Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (566. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.377
Cevap
129
Favori
1.640.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Drezar

quote:

Orijinalden alıntı: iMPoRaToR

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

quote:

burdaki data files salt okunuyor bazı modlarda onu işaretleyin diyor nasıl yapıcaz
    The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]
    tamamdır sorunu yabancı forumlardan buldum

nasıl buldun

belgelerim>my games>skyrim>skyrimprefs.ini>

[Launcher]
    bShowAllResolutions=1
    uLastAspectRatio=4
    bEnableFileSelection=1

bu şekilde olucak.

degisen birsey olmadı yine görüntüm iyi degil modlari kabul etmiyor

nexus mod manager ı indirip kurun o zaman.ben onu kullanıyorum, sen uğraşmıyosunhttp://www.skyrimnexus.com/ burdan download with manager diyosun,o indiriyo sonra seçip kuruyosun o kadar.

kurmuyor hocam sp3 istiyor bendeki sp2 simdi ne olucak

C/skyrim/data/skyrim perf onu kopyaladım belgelerim/mygames e yapıştır o zaman düzeliyor

datanın icinde yoktu bende belgelerimdekini alıp dataya kopyaladım(her iki yerde olması gerek düsüncesiyle) ne olduysa o esnada oldu artık oyun acilmiyor. sildimsede düzelmedi

• The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU]

soldakini al sağa at
  • quote:

soldakini al sağa at

yok düzelmedi iste son hali :(

Yes deyince masaüstüne atiyor

• sen sil tekrardan kur en iyisi
  • quote:

sen sil tekrardan kur en iyisi

sildim yukledim oldu sagol. Mod menager icin sp2 yi sp3 e yukseltmem gerekiyor yüklü olan programlara herhangi bir sorun olusturur mu? yada bildiginiz kısa bi yolu varmi?
  • quote:

quote:

sen sil tekrardan kur en iyisi

sildim yukledim oldu sagol. Mod menager icin sp2 yi sp3 e yukseltmem gerekiyor yüklü olan programlara herhangi bir sorun olusturur mu? yada bildiginiz kısa bi yolu varmi?

bişey değil. mod meneger o kadarda önemli program deil ben manuel olarak yüklüyorum daten yüklediklerin ya dataya ya textureye attığın için kolay daten
  • quote:

yüklediğim moddan kareler..

hocam modun linkini pm atarmsıın bide mod yükledikten sonra nerden buluyoruz

• Ya beyler dun sabah 04:00'e kadar oynadim. Yalniz oyunun buyuk bolumu benim yoldasla yasadigim sorunu duzeltmeyle gecti. uthgerd denen hatun oyunda yeni
    save dosyalari olusturduktan sonra kayboldu.

prid 00091918 moveto player resurrect 1 ISE YARAMADI BU SEFER

player.moveto 00091918le de ne is anlamiyorum bir kez haricinde ACAYIP ETRAFINDA SIYAH KAPILAR OLAN VE ASLA CIKAMADIGINIZ BIR YERE CIKTIM

bunlar olmayinca en son sunu denedim: oyun icerisinde jovarskr'e gidip 2 gun boyunca uyudum. Sonra bir yazi cikti ekranda. your follower tires of waiting and leaves.
    Aha dedim yasadik. Sonra aklimda lydia vardi, artik onu takabilirdim pesime. Onu aldim. Fakat ne hikmetse uthgerd'i bir daha goremedim. [ 1-2 saat gecti (oyunda degil gercek hayatta)]

Bunun haricinde, whiterun'dan swindler's den'e gittim saadia'yla ilgili olarak. oradaki banditleri oldurdum ama kematu ile savasmadim. saadia'yi onun tuzagina cektim.
    Sonra bir baktim onumde carriage. Biktim ulan whiterun'dan dedim. verdim 50 altin. Buyu ogrenmeye. Orada j'zargo diye bir eleman var beni sinir ediyor
    SUREKLI 'BEN COK DAHA GUCLU BUYUCU OLACAGIM' diyor. Neyse, ilk dersimi aldim. Daha sonra bu Tolfdir denen yasli bunak beni Saarthal'da bul dedi. lan oraya gidene kadar siyirdim kafayi. Karsima sabre cat cikti. kacamiyorum da. 2 kez geberdim bunun yuzunden. 3.de aritk topukladim malum Saarthal'i bulana kadar. Saarthal'a vardim orada bir buyucu ugrasiyordu bu sabre cat'le. Sonra oldurdu. Neyse buldum su Tolfdir'i. Ucube bir yere goturdu. Oradayim su anda.

