Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (320. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.374
Cevap
129
Favori
1.639.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Arkadaşlar bu Stromlack askerleri falan elfleri sevmiyor mu?

karakterim bir nord. Elf kılıcı kullanıyorum. Askerin biri bana dedi "Neden Elf kılıcı kullanıyorsun? Nord Steel Sword neyine yetmiyor" gibisinden birşey söyledi anlamsızca gülümsedim :D

Evet Sıddıklar nord harç diğer ırkları sevmiyolar. Adamlarda büyük bir ırkçılık söz konusu. Dediğin gibi kılıca bile laf atıyorlar ki imprerial armor ile girdim kral şehrine, millet neredeyse silah çekecek bana. Bazıları uzaklaş pis yabancı, bazıları dikkat et arkana gibi cümleler sarfediyor. Güzel enstantaneler.
  • Geçtim
  • beyler şuan destruction perkine puan veremiyorum destruction level 60 istiyor benimki 30.2 adet puan arttı.night elf im bir elimde kılıç diğerinde ateş büyüsü var.diğer perkleri nasıl vermeliyim ? büyüm daha çok gelişsin ama kılıçtada kötü olmayayım istiyorum.ayrıca hep aynı ateş büyüsünümü kullanacağım ? yeni ateş büyüleri açılmayacakmı ?
  • Oyunun bitişi çok kütük beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Deneyen oldu mu? inventory modu
    http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=667

Az önce denedim ve Arcane Enchanter'ı kullanırken ekranın item gösteren kısmı solda yani ekran dışında kalıyor.Tekrar kaldırıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

karakterim bir nord. Elf kılıcı kullanıyorum. Askerin biri bana dedi "Neden Elf kılıcı kullanıyorsun? Nord Steel Sword neyine yetmiyor" gibisinden birşey söyledi anlamsızca gülümsedim :D

Evet Sıddıklar nord harç diğer ırkları sevmiyolar. Adamlarda büyük bir ırkçılık söz konusu. Dediğin gibi kılıca bile laf atıyorlar ki imprerial armor ile girdim kral şehrine, millet neredeyse silah çekecek bana. Bazıları uzaklaş pis yabancı, bazıları dikkat et arkana gibi cümleler sarfediyor. Güzel enstantaneler.

Bir oyunda böyle şeyler görmek insanı birazda olsa eğlendiriyor.

Bir başka olay geldi başıma onuda anlatıyım.

Yolda gidiyorum, Imperial askerleri 1 tane Stromlock askerini esir almış götürüyorlardı. Bende esiri serbest bıraktım, Imperial askerlerini öldürdüm. O arada esirde öldü yanlışlıkla kılıç vurdum. Eğer esiri öldürmeseydim ne olacaktı bilen var mı?

Ayrıca oyundaki Imperial ve Stromlack şehirleri hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

Deneyen oldu mu? inventory modu
    http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=667

Az önce denedim ve Arcane Enchanter'ı kullanırken ekranın item gösteren kısmı solda yani ekran dışında kalıyor.Tekrar kaldırıyorum

saol Razura, bende de ufak buglar oldu, daha yenisi iyisi gelene kadar beklicez sanırım.

• Beyler zamanında Markath'ta biraz yaramazlık yaptım. O gün bugündür gardiyanlar bileyli bana. Her gittiğimde stop right there yiyorum. Tamam beni hapse götürün diyorum. ''Bidaha güneşi göremiyeceksin kimse cindha madenlerinden çıkamadı kimse'' diyor. sonra tekrar what's the problem yazısı çıkıyor tıklıyorum yine diyaloğu baştan alıyoruz. Tab'a basıp konuşmadan çıkınca da dalıyorlar. Stormcloak görevlerini yapıyorum Markath'ta işim var. Ama o iş çıkmaza girdi çoktan. Halbuki bunlar daha önce beni hapse de attılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: condemned890

Çok önemli bir soru.

