Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (802. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.377
Cevap
129
Favori
1.640.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avatar78

quote:

Orijinalden alıntı: Diwanji

arkadaslar update'lerin tamamini yapmak mı lazim yoksa son update 9'u yapınca yeterli oluyor mu?

Sadece onu kurmanız yeterli olacaktır. Bu arada dikkat edin, update 9, 5-6 fps düşüklüğüne sebep oluyor.

heh işte aradığım cevap peki nasıl kaldırabilirim ben bunu şuan 1.6 yüklü bende
  • ya arkadaşlar bana thief guild in bir görevinde nıghtingale giysileri verildi fakat ben orc ve dolayısı ile savaşçı olduğum için kullanmam imkansız fakat bottaki özellik hoşuma gitti yüzde yüz sessiz haraket etme özelliği bu özelliği disenchant yapamıyorum gözükmüyor hiçbir nıghtingale itemi orada nasıl yapacağım ben bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

ya arkadaşlar bana thief guild in bir görevinde nıghtingale giysileri verildi fakat ben orc ve dolayısı ile savaşçı olduğum için kullanmam imkansız fakat bottaki özellik hoşuma gitti yüzde yüz sessiz haraket etme özelliği bu özelliği disenchant yapamıyorum gözükmüyor hiçbir nıghtingale itemi orada nasıl yapacağım ben bunu ?

O görev eşyası olduğu için onu parçalayamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: golden7070

quote:

ya arkadaşlar bana thief guild in bir görevinde nıghtingale giysileri verildi fakat ben orc ve dolayısı ile savaşçı olduğum için kullanmam imkansız fakat bottaki özellik hoşuma gitti yüzde yüz sessiz haraket etme özelliği bu özelliği disenchant yapamıyorum gözükmüyor hiçbir nıghtingale itemi orada nasıl yapacağım ben bunu ?

O görev eşyası olduğu için onu parçalayamazsın

allah kahretsin ya :D nıghtıngale zırhıda bir işe yaramıyorki iğrenç savunması var ama karizma duruyor yani suikastçi bile olsam giymem o zırhı çok az savunması var oysaki void salts ile geliştirmeme rağmen.Ya bu dragon priestler niye bu kadar güçlü ? Nakhriini görevde kesmiştim alduini kesmeye giderken rahgot ile odar ne kadar zorlar varmak bile ayrı bir mesele oraya :D

• abi oyunu çektirdirdim içinde virüs çıktı karamanda başka oyuncuda yok .. Heyy Allahım ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ben açıkçası rpg türüne skyrim ile başladım ve anladım ki rpg benim hayatımın türü skyrimde tek tük yan görev kaldı ama onlarıda sindirerek oynuyorum tadı damağımda kalsın diye :(
    hal böyle olunca en az skyrim kadar muhteşem olduğunu duyduğum oblivionu da oynayayım dedim mis gibi kitaplarıda türkçeye çevrilmiş hemde.
    şimdi benim iki ricam var sizlerden aslında birde gruba ayırayım bari dedim
    1.tamamoyun skyrim kadar iyi diyolarda ne kadar önemsiz desekte grafikler kötü bana şöyle en sağlamından ENB modları önerir misiniz oblıvion nexustan
    2.oyunda grafik amaçlı değilde bir ev modu silah zırh modu animasyon modu yada bunlardan farklı vay be ne moddu dediğiniz bir mod varsa söyler misiniz

bu oyunun oynanış dinamikleri perkleri follower sistemi falan skyrimle aynı mı yoksa tamamen başka bir strateji mi istiyor şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

ya ben biraz geç başladım oyuna. Şu Greybeardların yerine gitmek istiyorum ama heryer dağ taş, tırmanıyorum ama tırmanamıyorum :(

nereden tırmanıyorsun bilmiyorum ama önce Ivarstead denen kasabaya gitmelisin. Oradan merdivenlerle çıkılıyor. Dikkat et yolda bir troll ile karşılacaksın, kesemeyecek kadar düşük levelsen daha sonra çık.

teşekkür ederim. level 5 o kedi gibi olan karakterim :) yanımda bi kız daha vardı okçu. öldürdük troll'ü. saygılar
  • abi bıktım artık bundan bu 2. oluo nasıl çözebilirim acaba ://

• ya ben thives guild deki tempral sectum görevini yaptım bitirdim fakat çıktığımda 2 büyücü vardı başı boş gezen saldırdılar birisi buz birisi alev büyücüsü buz saldırdıktan sonra benim etrafımda hep böyle soğuk hava çıkıoymuş gibi garip duman çıkmaya başladı ve baya beklememe rağmen geçmedi zamanı 24 saat ileri aldım hala duruyor nasıl kurtulcam ya bundan ben ?