Oyunda 2.kez ayni seyle karslastim. O da swindler's den'e giderken yine tepemde bir ejderha donup durdu ama ne yapsam yere inmedi saldirmadi. Niye saldirmiyor
    bunlar?

Ya ben savasirken bir elimde kalkan obur elimde buyu kullanamiyor muyum ?

• oyun varya bug cenneti resmen
  • 10 sn lik dragon savaşlarından sıkılanlar için

• Beyler ben bu shout'u bşr türlü beceremedim, magic kısmından aktif hale getiriyorum ama olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Beyler ben bu shout'u bşr türlü beceremedim, magic kısmından aktif hale getiriyorum ama olmuyor

aktif ettikten sonra z bascan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

oyun varya bug cenneti resmen

ilk başlarda bug yoktu 64 levelim şuan önüm arkam bug ilerledikçe buga giriyor oyun

ve bu arada markarth daki bug un çözümünü buldum şu konuda :http://forum.donanimhaber.com/m_56689322/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madman999 -- 17 Ocak 2012; 15:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

quote:

ilk başlarda bug yoktu 64 levelim şuan önüm arkam bug ilerledikçe buga giriyor oyun

ana senaryoda bug çıktı ya o zaman tam kafam attı ama oyun hala harika.

bu arada arkadaşlar ana senaryoyu bitirdim şimdi yan görevleri yapıyim alın benden size bir foto manitamla çekildim

üstümdekiler deadric legend armor ve warhammer hatununkide dragon legend armor elindekide ebony warhammer legend

bu arada dragon armor yapmak isteyen varsa boşuna uğraşmayın ebony legend bile ondan daha iyi.deadrici söylemiyorum bile

• quote:

quote:

quote:

bu arada arkadaşlar ana senaryoyu bitirdim şimdi yan görevleri yapıyim alın benden size bir foto manitamla çekildim

üstümdekiler deadric legend armor ve warhammer hatununkide dragon legend armor elindekide ebony warhammer legend

bu arada dragon armor yapmak isteyen varsa boşuna uğraşmayın ebony legend bile ondan daha iyi.deadrici söylemiyorum bile

dragon armor neden perklerde en sonda ve skill olarak 100 istiyor onu anlamış değilim :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

dragon armor neden perklerde en sonda ve skill olarak 100 istiyor onu anlamış değilim :D

oyun dragonlar üstünden gittiği içindir belki ama deadric ve ebony varken giyilmez ben öylesine yaptım bir sürü dragon scale fasa fiso vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahaerim

beyler oyunda nası biri ile evlenicez bir türlü yapamadım

Bildiğim kadarı ile cevaplamaya çalışayım : Riftene gidiyorsun, burada bir tapınak var tapınak rahibinden Amulet of Mara yı satın alıyorsun,
    bundan sonra quest yaptığın NCP lerde ilave bir seçenek açılıyor :

: intersted in me are you?
    : Yes I am

diyip tekrar riftene gidip burda evlenmen gerekiyor.

Örnek : Golden claw questini tamamlarsan Camilla, mammoth tusk verirsen Ysolda ile evlenebilirsin....

NCP eğer sana
    it's a fine day with you around vs gibi sözler söylüyorsa evliliğe açık olduğu anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahaerim

quote:

yüklediğim moddan kareler..

hocam modun linkini pm atarmsıın bide mod yükledikten sonra nerden buluyoruz

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3644
    http://skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=3889
    al genç kur bunları yapman gerekenler linkte yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drezar -- 17 Ocak 2012; 15:50:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Oyun çok güzel, kendini o dünyada hissediyorsun gercekten. Bişey sorucam bu Shalidor's Writings diye bir queste geldim. Çözemedim bi türlü. Youtubeden bakıyorum millet lvl 50lerde gelmiş oraya, bizmi hızlı gittik çözemedim daha lvl 11

Beyler ben hala burda kaldım başka şehirlere çıksam görev mörev çıkarmı? Gittiğim nerdeyse bütün Temple'ları gezdim ama bu Shalidor Writings çıkmıyor. Haritada takılayım dedim biraz daha kasmamız lazım dungeonun birinde çaktılar hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Oynadığım oyunlar bitmek üzere; bitince hemen Skyrimi oynayacağım.
    Oyunda çıkan patch var mı?

Oyundan sonra çıkan 4 tane Update var yanlış hatırlamıyorsam.

@Tahaerim Entchanting skilini 100 yaparsan , birde üstüne entchanting i arttıran potionlar içersen yapman mümkün.

100 yap enchantign süper olsun diye birşey yok. perkleri açmam gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.