Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1357. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13551356135713581359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırsızlar loncasının görevlerinde bugmu oluyor?
    x yerdeki evi soy dedi ama harita da işaretlnmi,o görevi yapamyacağımı söyleyip iptal ettim yeni görev aldım komplo görevi, evlerden birine çalıntı yüzük koyacağım harita da işaretleniyor ama gidip yüzüğü koyduğum halde işaret orada yapılmamış gibi duruyor...
  • Legendary Edition ile başlayacağım Türkçe oynamak harika olacak. Sizce ilk The Witcher serisi ile mi başlasaydım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Legendary Edition ile başlayacağım Türkçe oynamak harika olacak. Sizce ilk The Witcher serisi ile mi başlasaydım ?

Bos ver witcher i Oyna skyrim i

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Legendary Edition ile başlayacağım Türkçe oynamak harika olacak. Sizce ilk The Witcher serisi ile mi başlasaydım ?

Witcher da guzel oyun ama Skyrim in yeri baska,Skyrim le baslayin

• quote:

İlk iki witcher oyununun dünyası dar,tamami ile serbest değiliz,
    ama Skyrimde gezip tozulacak görev çıkacak onlarca mağara,höyük,köy vs vs. felan var...Artı item çeşitliği ve katılabileceğimiz ve harika görevleri olan loncalar vs..Yani içeriği acayip zengin,hiç görev yapmasan bile etrafı keşfedip haritayı dolaşmak bile büyük zevk,asla sıkılmıyor insan bir yerleri gezerken.Her taraf birbirinden farklı,haritanı bir tarafı buzullarla kaplı kutuplar gibi,bir yerinde sürekli kar varken diğer tarafı kayalıkların drelerin aktığı bölge,başkta tarafı ormanlık olan,başka bir tarafı dümdüz ova,başka bir yerinde sonbahar varmış gibi sarı turuncu renkle kaplı ağaçlar...

Ama Witcher serisine de başlamanı tavsiye ederim gerçi ben ilk iki oyunu oynadım onlarıda bitirmedim henüz...

Senaryo ve iyi dövüş sistemi istiyorsan Witcher'a başla,
    eğer etrafı keşfedip,görevler yapacağın,dövüş sistemini görmezden geleceğin,ejderha keseceğin,yapılacak bir yığın şeyin olduğu ve başında 100-200 saat oturacağın bir oyun istiyorsan Skyrim....

Witcher 3 hakkında bilgim yok ondan bir şey diyemem,onun da artık Skyrim gibi bir açık dünyası var.W3 oynayanlar bizi bilgilendirebilir Skyrimdeki serbestlik ve çeğişitliği verebiliyor mu o oyun?

W3 için tek diyeceğim şey Skyrimden daha iyi bir dövüş ve animasyon sistemine sahip olduğudur...

Ha birde Skyrim'deki hayvani mod desteğini unutmayalım,

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

quote:

İlk iki witcher oyununun dünyası dar,tamami ile serbest değiliz,
    ama Skyrimde gezip tozulacak görev çıkacak onlarca mağara,höyük,köy vs vs. felan var...Artı item çeşitliği ve katılabileceğimiz ve harika görevleri olan loncalar vs..Yani içeriği acayip zengin,hiç görev yapmasan bile etrafı keşfedip haritayı dolaşmak bile büyük zevk,asla sıkılmıyor insan bir yerleri gezerken.Her taraf birbirinden farklı,haritanı bir tarafı buzullarla kaplı kutuplar gibi,bir yerinde sürekli kar varken diğer tarafı kayalıkların drelerin aktığı bölge,başkta tarafı ormanlık olan,başka bir tarafı dümdüz ova,başka bir yerinde sonbahar varmış gibi sarı turuncu renkle kaplı ağaçlar...

Ama Witcher serisine de başlamanı tavsiye ederim gerçi ben ilk iki oyunu oynadım onlarıda bitirmedim henüz...

Senaryo ve iyi dövüş sistemi istiyorsan Witcher'a başla,
    eğer etrafı keşfedip,görevler yapacağın,dövüş sistemini görmezden geleceğin,ejderha keseceğin,yapılacak bir yığın şeyin olduğu ve başında 100-200 saat oturacağın bir oyun istiyorsan Skyrim....

Witcher 3 hakkında bilgim yok ondan bir şey diyemem,onun da artık Skyrim gibi bir açık dünyası var.W3 oynayanlar bizi bilgilendirebilir Skyrimdeki serbestlik ve çeğişitliği verebiliyor mu o oyun?

W3 için tek diyeceğim şey Skyrimden daha iyi bir dövüş ve animasyon sistemine sahip olduğudur...