Şimdi başka şehire ışınlanınca fark ettim bir buz saplanmış kocaman ışınlanınca gözüktü nasıl çıkarıcam o buzu ? Yarım saattir üstümde yeter oyunu bile bırakırım bu yüzden saçma sapan buglar var oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syberr2112 -- 3 Temmuz 2012; 9:47:59 >
  • ya hiç bilen biri yokmu yardım etsin ? Göğsümün ortasında sabah saat 9dan beri bir buzdan kazık var gitmiyor bir büyücü fırlattı yeter başka karakter açacağım yada bırakcam oyunu nasıl gitcek bu ?
  • quote:

ya hiç bilen biri yokmu yardım etsin ? Göğsümün ortasında sabah saat 9dan beri bir buzdan kazık var gitmiyor bir büyücü fırlattı yeter başka karakter açacağım yada bırakcam oyunu nasıl gitcek bu ?

Sadece fikrimi söyleyeceğim ne denedim nede başka bir şey. Git ve bir ejderhaya saldır ateşinde erir belki sadece düşünce daha önce denemedim
  • quote:

quote:

ya hiç bilen biri yokmu yardım etsin ? Göğsümün ortasında sabah saat 9dan beri bir buzdan kazık var gitmiyor bir büyücü fırlattı yeter başka karakter açacağım yada bırakcam oyunu nasıl gitcek bu ?

Sadece fikrimi söyleyeceğim ne denedim nede başka bir şey. Git ve bir ejderhaya saldır ateşinde erir belki sadece düşünce daha önce denemedim

denedim ejderha daldı,aşşağı atladım,zırhçıdaki ateşin içine girdim ama hala orda eski savade yokki geri döneyim çıldırcam yeminle tam göğüsümün ortasında gitmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

denedim ejderha daldı,aşşağı atladım,zırhçıdaki ateşin içine girdim ama hala orda eski savade yokki geri döneyim çıldırcam yeminle tam göğüsümün ortasında gitmiyor.

Konsola "sexchange" veya "showracemenu" yaz ve karakterin üzerinde değişiklik yap. Mesela cinsiyetini değiştir ırkını değiştir her şeyini değiştir ama garanti olarak ırk veya cinsiyet üzerinde değişiklik yap.

• forumdaki bilgili arkadaşlarım, level 45 battlemage karakterim var.

archmage's robes
    morokei mask
    ebony gauntlets
    ebony boots

giyiyorum.

smithing level 90 yaptım. robe ve maskeyi çıkartıp, daedric armor ve helmet giymelimiyim? armor çok artıyor ama robe ve maskenin statlarını enchant ile veremiyorum.
    bunun yerine sadece eldiven ve ayakkabıyı daedric yapsam, armor yeterli olur değil mi? yorumlarınızı bekliyorum.
  • beyler tps kameraya nasıl geçebiliriz bilen varmı

birde oyunda tr yama varmı nasıl görev alınıyor felan bilmiyorum aval aval dolanıyom kayboldumda nereye gitcegimide bilmiyorum haritada görevlerde ne yapıcagımızı söyleyen bir arayüz felan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 3 Temmuz 2012; 17:51:37 >
  • arkadaşlar oyunda bi yerde takıldım.hangi köye gidersem gideyim bana saldırıyorlar.Bunu nasıl çözeceğim?
  • arkadaslar ben açıkçası rpg türüne skyrim ile başladım ve anladım ki rpg benim hayatımın türü skyrimde tek tük yan görev kaldı ama onlarıda sindirerek oynuyorum tadı damağımda kalsın diye :(
    hal böyle olunca en az skyrim kadar muhteşem olduğunu duyduğum oblivionu da oynayayım dedim mis gibi kitaplarıda türkçeye çevrilmiş hemde.
    şimdi benim iki ricam var sizlerden aslında birde gruba ayırayım bari dedim
    1.tamamoyun skyrim kadar iyi diyolarda ne kadar önemsiz desekte grafikler kötü bana şöyle en sağlamından ENB modları önerir misiniz oblıvion nexustan
    2.oyunda grafik amaçlı değilde bir ev modu silah zırh modu animasyon modu yada bunlardan farklı vay be ne moddu dediğiniz bir mod varsa söyler misiniz

bu oyunun oynanış dinamikleri perkleri follower sistemi falan skyrimle aynı mı yoksa tamamen başka bir strateji mi istiyor şimdiden teşekkürler

yok mu cevap verecek? :(

• quote:

Göğüslüğünü çıkartıp tekrar tak.
  • ya skyrimde bu join imprelial lejiondan başlayıp git gide artan bir görev listesi var fakat haritada gitceğim yerler gözükümüuor canımı sıkıoyor bu 1 görevini bile yapamadım onun yardımcı olabilicek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skalpell

quote:

Göğüslüğünü çıkartıp tekrar tak.

kardeşim dediğinide yaptım olmadı hala duruyordu bende bug diye düşündüm baya eski bir saveyi açtm arada 2 görev vardı ama değdi çıldırtacaktı beni o buz gitmedi bir türlü oysa bu sefer başladıktan sonrada saplandı fakat gitti geri bence kesin bugdu.
  • 
Sayfa: önceki 800801802803804
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.