Şimdi Ara

The Elder Scrolls Serisi Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • The Elder Scrolls serisine hakim olan arkadaşlara bir kaç soru sormak istiyorum. Skyrimi geçen sene arkadaşın steam hesabından oynamıştım bir kaç hafta sonra iş güç derken bir daha oynayamadım. Şimdiye kadar oyun oynamamışsın dedim kendime gerçi zaten pek oyun oynamamda gerçekten sürükleyici buldum. Şu sıra boştayım bir ay kadar Skyrimi oynamak istiyorum ancak araştırdığım kadarıyla seri; The Elder Scrolls: Arena - Daggerfall-Morrowind-Oblivion-Skyrim şeklinde 5 oyuna sahip. Hangi oyundan başlayacağımı bilemedim Skyrim çok çok hoşuma gitti ama hikayeden bayağı bir uzak olduğum için senaryonun tam tadını alamamıştım. Hangi oyundan başlamalıyım? Bir de oyunlar birbirinin devamı şeklinde mi ya da öyle olmasa bile bir bütünün parçası gibi duruyor senaryolar. Eğer öyleyse serinin 1.oyunundan sona doğru gitmeyi de isterim. Serinin oyunlarını oynamış arkadaşlar 1den başlayarak 5e kadar özetleyebilirler mi Hikayeleri ve bağlantıları tabiki Spoiler vermeden :)) (Bu arada ben Morrowindi satın alarak başlamak istiyorum oyuna özellikle ilk iki oyun hakkında geniş bilgiye ihtiyacım var)

• Oyunlar birbirinin devami seklinde gitmiyor ama olusturulan dunya ortak yani oblivion la skyrim arasinda 300 400 sene var gibi mesela yani onceki oyunlari oynaman sadece oyunun dünyasına asina olmani saglar hangi tanrilar var kim ne tarafta falan gibi ama oyunun hikayesini etkileyen bir durum soz konusu degil istediginiz oyundan baslayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oblivion ile Skyrim arasında 200 sene var. Hatta (spoiler vermiyorum) Skyrim'de bir bölümde. Oblivion'un ilk bölümündeki önemli bir olaydan bahsediliyordu. Adam "tabii bu taa 200 yıl önce oldu" diyordu.

Senin sorularına gelirsek, aralarında bu tarz ufak tefek şey dışında bağlantı yok. Morrowind serinin en güzel oyunudur bence ama grafikleri yüzünden oynayan çok fazla yok. Skyrim başladıysan öyle devam et. Sonra kendi isteğinle Oblivion, Morrowind satın alırsın Steam'den.

Skyrim'in kendisi ve tüm paketlerinde Türkçe yama mevcuttur. Steam atölyeden indirebilirsin.
    Oblivion ise Elder Scrolls Türk tarafından çevriliyor. Yaz ortasında biter diye düşünüyorlar.
    Morrowind ise çevrilecekti de yine aynı forumdan ama konu kaldırılmış. Ama çevrilecek o da tüm seriyi tamamlamak istiyorlar. Hatta Skywind çıkarsa aynı metinleri Skywind'in üstüne atabilirler.

Skywind, Morrowind'in Skyrim grafiğile yapılacak olan bir oyundur.

Aklında daha soru varsa, Elder Scrolls Türk forumuna üye olup konuları hatta Türkçe wikiye göz atıp ilgini çeken şeyleri oluyabilirsin hatta ve hatta oradan konu açıp destek dahi alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım arkadaşlar teşekkür ederim. Skyrimde en son minik tatlı orc'umla bir baloya casus olarak katılıyorduk o bölümü hatırlıyorum orc takım elbise giymişti Morrowindle başlayacağım gibi bu arada bahsettiğin eldersscrollsturk.com forum sitesi çok hoşmuş üye oldum hemen oradan bayağı bilgi edinirim artık hikaye hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huares -- 4 Haziran 2016; 15:47:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.