Şimdi Ara

The Elder Scrolls V: Skyrim (2011) / Special Edition (2016) [ANA KONU] (1305. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.378
Cevap
127
Favori
1.641.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Zamanında perkleri hunharca dağıttım, şimdi seviye 44 teyim.
    Elimdeki kılıçları ve zırları legendary yapmak için ne yapmalıyım. En nefret ettiğim şey hiledir ancak oyunda kazanılan perkleri sıfırlayıp yeniden dağıtmaya imkan sağlayan bir hile var mıdır acaba?

100 yaptıktan sonra skill ağacı efsaneviye dönüşüyor -istersen- yaptığın zaman ağaç 15'e iniyor bütün perkler sana geri geliyor. Ağaç efsanevi oluyor.

Hocam bu efsanevi yapmanin tam olarak esprisi nedir?

Level siniri kalkmis falan diyorlar fakat 255 te yine de son bulmuyor mu?

Efsanevi olunca ne oluyor bilmiyorum şahsen bir artısını göremedim henüz. Ben daha 66. seviyedeyim. Zaten Dawnguard yama gelince bu karakteri de rafa kaldıracağım. Kuzeyli bir vampir olarak başlamak istiyorum artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Zamanında perkleri hunharca dağıttım, şimdi seviye 44 teyim.
    Elimdeki kılıçları ve zırları legendary yapmak için ne yapmalıyım. En nefret ettiğim şey hiledir ancak oyunda kazanılan perkleri sıfırlayıp yeniden dağıtmaya imkan sağlayan bir hile var mıdır acaba?

100 yaptıktan sonra skill ağacı efsaneviye dönüşüyor -istersen- yaptığın zaman ağaç 15'e iniyor bütün perkler sana geri geliyor. Ağaç efsanevi oluyor.

Hocam bu efsanevi yapmanin tam olarak esprisi nedir?

Level siniri kalkmis falan diyorlar fakat 255 te yine de son bulmuyor mu?

Efsanevi olunca ne oluyor bilmiyorum şahsen bir artısını göremedim henüz. Ben daha 66. seviyedeyim. Zaten Dawnguard yama gelince bu karakteri de rafa kaldıracağım. Kuzeyli bir vampir olarak başlamak istiyorum artık.

Bekleyip gorecegiz o zaman

Bosverin vampiri falan Gidin Uchiha clan modu yukleyin uchiha irkindan olun En zevkli irk

Modun tanitimini hazirliyorum yavas yavas, az kaldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uchicicicia anime falan mıydı? Onlarla aram yok hatta uzak duruyorum bağımlısı olmak istemiyorum. Benim bilgisayar yarım saat sonra kasıyor ne bir grafik modu ne de başka bir şey, hiçbir şeyim yok. Hastalıklar modunu yüklesek ben burada hastalanırım. Vampir olup biraz Dawnguard'ın tadınnı çıkarcam sonra ise derslere geri dönerim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elured

normal hasarı 100 olan bir silah olamaz hocam, dragonbone warhammerin bile temel hasarı 28 mi neydi 100 two handed 5 perki de alınmış+100 smithingle yapılan legendary
    dragonbone warhammer 100ü geçer ama

anladım, dediğim gibi şuan two handed kılıçlar 50-75 arasında ve ek güçleri de var (yakma-dondurma vs.), yaylar da 50-60 arasında.

şuan il dışındayım da haftasonu kullandığım eşyaları paylaşmak istiyorum, en azından fikir almak adına.

quote:

Öyle bir şey olduğunu sanmam.

Wikilerde de baksanız silahların base hali oldukça düşüktür. Seviyeye göre ise otomatik olarak artar.

Yüzüklerle, zırhlarla falan desteklerseniz 100 ü geçer.

Gizliliği, sağlığı ve taşımayı arttıran ebony zırhım var, düşman yaklaşınca karakterim simsiyah oluyor ya da sneak yaparken...başka ebony ve dwarwen zırhlar da buldum 92-98 armor u olan ama internette daha yüksekleri görünce smithing+enchanting ile deardic veya legendary yapılabilir mi diye araştırıyordum, konuyu da uzun süredir takip ederken bilenlere sorayım dedim.

• quote:

Uchicicicia anime falan mıydı? Onlarla aram yok hatta uzak duruyorum bağımlısı olmak istemiyorum. Benim bilgisayar yarım saat sonra kasıyor ne bir grafik modu ne de başka bir şey, hiçbir şeyim yok. Hastalıklar modunu yüklesek ben burada hastalanırım. Vampir olup biraz Dawnguard'ın tadınnı çıkarcam sonra ise derslere geri dönerim zaten.

Naruto animesindeki/mangasindaki bir clan

Mutlaka deneyin PC ye gecince yazip atacagim mod konusuna mentionlarim sizi de

edit: hocam pc niz kasiyorsa iobit in game booster ini deneyin. Mesela ben o programi kullanmasam pc dw oyun falan oynanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 22 Ocak 2015; 14:59:07 >

• dragon age INQ. deneyen oldu mu ? Be skyrimden önce DA II oynamıştım. Skyrim daha iyiydi tabi...Skyrim artık sarmıyor çok oynadım...
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    tek seferlik malesef
  • quote:

Hocam erkeklerin ellerini daha gerçekçi ve beden rengiyle uyumlu yapan bir mod biliyor musunuz?

