Şimdi Ara

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU] (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
8
Favori
282.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide Mages Guild'in bi quest'i vardı,uykuya dalmış birisinin rüyasına girip onu ordan kurtarıyorduk.Çok güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

quote:

Orjinalden alıntı: foxhound

tam hatırlamıyorum ama cydineal'da bir quest vardı, o süperdi... sihirli bir paint brush'la yapılmış bir tablonun içine giriyorduk, kayıp ressamı arıyorduk. tek kelime ile mükemmel. adamlar sadece o bölüm için ayrı bir grafik motoru kullanmışlar. hangi rpg'de var böyle orjinal questler...

Abi o Quest'i çok merak ediyom ben ya. Nerde acaba yani kimden alıyoruz hatırlıyormusun?

dostum Cheydinhal'da Tivela Lythandas'ın evine git, ressamın karısı bu. A Brush with Death isimli questi bu kadından alacaksın. yan odada tablo var, tabloya gir ve keyfini çıkar. gökyüzü falan çok güzel tam vanilla sky yani...

ayrıca avatarındaki sanırım metal gear solid 2: sons of liberty'den olga gurlukovich (cyborg ninja), hoş olmuş gerçekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 20 Nisan 2007; 22:00:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

quote:

Orjinalden alıntı: Giskar

quote:

ben orjinal eklentiler harici bir şey kurmuyorum oyuna... ama modların isimlerini de yazarsan belki bilen arkadaşlar yardımcı olabilir...

Sanırım bu banaydı eğer öyleyse eksik anlattım demek :). Ben oyuna kendi yaptığım modu eklemek üzereyim demek istedim. KOTN oynadıysan, Auroran zırhlarını bilirsin, artık bende "playable" yani oynanabilir durumda da renklerde ufak bi sıkıntım var. Biraz ileri teknik bilgi gerekiyor.
    Buraya yazmamın sebebi hani belki çıkar ilgilenen biri de ondan... Oyuna mod eklemek bir kaç aşamadan geçiyor, en önemli aşama da Oblivion hastası olmak :).

Nasıl ya ? Programdan anlayan birisi kendi yapdığı modu nasıl ekliyoki?Hatta nasıl mod yapılıyo ?

Valla çok kolay demek isterdim ama değil
    Buradan anlayabilirsin. (Tabi biraz eskimiş bilgiler de var ama başlangıç için çok eğitici)
    Sana gereken programlar da linkleriyle beraber var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Remond

bide Mages Guild'in bi quest'i vardı,uykuya dalmış birisinin rüyasına girip onu ordan kurtarıyorduk.Çok güzeldi

bahsettiğin questi de Bravil mage guilde'deki Kud-Ei'den alıyorduk sanırım... Through a Nightmare, Darkly questin adı, Henantier diye bir elf'in rüyasına giriyorduk sonra 4 tane farklı testten falan geçiyorduk herhalde...
  • evet çok güzeldi
  • quote:

quote:

quote:

tam hatırlamıyorum ama cydineal'da bir quest vardı, o süperdi... sihirli bir paint brush'la yapılmış bir tablonun içine giriyorduk, kayıp ressamı arıyorduk. tek kelime ile mükemmel. adamlar sadece o bölüm için ayrı bir grafik motoru kullanmışlar. hangi rpg'de var böyle orjinal questler...

Abi o Quest'i çok merak ediyom ben ya. Nerde acaba yani kimden alıyoruz hatırlıyormusun?

dostum Cheydinhal'da Tivela Lythandas'ın evine git, ressamın karısı bu. A Brush with Death isimli questi bu kadından alacaksın. yan odada tablo var, tabloya gir ve keyfini çıkar. gökyüzü falan çok güzel tam vanilla sky yani...

ayrıca avatarındaki sanırım metal gear solid 2: sons of liberty'den olga gurlukovich (cyborg ninja), hoş olmuş gerçekten...

Teşekkürler dostum hem bilgi için hemde avatarı beğendiğin için (: Şu adadan kurtuliim ilk işim olcak
  • Bu işkencecide baya sağlammış.Millete elektrük verdiriyorum kafama estikçe.

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU]
  • Shivering Island tam bir piskopatlık diyarı olmuş
  • o questte çıkan diyologlar da çok komik... adam bi şey bilmiyorum diyor, sen de diyosun direk, sus yalancı!... heldir'de akabinde basıyor elektiriği ya da avam tabirle cereyanı diyeyim...
  • Spell Delete diye bi mod buldum ama şerefsiz siteden bedava indiremiyorum.Oblivion modlarının olduğu bi site biliyomusunuz ?