Ha birde Skyrim'deki hayvani mod desteğini unutmayalım,

Helal olsun uşrağmışsın yazmışsın o kadar skyrim'i seçtim ben de sonra witcher ile devam edeceğim. 3'ü oynayamam zaten pc kaldırmaz hikaye yarıda kalır yeni pc alana kadar

• Şu anda steamde Skyrim Normal Edition ve Skyrim Legendary Edition'da indirim var. Normal olani 31 tl den 10.5 tl ye düşmüş, Legendary 59 dan 29 a düşmüş sizce legendary ile normal arasinda fazla fark var mi legendary mi almaliyim cevaplarsaniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugonac

Şu anda steamde Skyrim Normal Edition ve Skyrim Legendary Edition'da indirim var. Normal olani 31 tl den 10.5 tl ye düşmüş, Legendary 59 dan 29 a düşmüş sizce legendary ile normal arasinda fazla fark var mi legendary mi almaliyim cevaplarsaniz sevinirim.

legendary de hatırladıgım kadarıyla tum dlcler var ve dlcler indirdiğin modlar içinde önemli çünkü bazı modlar dlclerinde sende olmasını ıstıyor yoksa çalışmıyor ben olsam alınca tam alırdım legendary i yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3spooky5me

quote:

Orijinalden alıntı: Lugonac

Şu anda steamde Skyrim Normal Edition ve Skyrim Legendary Edition'da indirim var. Normal olani 31 tl den 10.5 tl ye düşmüş, Legendary 59 dan 29 a düşmüş sizce legendary ile normal arasinda fazla fark var mi legendary mi almaliyim cevaplarsaniz sevinirim.

legendary de hatırladıgım kadarıyla tum dlcler var ve dlcler indirdiğin modlar içinde önemli çünkü bazı modlar dlclerinde sende olmasını ıstıyor yoksa çalışmıyor ben olsam alınca tam alırdım legendary i yani

Tamam o zaman teşekkür ederim. Legendary aliyorum. Haklisiniz alinca tam almak lazim.
  • Legendary Edition'nun türkçesi var mı arkadaşlar? Yardımcı olabilirseniz bana çok sevinirim
  • @ürüng ayıg toyon

Yazdıklarının çoğuna katılıyorum fakat witcherın serisi senaryosu ile ön planda olan bir seri ona sözüm yok,dediğin gibi animasyonlarıda daha iyi,dövüş sisteminin iyi olduğunu düşünmüyorum eğer arkadaş o oyuna başlıcaksa senaryosu için başlamalı onun dışında aradığı şeyi bulabileceğini sanmıyorum.

Witcher serisinin bütün oyunlarını oynadım senaryo bakımından hepsi çok iyi onun dışında sevemedim.W3 ile ilgilide şunu söylebilirim oyunu git gide geliştirdiler fakat hala istenilen o özgürlüğü(serbestliği),çeşitliliği sunmuyor.W3 senaryosunu bitirdim bir daha girmedim,oyun kenarda duruyor dlcleri bekliyorum onlarla devam ederim büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 24 Temmuz 2015; 13:49:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

Legendary Edition'nun türkçesi var mı arkadaşlar? Yardımcı olabilirseniz bana çok sevinirim

Google'de aratınca çıkıyor ben yaptım yamayı daha oyuna girmedim ama menü falan Türkçe olmuştu çalışır herhalde
  • quote:

Legendary Edition'nun türkçesi var mı arkadaşlar? Yardımcı olabilirseniz bana çok sevinirim

var hocam, legendary'de gelen Tüm dlc'lerin Türkçe yaması çıktı

dawnguard
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=387385568

heartfire
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=215774827

dragonborn
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=474669794&searchtext=turkish

tabi bunlardan önce oyunun kendi Türkçe yamasını da kuracaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

quote:

var hocam, legendary'de gelen Tüm dlc'lerin Türkçe yaması çıktı

dawnguard
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=387385568

heartfire
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=215774827

dragonborn
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=474669794&searchtext=turkish

tabi bunlardan önce oyunun kendi Türkçe yamasını da kuracaksın

hımm onu da bulmaya çalışıyım yapamazsam özelden rahatsız ederim:) Teşekkür ederim

• Legendary Dragon başarısı nasıl alınıyor videodaki gibi bulup öldürdüm ama başarı gelmedi?

• Oyundan zevk almanın yollarını söyler misiniz?
  • Dostum ne dersin baştan başlayayım mı oyuna? Modların çakışması dışında, oyuna başladıktan sonra mı yüklesem tüm modları yoksa başlamadan önce mi? Temiz save dosyasına başlayacağım için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum?
  • Dlc almayan çok şey kaybeder. Bazı modlar dlc istiyor. Her bir dlc tr yaması var. Karar sizin.

• 
Sayfa: önceki 13551356135713581359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.