen varmı yaw:SBirşey eksik gibi sanki bir türlü oyunun içine giremiyorum kendimi karakterin yerine koyamıyorum :( Sadece benmi böyleyim yoksa

Oyun korku oyunu değil. Bildiğin re4'ü tekrar yapmışlar. Farklı biçimde. Oyun zor olduğu için de biraz geriliyorsun. Bazı adamları öyle ayarlamışlar ki adam yakalayınca tek atıyor.

• Oyunda bazı komutlarını kullanarak yaptığım bir kaç ss

Zombie Selfie

Ruvik

Orman geniş açı

Kan Banyosu

• Zorluk derecesı casual da oynuyorum. Mermı yıne az cıkıyor. Sılah mermı saklama sayısını upgrade ıle 50ye cıkarttım. En fazla 15 mermı bırıktırebıldım. Zaten 15 mermı bırıktıgı an sürü gelıyor E tabı mafya varı oynuyorum.. Sıka sıka gıdıyorum Dıger sılahlarda bıraz stok yapacak oluyorum anında bır kac boss gelıyor.. Sıfırı tuketıyorum. Zaten mermı konusunda cımrı olan oyun sana bır yerde bol bol mermı dagıtmaya baslıyorsa anlıyorsunkı 5 dk sonra s..ctın Ulan Walkıng Dead de bıle adamların benden fazla mermısı var Oyun normalde korkutmuyor.. Mermın sureklı az oldugu ıcın gerılıyorsun.. Balta turu sılah bır kere kullanabılıyorsun.. Resmen sacmalık Yınede guzel oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 23 Ekim 2014; 19:49:00 >

• Casual ve survivor modun tek farklari daha fazla mermi ve auto aim.

Auto aim dedigine bakmayin pek farkettirmiyor olmasada olurdu cunku etkisi cok az..

Mermi sayisi ise casual modda oyle pek farkli degil ama bazen 3-4 shotgun mermisi cok farkettiriyor bu yuzden casual da oynamak daha mantikli bu oyunu..

Zaten boyle japon oyunlarda casual normale denktir normal hard a..

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Zorluk derecesı casual da oynuyorum. Mermı yıne az cıkıyor. Sılah mermı saklama sayısını upgrade ıle 50ye cıkarttım. En fazla 15 mermı bırıktırebıldım. Zaten 15 mermı bırıktıgı an sürü gelıyor E tabı mafya varı oynuyorum.. Sıka sıka gıdıyorum Dıger sılahlarda bıraz stok yapacak oluyorum anında bır kac boss gelıyor.. Sıfırı tuketıyorum. Zaten mermı konusunda cımrı olan oyun sana bır yerde bol bol mermı dagıtmaya baslıyorsa anlıyorsunkı 5 dk sonra s..ctın Ulan Walkıng Dead de bıle adamların benden fazla mermısı var Oyun normalde korkutmuyor.. Mermın sureklı az oldugu ıcın gerılıyorsun.. Balta turu sılah bır kere kullanabılıyorsun.. Resmen sacmalık Yınede guzel oyun

Evet hocam balta olayi bencede olmamis gercekciligi yok etmis..yani en azindan biraz eskime payi olsaydi nebilim 3-4 dusmana vurduktan sonra kirilsaydi daha iyi olurdu..

• diş ağrısı gibi bir oyundu ve bitti sonunda
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.