Bu elamanda Extreme Merchant.Bu modu mutlaka edinin.Eşyalarınızı satarken 1200 sınırı diye bişey yok.60000 civarına kadar veriyo galiba.Bi kaçtane çok güçlü silahla Imperial Horsmen Helmet gibi değişik zırhlar satıyo.(Magical zırh yok)

The Elder Scrolls IV: Oblivion (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 21 Nisan 2007; 0:49:30 >
  • "Martigen's Monster Mod" veya "Oscuro's Oblivion Overhaul" modlarını indiren varmı aranızda ?
  • quote:

"Martigen's Monster Mod" veya "Oscuro's Oblivion Overhaul" modlarını indiren varmı aranızda ?

Modları nerden bulabiliriz.LEVEL dergisi 15 tane falan vermişti bi ara.Bende bitek onlar var.Bazıları iyi bazıları yaramaz.
  • elderscrolls.filefront.com

Martigen's Monster Mod'u indirmenizi tavsiye ediyorum(ben daha yüklemedim,çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remond -- 21 Nisan 2007; 1:02:05 >
  • quote:

elderscrolls.filefront.com

Martigen's Monster Mod'u indirmenizi tavsiye ediyorum(ben daha yüklemedim,çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum)

Çok sağol dostum binlerce mod var burda

• Bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Divine Crusader görevlerini bitirdim ve aynı ekipmanları kullanıyorum.

Ben şimdi Gray Fox'u bi okşamak istiyorum ancak bunun için Thieves Guild e üye olmak gerek. Neyse Thieves Guilde girdikten hmn sora adamın bana guvenini saglamak icin 50 gold degerinde bir hırsızlık yapmamı istedi. Ancak bundan hemen önce eğer bu davranışlarımı sürdürürsem (hırsızlık) crusader relics ten faydalanamayacağım uyarısını almıstım.

Hem Gray Fox'u temizleyip hem de Crusader olarak nasıl kalacaz???

Konustugum insanlar "Ben de seni gerçek bir kahraman sanmıştım, sen de Gray Fox'un adamısın!!" deyip duruyorlar. Halbuki günlüğü çaldıktan sonra tek bir hırsızlık bile yapmadım. Tırsıyorum Crusader olayı konusunda.

Yardımlarınız için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6MuStAfA6

Bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ben şimdi Gray Fox'u bi okşamak istiyorum ancak bunun için Thieves Guild e üye olmak gerek. Neyse Thieves Guilde girdikten hmn sora adamın bana guvenini saglamak icin 50 gold degerinde bir hırsızlık yapmamı istedi. Ancak bundan hemen önce eğer bu davranışlarımı sürdürürsem (hırsızlık) crusader relics ten faydalanamayacağım uyarısını almıstım.

Konustugum insanlar "Ben de seni gerçek bir kahraman sanmıştım, sen de Gray Fox'un adamısın!!" deyip duruyorlar. Halbuki günlüğü çaldıktan sonra tek bir hırsızlık bile yapmadım. Tırsıyorum Crusader olayı konusunda.

Sana bir Way Shrine haritası verilmiştir, o haritadaki tapınaklara git tek tek af dile. O zaman tüm günahların affolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6MuStAfA6

Bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim.

aynı durum bende de oldu, divine crusader'i aldıktan sonra, gerçi ben onu giymiyorum, dark brotherhood görevlerinde ilerlerince bir uyarı çıktı. işte yanlış yoldasın vs. gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 21 Nisan 2007; 9:32:30 >
  • Çıldırıcam ya... Kesinlikle şu an çıldırma noktasındayım.. Karekter güme gitti.. Shivering'te oluşan bi bug yüzünden giremiyorum geride alamıyorum kafayı yemek üzereyim 4 kere kurdum 4 kere patch yaptım gene olmadı sürekli Oblivion.exe hatası alıyorum.. Arkadaşın char'la girdim onla da alışveriş yaptıktan sonra kapatınca konuşmayı onda da hata veriyo kafayı yicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oblivionic

quote:

Çıldırıcam ya... Kesinlikle şu an çıldırma noktasındayım.. Karekter güme gitti.. Shivering'te oluşan bi bug yüzünden giremiyorum geride alamıyorum kafayı yemek üzereyim 4 kere kurdum 4 kere patch yaptım gene olmadı sürekli Oblivion.exe hatası alıyorum.. Arkadaşın char'la girdim onla da alışveriş yaptıktan sonra kapatınca konuşmayı onda da hata veriyo kafayı yicem

Patch in fix 'i varmı.Bende zaten direk fix.Son patchi kurmadı ama V 1.2 416 Hiç bi sorun çıkmadı şimdiye kadar.

Evet var ama gene de hata verdi anlamadım bir türlü... Ben direk v1.2 yi kurdum patch olarak sanırım yanlış fix'i attım ondan heralde şimdi tekrar kuruyorum bi daha denicem.
  • benim karakter 157 levelde ancak nekadar guclenirsen guclen dusmanlarında oderece gucleniyor.ayrıca oyundaki bi bug sayesinde birkac milyon da altınım var ama satın alacak bişey bulamıyorum. silah modundan akavari katara yı indirdim 32 damege lık vurusu var,ayrıca blade de master olursanız farklı vuruslar yapabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.