Şimdi Ara

The Evil Within 2 Çıkış Fragmanı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyunu beğenmeyip, beğenmemene kimse bir şey diyemez örneğin ben de herkesi beğendiği GTA V'yı beğenmiyorum ama üstüne ne kadar emek harcanan kaliteli bir oyun olduğunu kabul ediyorum.

    Oyun mekaniklerine laf söylenmeyi hak etmiyor diyemem gerek ekranı kaplayan letterbox gerek aksiyonu. Gerçi ben bunları oyunun gerginliğini yükselttiği için sevmiştim ama rahatsız olanları gerçekten anlıyorum. Fakat ortada şöyle bir durum var peşinde yaratık varken 3 saniye koşup dinlenen karakter aynı zamanda dikkat etmişsindir karşısına çığlıklar içinde kan akıtarak koşan bir yaratığı ilk defa gördüğünde ne şaşırıyor ne bağırıyor sadece koşsam iyi olur diyordu. Sanırım siz bu kısımlarda oyunu kapadınız. Yoksa bunların hepsi oyunun konusu içinde açıklanıyordu. Zaten ikinci oyunu bekleyenlerin ve ilk oyunu sevenlerin oyun hakkında en beğendiği kısmı oyunun konusuydu.
  • Evet millet bu oyunlara aç, sizin gibi multi meraklısı değilim. Multiden zevk alamıyorum 1-2 saat oynayıp çıkıyorum ama bu oyunlar az çıkıyor, çıktı mı arkasında durarım. Emek verilmiş bir oyunu yedirmem, ama sizin gibi kitle oldukça bu oyunların hakkı yeniyor işte. Neden eskisi gibi survival/Horror çıkmadığı belli, sizin gibi multi meraklıların yüzünden çıkmıyor. Genel konuşmuyorum kesinlikle üzerine alınmasın herkes, ama ülkemizde maalesef kitle berbat oyundan anlayan kitle çok azaldı. Youtube Türkiye'den anlaşılıyor her şey.
  • Ben miyim multici? İyice şaşırdın nereden vuracağını bilemez oldun. Multiyle kolay kolay işim olmaz ki benim. Bu kadar hazımsız olduğunu bilsem ciddiye bile almazdım seni. Yazık nasıl kudurduysa hala zırlıyor.
  • İlk oyun sorunlarına rağmen gayet keyifli ve akıcıydı,2.oyunda yayınlanan videolara göre öyle olacak gibi umarım bu sefer performans iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.