Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
4
Favori
10.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben eski oyuncu oldugumdan midir nedir? Bu 30-60 fps isi beni gercekten rahatsiz etmiyor. Oyun saheser olmus gunlerini esir aldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 de kaç saat oynadığımız nerede yazıyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben türkçe modu sildiğim halde kupa alamıyorum nasıl aktif ederim kupaları

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ps4te

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kılıç balta çift el tek el ve zırhların hasar seviyesini nasıl arttırabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinbjk1903 -- 21 Nisan 2021; 20:16:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1689242644


    gtx 1070 + r5 2600 sistemim var. Bu linkteki modlamayı yaparsam pc'im kaldırır mı? 60 fps oynamak istiyorum.

  • Ne kadar zor yahu modlamak! Oyunu baştan mı yapıyoruz?!  The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Ana Konu) 

  • The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition 11 Kasım'da Çıkış Yapacak


     The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Ana Konu)


    Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Bethesda Game Studios, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition'ı duyurdu. 11 Kasım'da çıkış yapacak.

     

    The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition sürümü, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'ı ve 500'den fazla benzersiz Creation Club öğesini içerir.

     

    Halihazırda The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'a sahip olan kullanıcılar, belli bir ücret karşılığında (ücret henüz açıklanmadı) Anniversary Edition'a yükseltebilecekler. 

     

    Ek olarak, herhangi bir platformda The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'na sahip olanlar veya satın alacaklar, Creation Club içeriğinin üç ücretsiz parçasına erişim kazanacak: Balıkçılık Modu, Hayatta Kalma Modu ve yeni Saints and Seducers görevleri.

     

    200'den fazla Yılın Oyunu Ödülü'nü kazanan The Elder Scrolls V: Skyrim, 10 yıllık macerasını kutluyor. 

     

    Pakete dahil olan içerikler:

     

    - Creation Club: Creation Club'dan yeni görevler, zindanlar, patronlar, silahlar, büyüler ve daha fazlası dahil olmak üzere 500'den fazla benzersiz içerik.

    - Dragonborn: The Elder Scrolls V: Skyrim'in bu resmi eklentisi ile Morrowind kıyılarından Solstheim adasına yolculuk yapın.

    - Dawnguard: Vampir Lordu Harkon iktidara geri döndü.

    - Hearthfire: The Elder Scrolls V: Skyrim'in bu resmi eklentisiyle, arazi satın alabilir ve kendi evinizi sıfırdan inşa edebilirsiniz.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Anniversary_Edition_11_Kasimda_Cikis_Yapacak-110965.htm





  • The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition Fragmanı


     The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Ana Konu)Bethesda Softworksyoutube
    Winner of more than 200 Game of the Year Awards, The Elder Scrolls V: Skyrim celebrates 10 years of adventuring in stunning detail. The Anniversary Edition includes a decade's worth of content: the critically acclaimed core game and add-ons of Skyrim Special Edition, plus pre-existing and new content from Creation Club including quests, dungeons, bosses, weapons, spells, and more. Follow us on the following sites and social media: Official Site – https://elderscrolls.com Facebook – https://www.facebook.com/ElderScrolls Twitter – https://twitter.com/elderscrolls Instagram – https://www.instagram.com/elderscrolls/ ESRB RATING: Intense Violence, Blood and Gore, Sexual Themes, Language, Use of Alcohol
    https://www.youtube.com/watch?v=t-_56Ouy8II
  • Skyrim Anniversary Edition - Survival Mode PS5 Gameplay


     The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Ana Konu)PlayStation Accessyoutube
    Skyrim Anniversary Edition has arrived on PS4 and PS5. Join Rob as he adventures into the wilds once more, this time with Survival Mode enabled. How will he fare? Join us and find out! PlayStation Access brings you the latest PlayStation news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation. Subscribe now to ensure you never miss out: http://bit.ly/AccessSub All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use AverMedia's live Gamer Pro for PS4 and PS5 capture and streaming. Want more? Ash's Twitter: http://twitter.com/ashmillman Rosie's Twitter: https://twitter.com/RosieCaddick88 Rob's Twitter: http://bit.ly/RobPearson Dave's Twitter: http://bit.ly/DavidJackson Nath's Twitter: http://bit.ly/NathanDitum Join us on Facebook: http://bit.ly/AccessFB Follow us on Twitter: http://bit.ly/TweetAccess
    https://www.youtube.com/watch?v=JMnGTlYITTM
  • Arkadaşlar merhaba Skyrim oynamaya niyetlendim plus collectionda var diye ama bu special edition var anniversary var storeda bunlardan hangisini almak lazım Ps5 için next gen updateli olarak. Almaya değer mi en başta onu soruyum? Plus collectiondaki ücretsiz versiyon iyi mi yoksa 190 lira verip (Ps5 update sadece) anniversary almak mantıklı mı? Yıllardır hiç fırsat olmadı bı şans veriyim diyordum da bilemedim 80-90 olsa update düşünülür de şuan çok pahalı ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jiraiiya kullanıcısına yanıt

    Special Edition varsa onu oyna. Ana hikaye ve yan görevleri bitirene kadar oyundan sıkılıp bırakırsın. Ben yıllar önce oyunun sonuna gelemediğim için, bu sene Special Edition versiyonunu aldım. Bir noktadan sonra çok fena sıkılıyorsun. Oyunun sonunu gördüm ama, hırsızların vs gibi yan hikayeleri yine bitiremedim.

    Ancak şunu söylemem gerekiyor bence. Oyun tam bir mağara fetişistleri tarafından yapılmış. Net yani. Adamlar öyle böyle bir manyak değiller. Mesela yan görev olan, şarapçının kıçı kırık fare öldürme görevi vardı. Spoiler olamayacak kadar iğrenç bir görev zaten, o yüzden anlatıyorum. Git dedi fareleri zehirle. Tamam kolay iş dedim. Hemen halleder önemli görevlere giderim dedim. Tahmin et ne oldu? Adamın evinin altında mağara varmış. Nasıl sinirlendim, nasıl bunaldım sorma. Ana hikayeyi bitirdikten sonra, yarım kalan görevlerden birine gittim. Görevden bahsediyorlardı, konuşmanın bir yerinde mağara lafı geçti altf4 çektim oyuna. Yeter.

    Onun dışında hikayede güzel, karakterin gelişimini hissediyor olmandan güzel. Yani güzel oyun.

    Special Edition varsa elinde, diğerine boşuna para verme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.