Şimdi Ara

The English | BBC & Amazon | Emily Blunt (202?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The English | BBC & Amazon | Emily Blunt (202?)

Sinema filmleri ile yakından tanıdığımız ünlü İngiliz oyuncu Emily Blunt, BBC’nin western dizisi The English’in başrol oyuncusu oldu. Dizinin Kuzey Amerika haklarını Amazon Prime Video aldı.

The Honorable Woman, Black Earth Rising, Doctor Foster, Pure gibi dizilerin yapımcısı Drama Republic, dizinin yapım şirketi olacak. Hugo Blick (The Honorable Woman, Black Earth Rising), dizinin yapımcısı ve yazarı olarak projenin başındaki isim.

Diziyle ilgili detaylar şu an için mevcut değil.

2005 yılında rol aldığı 6 bölümlük Empire dizisi ve 2009 yılında The Simpsons’taki tek bölümlük seslendirme dışında Emily Blunt’ın televizyona yaptığı iş bulunmamakta.

• Emily Blunt mı , oha çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 Kasım. 6 bölüm diyorlar ilk sezon için. Umutluyum niyeyse.

• orta seviye gibi duruyor.

• Western olsun çamurdan olsun ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emily Blunt'a bayılsamda, western dizileri o kadar çok çoğaldı ki, direkt pas geçiyorum bunu..

• Kadro fazla iyi yalnız. Ciaran Hinds, Toby Jones ve Stephen Rea gibi isimler var.

Dizinin fragmanı bana şu filmi hatırlattı. Western sevenler kesin izlesin bu türde yapılmış en sert tonlu filmlerden biri.

The English | BBC & Amazon | Emily Blunt (202?)
    The English | BBC & Amazon | Emily Blunt (202?)ımdb
    The Salvation (2014) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt2720680/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vought Rising (202?) | Amazon
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Metacritic 82. Emily Blunt'ı severim, dizi pişman etmez umarım. Cuma geliyor az kaldı.

• Fragmandan anladığım kadarı ile yine eril, ataerkil kültüre savaş açmış ve önüne çıkan her erkeği öldüren bir güçlü gadın karakter barındıran bir feminist fantazi edebiyatı.

• hep erkekler mi öldürcek, biraz da kadınlar öldürsün.

kaliteli olsun da ne olduğu önemli değil.

• Saçma şekilde bizim Amazon'a uğramadı dizi. 8 tl alıyorlar diye doğru düzgün içerik bile eklemiyorlar :S Neyse online izleme sitelerine gelmiş ilk bölüm.

• BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

Hadi canım gelmesi lazım ya nasıl gelmez.The English | BBC & Amazon | Emily Blunt (202?) ZeroZeroZero da yok mesela Blu Tv yayınlıyordu bir ara.

• Oyuncular ve oyunculuklara diyecek lafım yok ancak, hikayeyi takip etmek o kadar zor ki, diyaloglar filan anlamsız, orta yerde hop geçmişe gidiyorsunuz, takip etmesi çok zor bi dizi. Belki de ben çok yaşlandım ama bu diziyi oturup bir kerede komple anlayıp karakterlerin arasındaki ilişkiyi çözecek adamın elini sıkarım. İzlemesi biraz zor bir dizi. Kafam dağılsın diye açmayın, kafanız dağılmaz, daha beter karışır.

• imdb mini series e çevirdi tek sezonluk olacak demek ki

konu bitiyor zaten, beüendim bir 1883 değil ama godless den iyi.alexis sanches e başrol yakışmış

• 5 kez dizinin başına oturmaya çalıştım ama hiç devam edemedim nedense. Gördüğüm kısımlarda sinematografi inanılmazdı. Şimdilik pas geçiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.