Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (538. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirm
    skyrimde thane nedir?thane olmanın ne gibi avantajları vardır?
    skyrimde ne gibi yetkiler alabiliriz?
    skyrimde çömlek tencere ne işe yarar?
    Birde ekranımda küçük siyah noktalar var bunu nasıl düzeltebilirm?
    Birde muhafızın arkasına sinsice yaklaşıp boğazını keserek sinsice öldürmenin bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroberk70 -- 1 Ocak 2012; 21:59:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroberk70

arkadaşlar birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirm
    Birde muhafızın arkasına sinsice yaklaşıp boğazını keserek sinsice öldürmenin bir yolu var mı?

İnvertorydeki tencere tava bir işe yaramaz,
    Muhafızı o şekilde kesmen için sneak skillinin iyi olması lazım ayrıca muhafızın arkasındayken tamamen hidden durumunda olman lazım.
  • neye basıp yapıyoruz onu?birde diğer sorulara cevap verirsn sevinirm
  • quote:

Siyah noktalar bu modla düzeliyor:www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2531

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Siyah noktalar bu modla düzeliyor:www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2531

çok saol sayende düzeldi.

• beyler bende hiç mod,patch vs. kurulu değil.şöyle grafikte ciddi anlamda iyileştirme yapan veya oyunu daha güzel yaptığını düşündüğünüz modları paylaşır mısınız?bir de ben bunları kurunca kaldığım yerden oyuna devam edebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 2 Ocak 2012; 0:10:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

beyler bende hiç mod,patch vs. kurulu değil.şöyle grafikte ciddi anlamda iyileştirme yapan veya oyunu daha güzel yaptığını düşündüğünüz modları paylaşır mısınız?bir de ben bunları kurunca kaldığım yerden oyuna devam edebilir miyim?

Grafik olarak bunları öneririm bende kullanıyorum;

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=607
    http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=131

Kayıtlı dosyalar üzerinde bir etki yapmaz, gönül rahatlığı ile oynayabilirsin.

• beyler oyunun müzikleri nedir böyle ya
  • two hand çok kolay lan,iki vuruşta alıyom adamları tabii toplu gelmelere karşı okla sayılarını azaltmak şartıyla ya da yanında birini sürüklicen önce staminaya abandım sağlığı es geçtim iyi oldu yani,iyi de sinir boşaltıyor hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Addict_82 -- 2 Ocak 2012; 9:12:22 >
  • oyun beş para etmez ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiberOptix

oyun beş para etmez ..

eleştiriye bak hizaya gel
    neden beş para etmediğini yaz da boşuna para vermesin kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiberOptix

oyun beş para etmez ..

90 yılından beri

yani 21 senedir oyun oynuyorum

commodore atari ps pc farketmez

wisard of warlock la başladım skyrim e kadar

1000 lerce oyun belki

ama skyrim gibisini görmedim

oyunun türü değil

atmosfer, müzik, oynanış ve zevk unsuru

.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeNoMoRpH

quote:

Orijinalden alıntı: zagor000

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba benim garip bir sorunum var.

Karakterdeki bütün itemleri atmama rağmen çıplakken bile sırtımda ok çantası kalıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?
    Üzerimde hiç ok ya da yay taşımıyorum ancak bu ok çantasının gözükmesi çok sinir bozucu oluyor.

Teşekkürler ...

bu konuda yardımcı olabilicek kimse yok mu?
    Baya araştırdım ama birşey bulamadım :(

oklar weapons bölümünde üzerindeki silahlar kısmında olur. üzerinden çıkardığında gözükmemesi lazım.

Hocam işte sorun da burada ya. Üzerimdeki bütün okları atsamda armorları bile atsamda inventory de 0 item kalmasına rağmen adamda ok çanatsı hala gözüküyor.
    Third persondan oynarken de cidden can sıkıcı oluyor bi çare bulamadım

hala soruna bir cevap bulamadım konsolda removeallitems bile denedim herşey gitmesine rağmen sırtımdaki ok çantası hala duruyordu nasıl bir bug dır bu yahu anlamadım, yen, çözüm önerebilicek kimse yok mu çözümü bulana charımı paylaşıcam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

beyler bende hiç mod,patch vs. kurulu değil.şöyle grafikte ciddi anlamda iyileştirme yapan veya oyunu daha güzel yaptığını düşündüğünüz modları paylaşır mısınız?bir de ben bunları kurunca kaldığım yerden oyuna devam edebilir miyim?

Grafik olarak bunları öneririm bende kullanıyorum;

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=607
    http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=131

Kayıtlı dosyalar üzerinde bir etki yapmaz, gönül rahatlığı ile oynayabilirsin.

teşekkürler peki bu dosyaları indirip nereye atacağım?nasıl olacak o işlem?

