Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (716. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.377
Cevap
129
Favori
1.640.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

Beyler oyunu sıfırdan başlamadan karakterimizin cinsiyetini veya görüntüsünü değiştirmenin yolu var mı ???

showracemenu

cok tehlikeli.

cinsiyet değiştirmeden bahsediyoruz tabi ki tehlikeli olacak.
  • sürekli dark brotherood'dan Assasin geliyor.. contract, payment diyor.... beni suikastçi mi yapmak istiyorlar,yoksa haraç mı istiyorlar sadece ?
  • Şu Dark Brother a girmek bu kadar zormu ya. Baya bi kullandılar beni, test mi ediyorlar çözemedim.
  • oyundan atma problemini nasıl çözebilirim 40 leveldeyim sartaalda oyundan atıyor hep aynı yerde.

• beyler bu videoda dikkatimi birşey çekti. adam 43 level perk sayısı 43'ten fazla iyice baktım saydım nasıl yapabilir bunu? birde cana az vermiş heralde ordan mı kesip verdi naptı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soar.kerrigan

haahhahahahaa pink pantherasda jskdasdkjash fkjlsdgdsf

http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=3478

• quote:

Orijinalden alıntı: Forum Katili

beyler bu videoda dikkatimi birşey çekti. adam 43 level perk sayısı 43'ten fazla iyice baktım saydım nasıl yapabilir bunu? birde cana az vermiş heralde ordan mı kesip verdi naptı acaba?

Elimde 8 demagelik daggerlar varken bunları görmek utanç verici. Ezildim büzüldüm :( Birde bunları basmak için kullanma klavuzumu var arkadaş. Şu itemi şunlarla basıcan diye çıkıyormu bir yerde?

• Ciceronun üstündeki kıyafetleri onu öldürmek dışında başka yolla alabiliyormuyuz? Mesela üstündekini çalma perki ile felan?

Ve şunu söylemek istiyorum ırkı değiştirmeden cinsiyeti değiştirince hiçbir özellik gitmiyor showracemenu ile.En azından bende hiç gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen61 -- 14 Mart 2012; 15:50:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chosen61

Ciceronun üstündeki kıyafetleri onu öldürmek dışında başka yolla alabiliyormuyuz? Mesela üstündekini çalma perki ile felan?

Ve şunu söylemek istiyorum ırkı değiştirmeden cinsiyeti değiştirince hiçbir özellik gitmiyor showracemenu ile.En azından bende hiç gitmedi.

Çalamazsın ve onu fallower yaparsan bazı Jarl'lardan görev alamazsın.Cicero sevilmeyen eski bir soytarı senin peşinde gördüklerinde sorun çıkabilir tehlikeli bir durum.Bence onu oracıkta öldür.Üstünden iyi eşya çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khajitblader

quote:

Ciceronun üstündeki kıyafetleri onu öldürmek dışında başka yolla alabiliyormuyuz? Mesela üstündekini çalma perki ile felan?

Çalamazsın ve onu fallower yaparsan bazı Jarl'lardan görev alamazsın.Cicero sevilmeyen eski bir soytarı senin peşinde gördüklerinde sorun çıkabilir tehlikeli bir durum.Bence onu oracıkta öldür.Üstünden iyi eşya çıkıyor.

Saten follower kullanmıyorum ama seviyorum yaşamasını istiyorum.

• Bende oyunu bıraktım şu aralar azıcık başım dağılsın ondan sonra devam ederim diyorum.Karakteri ve amacımı bu sürede iyi düşünmem lazım ve bu süre onun için.Gerçi oyunuda sildim .Ama harddisk'te ve CD olarak hala duruyor o iyi durum.İlk amacım belli zaten;ana hikayeyi bitirmek.Sonraki amacımda Jarl'ı olmak olunabilecek her şehrin.Sonrası birazcık karar gerektirir ve karışık.Ama zaten ana hikaye bitene kadar kararım belli olur çünkü ben görevden ziyade zırh yapıp anagöreve devam ediyorum.Kynesgrove ve Ebony Madeni buldummu birazcık iş çok kolaylaşıyor.Bu arada bir Ebony Madeni söylermisiniz?Kynesgrove'u öylesine sıpa sıpa gezerken bulmuştum ama bir daha öyle bir madenle karşılaşmadım,yani değeri büyük madenlerle.Düşmanı olan madenlerde iyi ganimet var aslında ama biraz gezdiğimde Iron,Corundum,Dwarven madenlerinden başka pek değerli item bulunan maden görmedim.Öyle ebony olsun düşmanı olsun yine ganimet yok.Iron ve Corundum madenlerinde bol ganimet çıkıyor.Onlarda 10 leveli geçtikten sonra yaramıyor .Çok kararsızım çoook!İngaaaahıhhıh!

• quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

sürekli dark brotherood'dan Assasin geliyor.. contract, payment diyor.... beni suikastçi mi yapmak istiyorlar,yoksa haraç mı istiyorlar sadece ?

quote:

-Onların öldüreceği birini öldürdüğün için arkadan yolluyorlar ve sna contract payment falan denmiyor o gelen suikastçının kendisine verilen kontrat.

-Cicero'nun kıyafeti Jester's Outfit olarak Dawnstar Sanctuary'de bulunmaktadır.

quote:

Elimde 8 demagelik daggerlar varken bunları görmek utanç verici. Ezildim büzüldüm :( Birde bunları basmak için kullanma klavuzumu var arkadaş. Şu itemi şunlarla basıcan diye çıkıyormu bir yerde?

Zaten daggerler 8 den 20 ye kadar gider en fazla neyse. Bir demirci olarak 1000+ Daedric armor da nedir ki benim sadece zırhım 700 basıyor konu bu değil o zırhları ypamak için demirci olman gerek demirci olmadan yapamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

Zaten daggerler 8 den 20 ye kadar gider en fazla neyse. Bir demirci olarak 1000+ Daedric armor da nedir ki benim sadece zırhım 700 basıyor konu bu değil o zırhları ypamak için demirci olman gerek demirci olmadan yapamazsın.

Ben Asasım, skillerden demirciye versem genede yapamazmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNequAL

quote:

Arkadaşım senin yapmak istediğin zırh kallavi savaşçılar için. Hem suikastçısın hem de daedric zırhı istiyorsun öyle suikastçı olamazsın. Suikastçı olarak demircilikle uğraşamazsın onun yerine sneak kasmalısın oyunda bir denge yaratmazsan seni keserler.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım senin yapmak istediğin zırh kallavi savaşçılar için. Hem suikastçısın hem de daedric zırhı istiyorsun öyle suikastçı olamazsın. Suikastçı olarak demircilikle uğraşamazsın onun yerine sneak kasmalısın oyunda bir denge yaratmazsan seni keserler.

Şöyle bir soru sorayım o zaman demirci olmak sadece Daedric zırh basmak ile sınırlımı? Hangi karakterlere (Büyücü, suikastçı, warrior vb) göre zırh veya silah basılıyor?
    Dahada açayım, misal büyücüye âsa, suikastçiye dagger, tek el kılıç vb?

• quote:

quote:

beyler bu videoda dikkatimi birşey çekti. adam 43 level perk sayısı 43'ten fazla iyice baktım saydım nasıl yapabilir bunu? birde cana az vermiş heralde ordan mı kesip verdi naptı acaba?

damage arttırmak sorun deil full fortify smithing armor yapıp giyersin sonra itemini güçlendirirsin. bu adam perkleri nasıl açmış hala çözemedim fazla perk açma modumu vardır nedir

sana damage için öğretici video ben bu şekilde arttırıyorum bak aşağıdaki videoyu izleyip aynı şeyleri yap çözeceksin işi dostm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therenos -- 14 Mart 2012; 18:12:49 >

• Warrior için jorrvarskdan başka grup var mı? Sadece thief,dark brother,jorrvarsk ve college mi var katılabileceğimiz?(stormcloack ve empire bir de)

Ve bir de şu isimleri çok karıştırıyorum.Ysgmor tamriel topraklarına ilk ayak basan kişi ama ysmir yani talos(veya tiber septim) ile aynı değil di mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chosen61 -- 14 Mart 2012; 21:47:36 >
  • quote:

quote:

damage arttırmak sorun deil full fortify smithing armor yapıp giyersin sonra itemini güçlendirirsin. bu adam perkleri nasıl açmış hala çözemedim fazla perk açma modumu vardır nedir

sana damage için öğretici video ben bu şekilde arttırıyorum bak aşağıdaki videoyu izleyip aynı şeyleri yap çözeceksin işi dostm

Şu ramlerim garantiden gelsin bakacam onların icabına. O arada kafamda ne kadar soru işareti varsa araştırıyorum. Teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uNequAL -- 14 Mart 2012; 18:35:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emre37s

arkadaşlar 3. kez vampir oldum.Birincisinde mortaldaki büyücü adamla kurduldum. İkincisinde kurt adam oldum ve yine vampirlik belasına kapıldım. Eğer düzeltemezsem skyrım daki ne kadar canlı varsa hepsini öldürüp oyunu bitiricem
    iyi forumlar

arkadaşlar bilen biri varsa yardım istiyorum
  • quote:

quote:

arkadaşlar 3. kez vampir oldum.Birincisinde mortaldaki büyücü adamla kurduldum. İkincisinde kurt adam oldum ve yine vampirlik belasına kapıldım. Eğer düzeltemezsem skyrım daki ne kadar canlı varsa hepsini öldürüp oyunu bitiricem
    iyi forumlar

arkadaşlar bilen biri varsa yardım istiyorum

kurt adamlar vampir olmuyor diye biliyorum ben
  • 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.