Vücüt rengim açık olmasına ragmen ellerim oldukça koyu duruyor, buda rahatsız etmeye başladı beni

https://www.youtube.com/watch?v=ULtJG3K3AV0

Saniye 18 deki gibi açık renkte yapan ve gerçekçiliği arttıran bir mod arıyorum kısaca

Ama benim karakterim erkek

Edit: Herhangi bir body texture ıda olur bu kriterleri sağlayan

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/26145/?
    http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/2488/?

şunlardan biri işini görür diye umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

dragon age INQ. deneyen oldu mu ? Be skyrimden önce DA II oynamıştım. Skyrim daha iyiydi tabi...Skyrim artık sarmıyor çok oynadım...

Ben oynadım,bana sorarsan memnum kalmadım bence iyi değildi.
  • Bu botlara basilan muffle in belirli bir puani oluyor sanirim. Wikilerde nightingale in en iyi botunun muffle i 35 puan di. En dusugu 0.5.

Bu puanlari oyun icersinde (mesela kendi bastigim enchantli botta) gormemiz icin yapilmis herhangi bir mod var mi?

• skill kullanımını değiştirecek bir mod var mı ? diablo, titan quest gibi mesela bir skill'i yapmak için sayı tuşlarına basmak yeterli olacak.
  • Oyunu iki arkadaşın aynı anda oynamasını sağlayacak bir yama geliştiriliyordu multiplayer tarzı. Ne durumda fikri olan var mı?

• Arkadaşlar Issızkent'teki Ozanlar Derneği'nde iken yanlışlıkla elim z'ye çarpti ve fus attım. Ondan sonra bütün şehir bana düşman oldu, zar zor kaçmayı başardım ama tekrar gittiğimde direkt olarak saldırmaya başlıyorlar. Bir daha giremeyecek miyim o şehre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitsune

Arkadaşlar Issızkent'teki Ozanlar Derneği'nde iken yanlışlıkla elim z'ye çarpti ve fus attım. Ondan sonra bütün şehir bana düşman oldu, zar zor kaçmayı başardım ama tekrar gittiğimde direkt olarak saldırmaya başlıyorlar. Bir daha giremeyecek miyim o şehre?

Sehire gelince silahini indir muhafizlar silahini indirince sana birkac soru soracak. Cezani odeyip, ya da parasini verip kurtulursun bu durumdan.

Fakat herciki turlude calinti mallarini senden alacaklardir, o yuzden bunu yapmadan esyalarini bir yere depola. Hapisten falan cikinca geri alirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kitsune

Arkadaşlar Issızkent'teki Ozanlar Derneği'nde iken yanlışlıkla elim z'ye çarpti ve fus attım. Ondan sonra bütün şehir bana düşman oldu, zar zor kaçmayı başardım ama tekrar gittiğimde direkt olarak saldırmaya başlıyorlar. Bir daha giremeyecek miyim o şehre?

Sehire gelince silahini indir muhafizlar silahini indirince sana birkac soru soracak. Cezani odeyip, ya da parasini verip kurtulursun bu durumdan.

Fakat herciki turlude calinti mallarini senden alacaklardir, o yuzden bunu yapmadan esyalarini bir yere depola. Hapisten falan cikinca geri alirsin.

At üstünde şehre gittiğim için fark etmedim sanırım silah olayını. Tamamdır teşekkürler deneyeceğim

• quote:

Bu botlara basilan muffle in belirli bir puani oluyor sanirim. Wikilerde nightingale in en iyi botunun muffle i 35 puan di. En dusugu 0.5.

Bu puanlari oyun icersinde (mesela kendi bastigim enchantli botta) gormemiz icin yapilmis herhangi bir mod var mi?

Bildiğim kadarıyla hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer4294

quote:

Bu botlara basilan muffle in belirli bir puani oluyor sanirim. Wikilerde nightingale in en iyi botunun muffle i 35 puan di. En dusugu 0.5.

Bildiğim kadarıyla hayır.

Tamamdir, tesekkurler

• Benim archery 70 smithing 53 geri kalanlar 20-30 civarinda 21 levelim.dawnguardda ilerledim ama daha greybeardslara bile gitmedim.Companionlarda harbingerim winterholddada yarisina kadar geldim oyundaki 3. karakterim.Zevkli bir oyun.Etrafi gezmek yan gorevleri yapmak oyunun suyunu cikararak oynamak lazim 1.5 senedir oynuyorum TES6 cikana kadarda oynarim heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Oyunu iki arkadaşın aynı anda oynamasını sağlayacak bir yama geliştiriliyordu multiplayer tarzı. Ne durumda fikri olan var mı?

Cok iyi dusunulmus aslinda, harbiden merak ettim son durumunu

• Thalmor embassy görevinde eşyalar sandıkta diyor fakat sandık boş nasıl gecicem ya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13031304130513061307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.