Level 100 olduğumuzda sanırım tüm perkleri açamıyoruz değil mi ? Yani oyuna eger mod gelmezse saf hali ile en yüksek level olan 100 olduğumuzda yinede tüm perkleri açamıyoruz galiba. Çünkü şöyle bir hesapladım perkleri 120 civarı perk var. Hiç deneyen oldu mu ?

Oyunda max level 50. 50den sonra perk gelmiyor. 50den sonra tum ozelliklerini 100lvl yaparsan anca 70 oluyor.

Haydaa level 50 son mu :S ya ben herşeye skill verdim. level 100 diye hesapladığım içine rherşeye eşit skill verdim. Eğer level 50 de perk vermeyeceğini bilsem sadece mage olurdum. Hay allahım ya. İnşallah şu saçmalğı kaldırırla modlarla falan. Tüm perkleri almak istiyorum ben. Ona göre oynadım.

50 levelı geçince konsol komutlarıyla manuel ekleyebiliriz belki. Oyunda tüm skilleri 100 yapınca 81 level oluyorsunuz.

Ayrıca level scaling 50de bitiyor. En güçlü düşman 50 level yani siz 50 üstü iken. Fallout 3te level cap kaldırınca level atlayınca düşmanlarda atlıyordu Skyrimde sorun olmaz umarım level scaling 50de bitiyor şeklinde ayarlamışlarsa. Fallout New Vegas mod toolu ile bakıcam şimdi level cap kaldırma olayına. Olmadı Skyrimin toolunu beklerim.

Hocam benim için skiller önemli degil perkler önemli. Skiller zaten satıcılardan falan ögrenbilir. Önemli olan tüm perkleri fullemek. BU mümkün degil sanırım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

beyler şuan destruction perkine puan veremiyorum destruction level 60 istiyor benimki 30.2 adet puan arttı.night elf im bir elimde kılıç diğerinde ateş büyüsü var.diğer perkleri nasıl vermeliyim ? büyüm daha çok gelişsin ama kılıçtada kötü olmayayım istiyorum.ayrıca hep aynı ateş büyüsünümü kullanacağım ? yeni ateş büyüleri açılmayacakmı ?

Hem destruction gelişsin, hemde one-handed diyorsan bol bol kullan onları. Fakat büyük bir savunma açığın olacaktır. Kapatmak için heavy armor ve enchanting'e yönel. Smithing de kasabilirsin. Yeni büyü öğrenmek için büyü kitaplarını kullan. Winterhold daki satıcılarda vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

Level 50'den sonra perk geliyor yine, denemek için şu kod ile(AdvancePCSkill (skillname) #) skillerimden birini yükseltim, Level 51 oldum ve 1 Perk point geldi yine normal şekilde.
    Perk gelmeyeceğini okuyunca soğumuştum oyundan, denedim öyle olmadığını görünce sevindim.Daha geliştirmek istediğim bir sürü perk var çünkü.

Evet gerçekten direk oyundan soğuttu benide. İNşallah normal seviyede de perk gelmeye devm eder. Yoksa konsol monsol uğraşcz artık :D
  • Şöyle bir problemle karşı karşıyayım. Büyü kısmından destruction spell lerden ice storm, chain lightning, fireball
    bu üç büyüyü iki el kullanmaya çalışıyorum "e" ile birini iki kere seçip çift el kullanmak istiyorum, fireball alıyorum diyelim
    iki kere "e" tıklayınca büyüyü diğer elime de alamıyorum. silah seçip iptal ediyorum el boşa çıkınca bir daha favrorites kısmından
    girip büyüyü seçiyorum o zamal "lr" yazıyor yani uzun lafın kısası ortada programlamadan kaynaklanan bir eksiklik yada
    uyuz bir script bug var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan23

Oyunda çok hızlı level atlamak gibi bir sorun var. Yani birkaç saat oynayıp level 30-40'a varıveriyorsunuz! Birçok kişi skilleri 100'lediğinden bahsediyor!... Bunlar hep oyunun tadını kaçıran şeyler. Bunun için modlar kullanmak lazım.

