Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion | Remastered | PS5 | ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
7
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Reklamsız, tanıtımsız, shadowdrop ile 4 milyon oyuncu.

Teşekkürler Bethesda.

The Elder Scrolls IV: Oblivion | Remastered | PS5 | ANA KONU
  • Blizzardaki eleman kendi "sirketine" baksin. Bitik firma. Diablo4 un senaryosunu 2 senede zor tahammul edip anca zor bitirdim o kadar para verdim bari bosa gitmesin diye o da.Engameine dayanip devam edemedim (D2 500 saat D3 300 saat oynama surem var.) Kendi köklerini unutmus adindan baska biseyi,kalmamis ruhu ölmüş sirket.

Oblivion remasterin en buyuk sıkıntisi creation engine + ue5 den gelen problemler onun disinda oynanis eski bile olsa dunyasi karakterleri kesif hissi muziklerin verdigi huzur insani 2005 yilina goturuyor o donemki oyunlari nasil guzel yaptiklarini net hissediyorsunuz.Surada yapilis videosunu koydum acin bakin,oyundaki otuna sapina kadar gidip tek tek ustunde calisiyolar. Eskiden yapilan oyunlari buyusu ve tadi bu yuzden farkli hissetiriyor.

Crowbcatyoutube
    Oblivion's sincerity of expression: the meaning of SOUL
    https://www.youtube.com/watch?si=FOuxW416mCtz86nU&v=5ZtEdlxa6f4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dark Poison- -- 29 Nisan 2025; 14:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Playstation sürümüne mod ekleyebiliyor muyuz

• Coimbra kullanıcısına yanıt
    Maalesef hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiivii kullanıcısına yanıt

Belki ileride gelir, skyrime ekleniyordu galiba

• Muhabirimiz Graczdari'den TES IV: Oblivion Remastered'ın kutulu versiyonunun geliştirildiğine dair bilgi aldık.

Daha önce sadece PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC için dijital versiyonları satılan yapım, Sony ve Microsoft konsolları için kutulu olarak satışa sunulacak.

Duyuru: 01 Ağustos 2025

Lansman: 17 Ekim 2025

Kaynak :

The Elder Scrolls IV: Oblivion | Remastered | PS5 | ANA KONU
    The Elder Scrolls IV: Oblivion | Remastered | PS5 | ANA KONUwww.ppe.pl
    TES IV: Oblivion Remastered w pudełkach na PS5 i XSX! Znamy szczegóły [EKSKLUZYWNY NEWS]
    https://www.ppe.pl/news/374700/tes-iv-oblivion-remastered-w-pudelkach-na-ps5-i-xsx-znamy-szczegoly-ekskluzywny-news.html

• Ps5 pro da galiba hala donmalar yaşanıyor. Son güncelleme ile oyunu oynayan varsa bilgi verebilir mi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.