• Yahu bir zamanlar taze skyrim başlığında oyunla ilgili pozitif yorumlar yaparken mesajıma resim yapıştırıp dalga geçenler moron kitlesi felan diye benzetmeye çekenler vardı.
    O günleri unutmadım ve şimdi o insanlar gidip skyrim'i saatlerce oynamadılarsa adam değilim. Elder Scrolls serisi bambaşkadır eğer beğenmediğiniz yan varsa eleştri olarak belirtin
    hatta emsalinde daha çok beğendiğiniz varsa söyleyin ama tutup da beş para etmez diyip kendinizi kandırmayın. Bu oyunu bazı yanlarından dolayı oblivion'dan eksik görüyorum
    ama yine de çok güzel kurgulu bir oyun olmuş. Şimdi o kadar insan hevesini aldı başlık ıssızlaşmaya başlayınca çakallar gelip yok şöyledir yok böyledir demeye başladı.
  • obliviondan nefret eden biri olarak skyrim'den zevk aldım
    ama at kullanmak assassin creed'de daha iyiydi
    ve kılıç kullanma dark messiah gibi olsaydı
    mesela kılıcı sallayınca kameranın sallanması gıcık olmuş
  • Oyunçeviri skrim'i türkçeye çevirmeyeceklerini açıklamıştı.

Benim bildiğim sadece burası (bethesdaturk) ekip toplayıp çeviri işine girişecekler.Maddi destekle daha hızlı çeviri yapılabilirse bende destek olmaya hazırım.Skyrim çeviri yapılmayı kesinlikle hak eden bir oyun diye düşünüyorum.Başta kitapların çevirisi olmadan da olur.Arayüz ve diyaloglar çevrilse yeter.Arayüzü bir arkadaş çevirmişti zaten oyunun kurulduğu yerde basit bir text dosyasında arayüz çevirisi yapabiliyorsunuz.

http://www.bethesdaturk.com/forum/index.php?board=182.0

Böylesine mükemmel bir oyun için herkes destek versin lütfen.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zagor000

quote:

quote:

arkadaşlar merhaba benim garip bir sorunum var.

Karakterdeki bütün itemleri atmama rağmen çıplakken bile sırtımda ok çantası kalıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?
    Üzerimde hiç ok ya da yay taşımıyorum ancak bu ok çantasının gözükmesi çok sinir bozucu oluyor.

Teşekkürler ...

bu konuda yardımcı olabilicek kimse yok mu?
    Baya araştırdım ama birşey bulamadım :(

oklar weapons bölümünde üzerindeki silahlar kısmında olur. üzerinden çıkardığında gözükmemesi lazım.

Hocam işte sorun da burada ya. Üzerimdeki bütün okları atsamda armorları bile atsamda inventory de 0 item kalmasına rağmen adamda ok çanatsı hala gözüküyor.
    Third persondan oynarken de cidden can sıkıcı oluyor bi çare bulamadım

hala soruna bir cevap bulamadım konsolda removeallitems bile denedim herşey gitmesine rağmen sırtımdaki ok çantası hala duruyordu nasıl bir bug dır bu yahu anlamadım, yen, çözüm önerebilicek kimse yok mu çözümü bulana charımı paylaşıcam :)

I'sine yarayibilir emin değilim ama sirtindaki okdan değişik bir oku takip geri çıkarmayı dene bence mesela Elven arrowu tak çıkar ise yariyabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Oyunçeviri skrim'i türkçeye çevirmeyeceklerini açıklamıştı.

Benim bildiğim sadece burası (bethesdaturk) ekip toplayıp çeviri işine girişecekler.Maddi destekle daha hızlı çeviri yapılabilirse bende destek olmaya hazırım.Skyrim çeviri yapılmayı kesinlikle hak eden bir oyun diye düşünüyorum.Başta kitapların çevirisi olmadan da olur.Arayüz ve diyaloglar çevrilse yeter.Arayüzü bir arkadaş çevirmişti zaten oyunun kurulduğu yerde basit bir text dosyasında arayüz çevirisi yapabiliyorsunuz.

http://www.bethesdaturk.com/forum/index.php?board=182.0

Böylesine mükemmel bir oyun için herkes destek versin lütfen.

bu oyun için en önemlisi diyalogların türkçe olması bir de bazı önemli notların çevirilmesi olur.
    ingilizcem zayıf olduğu için oyunu aksiyon oyunu gibi oynuyorum bu da zevki azaltıyor
    keşke başarabilseler
    dediğin gibi kitaplar çevirilmese de olur gerek yok

• Beyler bu smithing skilli kasmaya değermi?Yapılan eşyaların aynıları etraftanda düşüyor sanki.
  • 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.