Mesela şöyle bir mod buldum:http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=786 Master ve Expert zorluklarında daha çabuk level atlıyormuşuz, bu mod onu iptal ediyor.

Ayrıca başka şeyler de var. Örneğin uyuduğumuzda "rested" oluyoruz ve daha çabuk level atlıyoruz! (Bunun iptali için de mod kullanmak lazım ama daha yapmadılar sanırım.)

Bir de genel olarak skill kullanımında level atlamayı yavaşlatan modlar var. Bunlar daha beta halinde olduğu için biraz test edilmesi lazım, çünkü oyunun dengesini bozmamalı.

Sonuç olarak oyunda çok hızlı level atlanıyor, ve çeşitli exploit'ler de var bunun için. Bunları dengeleyecek derli toplu modlar gerekiyor. (Hala da Creation Kit çıkmadı)

Hocam level 45 im 100 saatten fazla oynuyorum. O 1 saatte 30-40 level yapan adamlar direk hileci. Yada para çalıp gidip yetenek ögreniyorlar. Öyle oyun oynacaklar zaten oynamasın. Onların oyununu bakarakta bence sende yorum yapma. Kendin oyna dene. Zor kısımlarda var kolay kısımlarda. Ama 1 saatte level 30 yapmanın normal şartlarda mümkünatı yok bilgin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Beyler zamanında Markath'ta biraz yaramazlık yaptım. O gün bugündür gardiyanlar bileyli bana. Her gittiğimde stop right there yiyorum. Tamam beni hapse götürün diyorum. ''Bidaha güneşi göremiyeceksin kimse cindha madenlerinden çıkamadı kimse'' diyor. sonra tekrar what's the problem yazısı çıkıyor tıklıyorum yine diyaloğu baştan alıyoruz. Tab'a basıp konuşmadan çıkınca da dalıyorlar. Stormcloak görevlerini yapıyorum Markath'ta işim var. Ama o iş çıkmaza girdi çoktan. Halbuki bunlar daha önce beni hapse de attılar.

Orda bende bir kaç olay yaşadım.banada basacaklar müebbet hapsi..:D o değilde asıl şöyle bir aptallık var.ben whiterun'da gezerken wait i now you diyen salaklar var.kaldıki adamlar bana kahraman diye hitap ediyorlardı.adama diyalogda en son söyle diyorum başımdaki ödül değersiz buna değermi gibi oda tamam şimdilik kaybol gibi söz söylüyor.bu buglar can sıkıcı oluyor ben halbuki whiterunda karınca bile ezmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Q5

quote:

Beyler zamanında Markath'ta biraz yaramazlık yaptım. O gün bugündür gardiyanlar bileyli bana. Her gittiğimde stop right there yiyorum. Tamam beni hapse götürün diyorum. ''Bidaha güneşi göremiyeceksin kimse cindha madenlerinden çıkamadı kimse'' diyor. sonra tekrar what's the problem yazısı çıkıyor tıklıyorum yine diyaloğu baştan alıyoruz. Tab'a basıp konuşmadan çıkınca da dalıyorlar. Stormcloak görevlerini yapıyorum Markath'ta işim var. Ama o iş çıkmaza girdi çoktan. Halbuki bunlar daha önce beni hapse de attılar.

Orda bende bir kaç olay yaşadım.banada basacaklar müebbet hapsi..:D o değilde asıl şöyle bir aptallık var.ben whiterun'da gezerken wait i now you diyen salaklar var.kaldıki adamlar bana kahraman diye hitap ediyorlardı.adama diyalogda en son söyle diyorum başımdaki ödül değersiz buna değermi gibi oda tamam şimdilik kaybol gibi söz söylüyor.bu buglar can sıkıcı oluyor ben halbuki whiterunda karınca bile ezmedim.

İşin gıcık yanı şehirde gezemiyorum öldürmek zorunda kalıyorum.Aynı sorunu yaşayan çok kişi var youtube'ta falan baktım ama çözüm bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraveco -- 20 Kasım 2011; 18:27:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Bir oyunda böyle şeyler görmek insanı birazda olsa eğlendiriyor.

Bir başka olay geldi başıma onuda anlatıyım.

Yolda gidiyorum, Imperial askerleri 1 tane Stromlock askerini esir almış götürüyorlardı. Bende esiri serbest bıraktım, Imperial askerlerini öldürdüm. O arada esirde öldü yanlışlıkla kılıç vurdum. Eğer esiri öldürmeseydim ne olacaktı bilen var mı?

Ayrıca oyundaki Imperial ve Stromlack şehirleri hangisi?

bir örnekte benden, şu cücelerin mağaralarının olduğu bölümdeki askerler beni gördüklerinde hey dur seni tanıyorum diyorlar eğer durursam o haraç/hapis ekranı çıkıyor durmazsam yola devam. :)

ben de bir yerde takıldım, markarth şehrinde bir görevde handaki temizlikçiyle konuşmam lazım gidiyorum beni odaya çekiyor ve saldırıyor sonra tüm kasaba peşime düşüyor ama şehre girişi kaybetmek istemiyorum,bu görevi nasıl zararsız geçerim?

bir de video paylaşayım, oyun şahane ama böyle şahane saçmalıklarıda var malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Şöyle bir problemle karşı karşıyayım. Büyü kısmından destruction spell lerden ice storm, chain lightning, fireball
    bu üç büyüyü iki el kullanmaya çalışıyorum "e" ile birini iki kere seçip çift el kullanmak istiyorum, fireball alıyorum diyelim
    iki kere "e" tıklayınca büyüyü diğer elime de alamıyorum. silah seçip iptal ediyorum el boşa çıkınca bir daha favrorites kısmından
    girip büyüyü seçiyorum o zamal "lr" yazıyor yani uzun lafın kısası ortada programlamadan kaynaklanan bir eksiklik yada
    uyuz bir script bug var.

neden e ile seçiyorsun?

bir büyüye M1 diğerine M2 tıkla seçmiş olursun, ama aklında olsun sağ sol ayarı ters, sol el için sağ tık sağ el için sol tık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Q5

quote:

İşin gıcık yanı şehirde gezemiyorum öldürmek zorunda kalıyorum.Aynı sorunu yaşayan çok kişi var youtube'ta falan baktım ama çözüm bulamadım.

Mecbur mapusa giricen. İstersen Michael Schoffield modu açıp kaçarsın, istersen cezanı çekersin. Adaletin kestiği parmak acımaz

Birde şöyle bir mantık hatası var. Arandığınız bir şehire kılık değiştirip gitseniz bile sizi tanıyorlar.

• yok abi işte sorun orda hapse giremiyorum ki. al beni hapse at diyorum diyalog başa sarıyor hemen. rezalet bir bug.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Şöyle bir problemle karşı karşıyayım. Büyü kısmından destruction spell lerden ice storm, chain lightning, fireball
    uyuz bir script bug var.

neden e ile seçiyorsun?

bir büyüye M1 diğerine M2 tıkla seçmiş olursun, ama aklında olsun sağ sol ayarı ters, sol el için sağ tık sağ el için sol tık.

Farketmiyor ki. Mouse ile de seçsen diğerine sol ve sağı atamıyor. Büyünün teki hep sol ele seçtiğimdekinde kalıyor.
    Mesela diyelim fireball l r yada lr yazıyor ben ice storm'a geçince l r sol tık yada sağ tık yapınca direk iki elim de aynı spell yapmalı.

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.